Ούτε εμένα με ενθουσίασε η όλη φάση. Για αρχή μουσικά δεν υπάρχει καμία σχέση. Δεν τρελαίνομαι για Slayer αλλά θέλω να δω σίγουρα κάποια φορά.
Από εκεί και πέρα αυτό το παραλήρημα με τους Down δεν το καταλαβαίνω.
Slayer και παλι Slayer. Οσον αφορα τους Down, οταν εισαι λατρης της μεταλ μουσικης, ακους τα παντα,οποτε για μενα θα ειναι μια ευχαριστη στιγμη πιωματος μεχρι να βγουν οι SLAYER. 26 του μηνος παω για εισιτηριο χωρις δευτερη σκεψη. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και δεν το συζηταω καν. Αυτα να βλεπουν καποιοι αλλοι που φερνουν ενα μονο συγκροτημα στον μπουρδελοχωρο που λεγεται Fuzz, με 30 & 35 ευρω…
Ψηνόμουν από την αρχή για Slayer (μιας και το 2010 δεν είχαν και την καλύτερη απόδοση, ούτε έπαιξαν αρκετή ώρα, όντας 3οι), αλλά… WTF are Down ???
Έχω μείνει στα παλιά και κλασικά μάλλον :roll:
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που κράζουν γιατί, λέει, δεν έχουν καμία σχέση μουσικά αυτές οι δύο μπάντες μεταξύ τους… (το διάβασα και αλλού, όχι μόνο εδώ)
Πριν που πόσταρες Down και έγραψες κουβάδες κτλ, το μυαλό μου πήγε σε κουβάδες με εμετούς για Down και χαμογέλασα. 8)
Κανείς δεν έκραξε. Απλά εγώ εννοώ ότι σε λαιβ συνήθως ταιριάζουν ή είναι κοντά μουσικά οι μπάντες. Δεν είπε κανείς ότι ξενερώσατε κιόλας. Πιες μια καλούα να στανιάρεις