Ενταξει. Δεν εχω λογια. Δεν υπαρχουν οι τυποι. Η απολυτη μουσικη μαστουρα. Μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι και μας γαμησαν την ψυχη. Τεραστιο ρισπεκτ σε αυτες τις μορφαρες, ο,τι και να πω θα ειναι λιγο. Δεν γινεται ρε πουτση να βγαζεις τετοιο ηχο. Απλα δεν γινεται. Ελπιζω να τους ξαναδω οσο πιο συντομα γινεται. Οσοι δεν ηρθαν, μπορουν να αρχιζουν να κλαινε.
Μιας και καθομουν απο την μερια του, θα δωσω ελαχιστα παραπαπνω ρισπεκτ σε αυτο το καμπουριαστο θηριο που λεγεται Al Cisneros. Μας τιναξε τα μυαλα.
Τα περάσαμε όμορφα όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω :D:D το peak της βραδιάς ήταν το τέλος φυσικά. Το μοναδικο μειονέκτημα ήταν ότι σε κάποια σημεία δεν άκουγα καθόλου τα φωνητικά, ίσως φταίει και το σημείο που καθόμουν άντε να μας ξαναέρθουν!
Είχε όσο κόσμο χρειαζόταν. Ήταν σαν ευρωπαϊκό sold out. Αν ήταν σαν ελληνικό, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, οχτάρια θα κάναμε στο δρόμο με τόσο μπάφο, άντε να κρατήσεις το τιμόνι στην ευθεία :lol:. Καμιά 800αριά άτομα είχε πιστεύω.
EDIT: Παιδιά, αν κάποιος έχει βγάλει κάποια πολύ καλή φωτογραφία, ας μου τη στείλει με ένα email στο (user name μου εδώ) (παπάκι) (yahoo.gr), θα εκτιμηθεί δεόντως, αν θέλει ας μου στείλει και ένα PM πρώτα!
στον εξοστη την επιναν πριν ακομα αρχισει το λαιβ. αι σιχτιρ.
συνεχεια αλλαζα θεση , μια πανω μια κατω για να μην την ακουσω ξοφαλτσα, μιας και δεν τα παω κα8ολου καλα με τα υποπτα χορταρικα