Slayer

Λατρεύω το Reign In Blood αλλά ψήφισα το Show No Mercy γιατί ήταν το πρώτο που άκουσα από Slayer…

‘‘Reign in blood’’. Πολύ πιο σημαντικό από το ‘‘Seasons in the abyss’’, έβαλε τις βάσεις για όλο τον ακραίο ήχο, αν και το ‘‘Seasons in the abyss’’ είναι εξαιρετικά πολύ όμορφο album, πιασάρικο αλλά βάναυσο. Αλλά το ‘‘Reign in blood’’ το ακούς και νιώθεις ότι σε δέρνουν.

(hell awaits + haunting the chapel) = 8O

Reign in Blood άνετα. Το βαλα χθες μ’ ένα φίλο μου που είχα να το ακούσω κάτι μήνες και με πονάει ακόμα ο σβέρκος μου.

Ακολοθούν Seasons in the Abyss, South of Heaven και Show No Mercy

Ας το βάλω εδώ.
Αυτά που παίξανε στο Hellfest προχθές.

[SPOILER]Darkness Of Christ
Disciple
Cult
Chemical Warfare
Ghosts Of War
Jihad
Eyes Of The Insane
Supremist
Payback
Hell Awaits
War Ensemble
Dead Skin Mask
South Of Heaven
Raining Blood

encore:

Mandatory Suicide
Angel Of Death[/SPOILER]

Καλό setlist.
Πέρα από τα κλασικά έχει και ένα πολύ αγαπημένο μου το Ghosts Of War.
Τώρα για τις επιλογές από το Christ Illusion τις βρίσκω αρκετά καλές.
Cult , Jihad δεν είναι τίποτε σπουδαίο , μπορούν να τα αλλάξουν με άλλα τραγούδια από το album.
Αλλά έχουν και τους κατάλληλους στίχους να κάνουν ατμόσφαιρα.

Κάπου εδώ εμφανίζεται ο ChrisP…:roll: :stuck_out_tongue:

Ο κρισπ εμφανίζεται να πει ότι το σέτλιστ είναι μέτριο.

Καλο απλα; τρικαλο! Να σου χει raining blood για τελος και στο encore να σου βαζει mandatory suicide και angel of death; Ξεχνας αυτα που ηξερες.

Δεν έχω ασχοληθεί με σετλιστ Slayer, αλλά με μία πρώτη ματιά και έχοντας υπόψη την δισκογραφία τους, που ειναι το Antichrist, το Necrophobic κι άλλα πολλά? :?

Το Antichrist το παίζανε πέρσυ στην Αμερική στην Unholy Alliance Tour.Mαζί και το Die Bz The Sword.
Το άλλο δεν το παίζουν συχνά.
Ήταν στο dvd που παίζουν όλο το Reign In Blood.
Στην Αθήνα το 2005 είχαν παίξει το At Down They Sleep & Necrophiliac.
Το 2005 είχαν και το Seasons In The Abyss και Blood Red.
Γενικά είναι μπάντα που αλλάζει 2-3 κομμάτια σε κάθε περιοδεία της.

Skeletons Of Society, Black Magic ,Aggresive Perfector δεν έχω δει τα τελευταία χρόνια σε setlist.:frowning:

Γενικά οι Slayer έχουν γαμάτα σέτλιστ, απλά αυτό εδώ μου φάνηκε λιγάκι ασφαλές. Δηλαδή προσωθούν το Christ Illusion (και καλά κάνουν) και τα υπόλοιπα κομμάτια είναι τα σούπερ κλασικά “χιτάκια”. Θα μου πεις, παίζουν σε ένα φεστιβάλ όπου ο κόσμος δεν έχει πάει αποκλειστικά για αυτούς οπότε θέλει να ακούσει και τα χιτάκια.

ΥΓ. Το At Dawn They Sleep στην Μαλακάσα το 2005 ήταν υπέρτατη εκσταση! :metal:

Slayer – Topfest, Slovakia – June 27th, 2008

[SPOILER]Darkness of Christ
Disciple
Cult
Chemical Warfare
Ghosts of War
Jihad
Spirit in Black
Captor of Sin
Die by the Sword

Hell Awaits
War Ensemble
Dead Skin Mask
South of Heaven
Raining Blood

encore:
Mandatory Suicide
Angel of Death[/SPOILER]

Πάντα υπάρχουν 1-2 εκπλήξεις σε όλοκληρη την περιοδεία (Ghosts Of War) και 2-3 αλλαγές στο setlist κάθε βραδιάς.

Reign In Blood και Hell Awaits.

hell awaits>reign in blood>south of heaven>show no mercy>seasons in the abyss>christ illusion>…

ON AND ON, SOUTH OF HEAVEN!!!

Δείτε αυτό το λινκ, τα σπάει.

http://www.angelfire.com/music7/slayertourinfo/

Οι Slayer μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το καινούριο album όπως διαβάζω στο blabbermouth τώρα.
Οι Ευρωπαίοι φανς που θα παρευρεθούν σε εμφανίσεις της Unholy Alliance Tour, Chapter III, θα παίρνουν στην είσοδο του χώρου μια κάρτα με έναν κωδικό, και θα μπορέσουν να κατεβάσουν ένα καινούριο τραγούδι απ’ τον επερχόμενο δίσκο.
Και φυσικά, μόλις γίνει αυτό, θα μπορέσουμε κι εμείς να το ακούσουμε από κανά youtube ή κάτι παρόμοιο ;Ρ
Η περιοδεία ξεκινάει στις 27 του μήνα, στο Manchester. Το line-up έχει ως εξής: Slayer, Mastodon, Trivium και Amon Amarth. Όνειρο δηλαδή :frowning:

ποοοο!!! τρελαινομαι! θα περασουν απο μας καθολου?ελλαδα):-k

Λιωνω να διαβαζω δηλωσεις Kerry King. Αναρωτιεμαι τι θα πει για το καινουργιο. :lol:

Χαρακτηριστικο παραδειγμα, σε εικονα αυτη τη φορα.

Γενικως ο καραφλας στις δηλωσεις του ειναι respect(αν και λιγο ακραιος ωρες ωρες).

Καλά θα’τανε, αλλά χλωμό το βλέπω… :frowning: Φέρτε τους Ελλάδα ρεεεε!!!