Sleepin Pillow: This world is over, it's time for a new one... (EP)

Για όσους δεν έχουν ακούσει διάσπαρτα τραγούδια τους τελευταίους μήνες, η υπερμπάντα από τη Θεσσαλονίκη έχει βγάλει στο soundcloud όλο το καινούριο της EP που παρουσίασε ζωντανά το Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

Ακούτε από εδώ: https://soundcloud.com/sleepin-pillow/sets/sleepin-pillow-this-world-is

Η αλήθεια είναι ότι από τον Οκτώβριο ήταν να το κυκλοφορήσουν και ήλπιζα η αργοπορία να οφειλόταν σε επέκταση του EP σε full length, όμως δυστυχώς μένουμε με 4 καινούρια τραγούδια, 2 ζωντανές ηχογραφήσεις και 2 ακυκλοφόρητα από session των προηγούμενων δίσκων. Ας είναι…

Άντε να κάνουν και κάνα live τώρα να γουστάρουμε.

Δηλαδη δεν εχουμε full length ? :frowning:

Τώρα για το ΕΡ το οποίο έχει λιώσει εδώ και καιρό, ναι είναι πολυ καλά όλα τα κομμάτια, αλλά επειδη μόλις τελειώνει μπαίνει holy monster και black sea, διαπιστώνω πως χάνει λίγο σε ατμόσφαιρα και “darkness” σε σχέση με το παρελθόν, κύρίως γιατί έχουν κάνει πιο μοντέρνο και πιο progressive τον ήχο τους. Για τα τρια πρώτα το λεω αυτό, στο ομώνυμο μπαίνουν τα πράγματα λίγο στη θέση τους.

Δεν λέει πολλά αυτό βέβαια, το ΕΡ τα σπάει και ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΣΚΟ ΓΑΜΩΤΟ !

Α υπάρχει και θρεντ τελικά κι εγώ γράφω αλλού γι αλλού.

Το ομώνυμο του ΕΡ λατρεία ε.

Kλασικά είναι θεοί ότι και να κάνουν, μόνο μείον (?) ότι φέρνουν αρκετά σε Porcupine Tree εδώ. Μου άρεσαν πολύ όλα τα τραγούδια.

Βασικά όχι απλά λατρεία, είναι σχεδόν κομμάτι του Superman’s Blues.

Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά του EP (4 καινούρια τραγούδια, 2 ακυκλοφόρητα και 2 live), ας σπεύσει εδώ: http://smashrecordsgreece.bandcamp.com/album/this-world-is-over

Οι ποσότητες είναι περιορισμένες - για το CD π.χ. λέει ότι είναι 300 κομμάτια.