Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Ωραία γιατί μ’ έτσουζε να τους δω άλλη μία τους Down.
Slayer το καλοκαίρι που τους είδα μια απ΄τα ίδια με το Sonisphere. Σαν headliners βέβαια ελπίζω να χώσουν λίγο καλύτερα

εννοείται θα σκάσω μύτη!!για να δούμε τί άλλο θα ανακοινωθεί.

[B][SIZE=“5”]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/SIZE][/B]
[SIZE=“4”]DOWN ΛΕΜΕ BURY ME IN SMOOOOKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/SIZE]

οσο για τα παλια και κλασικα δεν παει ποιο κλασσικο απο ΝΟLA 8)

Το '98 στη Θεσσαλονικη σε κλειστο επαιξαν :).

Ενταξει, εμενα πηγε σ αυτο που βοηθα να βγαινουν τα παιδια, ακα χυνω κουβαδες φαση, αλλα δεν θα τα χαλασουμε εκει. Βαλε εναν Περπινιαδη να γουσταρεις. ;p

Το βάζω και εδώ…

Καλα νεα. Ευκαιρια να επιστρεψει ο Bostaph που ειναι κι ανεργος αυτο το καιρο. ;p

Όπα, αρχίσανε τα όργανα. Τωωωωρα ανακαλύψανε τι γίνεται με τα έσοδα?

Καλα, εγω ηδη φτιαχνω dream setlist απο Bostaph περιοδο. Το μονο κακο οτι ειναι λιγο γαυρος, αλλα δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι τελειος!

Ελπιζω να μην αρχισουμε εδω παλι τα “γραφικα”, δεν θα ερθει ο Lombardo …δεν ειναι Slayer… δεν παω (βλεπε Judas Priest)…
H πλακα ειναι να ερθει ο Lombardo με τους Philm να εχει γινει καμια μανουρα τοτε με τους Slayer (που ειναι πιθανο) και για “σπασιμο” να παιξει καμια 10αρια κομματια Slayer:p

Κοιτα, ουσιαστικα αν δεν ερθουν ουτε με Bostaph, ουτε με Lombardo εννοειται πως αυτο το πραγμα δεν θα ειναι Slayer. Αν εφευγε και παιρναν κανα πιτσιρικα, στη πρωτη σειρα θα επρεπε να υπαρχει συνεχης ανεφοδιασμος απο τελαρα με (ληγμενες, γιατι εχουμε και κριση) ντοματες και να φευγουν σωρηδον.

Jon Dette για τωρα

Mayhem no2 φαση δηλαδη. Ωραια.

Το εμαθα το πρωι και ξενερωσα την ζωη μου, αυτα ειναι μαλακιες. Αμα τα σπασουν κανονικα με τον Lombardo θα ειναι κατι παραπανω απο [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/B] η απωλεια και τωρα που εχει και το προβλημα ο Hanneman θα ειναι σαν να βλεπουμε τα 2/4… Και τα 2/4 δεν θα ειναι Slayer, θα ειναι κατι σαν Slayer… Ευχομαι να τα βρουν γρηγορα και να κοψει τις μαλακιες ο Kerry…

Τους Down τους ειδα το 2009, χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα πριν και μετα το live με εκαναν οπαδο τους… Απιστευτη μπαντα, πραγματικα λατρεια… Οποιος δεν εχει ασχοληθει εχει πολυ χρονο μεχρι το καλοκαιρι…

Κι εγώ ξενερώνω…αλλά για να το πάω λίγο πιο μακριά, αυτη τη προσωπολατρεία ώρες ώρες δε τη καταλαβαίνω ρε παιδιά…και βάζω και τον εαυτό μου μέσα!
Για παράδειγμα, Thin Lizzy χωρίς Lynnot δεν υπάρχουν. Κι όμως τους είδα live πριν 2 χρόνια στο Hellfest (ρωτήστε και το Rasputin… :stuck_out_tongue: ) και το καταφχαριστήθηκα! 'Η Accept…που όλοι λέγαμε πριν 2 χρόνια πάλι πως θα τα πάει ο “νέος” και μετά από 2-3 κομμάτια ο Udo ήταν απλά μια καλή ανάμνηση…
Slayer είναι, επαγγελματικά θα παίξουν, θα είναι καλά πιστεύω…

ΥΓ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ :p:p:p

=D>:yes::ok::thumbup:

Εγω ειδικα σε καποιες συγκεκριμενες μπαντες δεν εχω αυτο το σκεπτικο. Π.χ. Thin Lizzy χωρις Phil Lynott δεν ειναι Thin Lizzy και για αυτο δεν πηγα στην συναυλια. Death χωρις Chuck Schuldiner δεν ειναι Death και ουτε αυτους εχω καταφερει να τους δω και θα ειναι ενα αιωνιο απωθυμενο.

Στην περιπτωση μας υπαρχουν Slayer χωρις Dave Lombardo, αλλωστε υπηρχαν και κυκλοφορησαν και δισκαρες την περιοδο 1992-2002. Αλλα αυτα που ελεγε στην ανακοινωση του δεν μου αρεσαν καθολου και μαλιστα τωρα που λειπει και ο Hanneman για λογους υγειας το να δουμε τα 2/4 απο την συνθεση τους ειναι κατι που με χαλαει πολυ. Ευχομαι να τα βρουν, τι Dette και μαλακιες, θελουμε τον Dave fuckin’ Lombardo λεμε.

Λαρς Ούλριχ να πάρουν :!:

Bill Ward καλυτερα!