Sleep 20/5/2012 @ Gagarin 205, Athens

Ενταξει. Δεν εχω λογια. Δεν υπαρχουν οι τυποι. Η απολυτη μουσικη μαστουρα. Μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι και μας γαμησαν την ψυχη. Τεραστιο ρισπεκτ σε αυτες τις μορφαρες, ο,τι και να πω θα ειναι λιγο. Δεν γινεται ρε πουτση να βγαζεις τετοιο ηχο. Απλα δεν γινεται. Ελπιζω να τους ξαναδω οσο πιο συντομα γινεται. Οσοι δεν ηρθαν, μπορουν να αρχιζουν να κλαινε.

Μιας και καθομουν απο την μερια του, θα δωσω ελαχιστα παραπαπνω ρισπεκτ σε αυτο το καμπουριαστο θηριο που λεγεται Al Cisneros. Μας τιναξε τα μυαλα.

Ειδαμε και ενα μελος Neurosis. Fuck yea!

Τα περάσαμε όμορφα όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω :D:D το peak της βραδιάς ήταν το τέλος φυσικά. Το μοναδικο μειονέκτημα ήταν ότι σε κάποια σημεία δεν άκουγα καθόλου τα φωνητικά, ίσως φταίει και το σημείο που καθόμουν :stuck_out_tongue: άντε να μας ξαναέρθουν!

Έχει κάποιος το setlist στα [U]σίγουρα[/U]; Βασικά, μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι ήταν το παρακάτω;

Dopesmoker (Part I)
Holy Mountain
Dragonaut
Sonic Titan
The Druid
Antarcticans Thawed
Aquarian
From Beyond / Dopesmoker (Part II)

Μόνο για το πρώτο και το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, για τα ενδιάμεσα 6 είμαι. Για πείτε.

Αυτό είναι σίγουρα.

Εγώ από το dopesmoker μπήκα αλλά το setlist είχει και μια άλλη εγγραφή πριν από αυτό.

2 βίδεος από μένα,
http://drdoomslair.com/2012/05/21/sleep-live-at-gagarin-20052012/

ρε παιδιά, έπαιξαν και τον Δρουίδη ή απλά την είχα ακούσει πολύ;;; #-o

Τον έπαιξαν, και ήταν και η καλύτερη εκτέλεση της βραδιάς.

εεεεεεεεεε μα…
δεν τον διάβασα πουθενά και θα με πέρναγα για τρελό…

γάμαγε… ίσως και γιατί περίμενα ότι δεν θα ακουστεί…

"-Για πες παππού, πού έχασες την ακοή σού; Σε ποιό πόλεμο;

-Θυμάμαι πρέπει να ήταν μάης του '12, και οι Sleep αποφάσισαν να παίξουν ζωντανά στην Αθήνα…"

by Taste Cornucopia

Πωω και τί δε θα έδινα να ακούσω τη μπασάρα στη μέση του Δρυίδη…
Από κόσμο πως ήταν ?

Αχαχαχαχα! Θεός είσαι!

Θενκς για την αναφορά!

Καλά ήταν. Δεν ήταν φίσκα, αλλά πιστεύω καλύτερα έτσι, γιατί με τόσο μπάφο θα είχαμε πεθάνει όλοι :stuck_out_tongue:

Είχε όσο κόσμο χρειαζόταν. Ήταν σαν ευρωπαϊκό sold out. Αν ήταν σαν ελληνικό, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, οχτάρια θα κάναμε στο δρόμο με τόσο μπάφο, άντε να κρατήσεις το τιμόνι στην ευθεία :lol:. Καμιά 800αριά άτομα είχε πιστεύω.

EDIT: Παιδιά, αν κάποιος έχει βγάλει κάποια πολύ καλή φωτογραφία, ας μου τη στείλει με ένα email στο (user name μου εδώ) (παπάκι) (yahoo.gr), θα εκτιμηθεί δεόντως, αν θέλει ας μου στείλει και ένα PM πρώτα!

μας πηραν τα μυαλα και μας τα εκαναν πουρε οι Sleep. απιστευτο και πολυ δυνατο λαιβ!! δεν εχω να προσθεσω αλλα. ειδικα για οσους ηταν εκει…

παντελη, εκανα καποιες αποτυχημενες προσπαθειες για φωτογραφιες αλλα δεν βγηκε τιποτα καλο

μα τω Cisneros, δεν είχα το παραμικρό κουράγιο να τολμήσω να βγάλω τη φωτογραφική από την τσέπη σε όλο το live… :stuck_out_tongue:

στον εξοστη την επιναν πριν ακομα αρχισει το λαιβ. αι σιχτιρ. :stuck_out_tongue:
συνεχεια αλλαζα θεση , μια πανω μια κατω για να μην την ακουσω ξοφαλτσα, μιας και δεν τα παω κα8ολου καλα με τα υποπτα χορταρικα

και νομιζα οτι ημουν ο μονος που δεν ηπιε εκει μεσα!:stuck_out_tongue:

Μα ούτε και γω ήπια!! :slight_smile:
Πάντως, ο μπάφος που έκανε μετά τη συναυλία ο Al ήταν ο μεγαλύτερος που έχω δει…:stuck_out_tongue:

γαμώ τα ΜΜΜ…
έπρεπε να κάτσω να τον περιμένω…
:oops: