Sleep 20/5/2012 @ Gagarin 205, Athens

Μα θέλοντας και μη όλοι ήπιαν :roll:

Σόρι ρε γιατρέ, αλλά επειδή τώρα το πρόσεξα:

Third surprise: The crowd was calm. O.K. there was a mosh-pit attempt in ?Drogonaut? but apart from that someone could easily pass this as an Om show. [B]Plus I doubt if people in the 5 front rows even knew the lyrics[/B].

Μέγα φάουλ.

εγώ ήμουν καλό παιδί, και 1 μήνα πιο πριν τα άκουγα στο repeat για να αποστηθίσω τα λογάκια και να δικαιούμαι να κάτσω πρώτη σειρά… :stuck_out_tongue:

Δεν πειράζει Μιχάλη, βρήκα από το φίλο που είχαμε πάει παρέα :)! Ευχαριστώ!

Λες και ακούγονταν τα φωνητικά :p. Το μόνο θεματάκι με τον ήχο ήταν αυτό νομίζω.

:wink:

Παντελή79 γιατί δεν μας λες για το διαμαντάκι σου; :slight_smile:

Μιλάμε συνθηματικά kaloua μου :wink:, όποιος θέλει το βρίσκει :)!

εμένα μόλις χθες με μύησε ένας φίλος… ευχαριστώ btw… πολύ καλό… :wink:

Να’σαι καλά Παντελή με τα ωραία σου 8)

για μπαφο μιλατε τοσην ωρα;:lol:

[I]http://www.youtube.com/watch?v=ABc8ciT5QLs[/I]

Μια δεκάρα η ντουζίνα :p!

Δεύτερη σειρά ήμουν όμως ισχύει αυτό που λέει λίγο, μας παίρνει όλους η μπάλα αλλά πραγματικά ο περισσότερος κόσμος μπροστά δεν ξέρω αν γνώριζε άλλο κομμάτι εκτός του Dragonaut. Χωρίς αυτό να λέει κάτι κιόλας, όλοι λίγο πολύ έχουμε πάει σε συναυλίες που δεν ξέρουμε φουλ τα δισκογραφικά της μπάντας.

1ον πώς μπορείς να το κρίνεις αυτό;
2ον κανείς δεν σε υποχρεώνει να ξέρεις τους στίχους σε ένα live που θα πας… και όλα τα τραγούδια… για όνομα του Cisneros δηλαδή…

το live είχε και μαμώ τις ατμόσφαιρες… μην το μαμάμε με ανούσιες συζητήσεις και ατυχέστατους χαρακτηρισμούς…

Τι φάση με τις μαμαδες;

1. Φαινόταν από συγκεκριμένα κομμάτια που νόμιζαν οτι τελείωσαν (τουλάχιστον 2 φορές να έχεις ακούσει ένα κομμάτι, ξέρεις που σταματάει τουλάχιστον).
  2. Γιατί επαναλαμβάνεις κάτι το οποίο έχω ήδη πει στο ποστ το οποίο έκανες quote;

δεν ήθελα να θίξω εσένα, σόρρυ αν φάνηκε έτσι…
με αυτήν την ανωτερότητα του “εγώ είμαι ο καλύτερος φαν και οι άλλοι πάνε μπροστά και δεν ξέρουν ούτε τους στίχους” τα’χα ψιλοπάρει…