Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Ούτε εμένα με ενθουσίασε η όλη φάση. Για αρχή μουσικά δεν υπάρχει καμία σχέση. Δεν τρελαίνομαι για Slayer αλλά θέλω να δω σίγουρα κάποια φορά.
Από εκεί και πέρα αυτό το παραλήρημα με τους Down δεν το καταλαβαίνω.

Καλά να περάσετε πάντως και καλές οι τιμές.

πολύ καλό το πακέτο…και το τίκετ άξιο… μακάρι και ότι άλλο ανακοινωθεί να ναι καλό…

Αλλά η μέρα γαμιέται… είτε μέσα είτε λίγο πριν την εξεταστική…:x

Και δεν είναι και πτυχίο να τα δώσω μπούλο ρε γμτ… το μεταπτυχιακό μου μέσα…

Slayer και παλι Slayer. Οσον αφορα τους Down, οταν εισαι λατρης της μεταλ μουσικης, ακους τα παντα,οποτε για μενα θα ειναι μια ευχαριστη στιγμη πιωματος μεχρι να βγουν οι SLAYER. 26 του μηνος παω για εισιτηριο χωρις δευτερη σκεψη. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και δεν το συζηταω καν. Αυτα να βλεπουν καποιοι αλλοι που φερνουν ενα μονο συγκροτημα στον μπουρδελοχωρο που λεγεται Fuzz, με 30 & 35 ευρω…

πεστα φιλε, σωστος, καιρος ηταν να ριξουν τις τιμες

Δεν εισαι ρεμπετισσα, γι’ αυτο. ;p

[SIZE=“5”]DOWN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Δεν είσαι beautifully depressed.

Μαλακες τι παιχτηκε τι λετε τωρα ποτε ανακοινωθηκαν και οι ΝΤΑΟΥΝ,χαμπαρι δεν πηρα.Τι ΓΚΑΒΛΕΣ ειν αυτες.

θαρθεις όμως ρε ΛΟΥΛΗ;

ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΣΛΕΗΕΡ ΜΑΖΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ

Και εδώ διαβάζετε ένα ριπόρτ από πρόσφατη συναυλία ΝΤΑΟΥΝ:

http://voodooradio.net/en/voodoo-live-reports/117-down-25-10-2012-melkweg-amsterdam

Σκέτη λογοτεχνία. :razz:

E απ’οτι φαινεται βρηκα ακριβως ποτε θα ζητησω αδεια.
ΤΙ ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΣΛΕΗΕΡ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΑΨΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΑΜΩ

έλα ρε σάντορ :’’’)

Ψηνόμουν από την αρχή για Slayer (μιας και το 2010 δεν είχαν και την καλύτερη απόδοση, ούτε έπαιξαν αρκετή ώρα, όντας 3οι), αλλά… WTF are Down ???
Έχω μείνει στα παλιά και κλασικά μάλλον :roll:

…πο πο έτσι είναι…τώρα πιο πολύ μέσα:):!:

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που κράζουν γιατί, λέει, δεν έχουν καμία σχέση μουσικά αυτές οι δύο μπάντες μεταξύ τους… (το διάβασα και αλλού, όχι μόνο εδώ) :stuck_out_tongue:

τζίζας δηλαδή…

Πριν που πόσταρες Down και έγραψες κουβάδες κτλ, το μυαλό μου πήγε σε κουβάδες με εμετούς για Down και χαμογέλασα. 8)

Κανείς δεν έκραξε. Απλά εγώ εννοώ ότι σε λαιβ συνήθως ταιριάζουν ή είναι κοντά μουσικά οι μπάντες. Δεν είπε κανείς ότι ξενερώσατε κιόλας. Πιες μια καλούα να στανιάρεις :stuck_out_tongue:

and she’s buyyyyyyying a staiiirwayyyy

φεστιβάλ είναι, αν σου βάλει παρόμοιες μπάντες μπορεί να είναι και βαρετό…

στην υγειά μας… :stuck_out_tongue:

Ε, πες ότι θα είναι φεστιβαλ βρε…Χαχαχαα,άμπαλη δεν σκέφτηκα σε ποιο “κλειστό μέρος” θα χωρούσαν Σλείερ!!!:-k