Sleeping Pillow,Duke Abduction@kookoo 16/04

Μπαντάρες και οι 2 κατά την ταπεινή μου άποψη. Η είσοδος είναι 12 ευρώ με ποτό και αρχίζει στις 22:30. Το live διοργανώνει η archangel η οποία και κυκλοφορεί το νέο δίσκο των sleepin pillow.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου δίσκου τους ?Superman?s Blues?, oι Sleepin? Pillow θα εμφανιστούν στη σκηνή του KooKoo Club στο Γκάζι για ένα υπερβατικό (ίσως) live καινούργιων εμπνεύσεων και ιδεών. Οι Sleepin? Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, έχουν δημιουργήσει έναν καθαρά προσωπικό ήχο που παντρεύει την trip hop που ξεπήδησε τη δεκαετία του ?90 από τη θρυλική σκηνή του Μπρίστολ με κλασικά στοιχεία της Ανατολής και της Δύσης. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως επικό και στις συναυλίες τους εμπλουτίζεται από τις σχεδόν εξώκοσμες εμφανίσεις τους επί σκηνής που κάθε φορά επιφυλάσσουν και μια νέα έκπληξη.

Το live των Sleepin? Pillow θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Duke Abduction, ένα τετραμελές σχήμα που ακροβατεί μεταξύ acid rock και post punk με ευελιξία, πειραματική διάθεση και soul funk αισθητική. Αυτά τους τα χαρίσματα τους έκαναν ιδανικούς για προσθήκη στο roster της ανήσυχης δισκογραφικής εταιρείας Spinalonga, μέσα από την οποία κυκλοφόρησε το ψυχεδελικό ροκ ντεμπούτο τους ?The Curious World Of Duke Abduction? με παραγωγό τον Blend a.k.a. Mishkin.

ΚΟΟ-ΚΟΟ

live music bar

Ιάκχου 17, Γκάζι

τηλ. 210 3450930

ηθελα να δω sleepin καποια στιγμη, οποτε μαλλον θα τιμησω:P

Εγώ δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να είμαι κει, αλλά αξίζει να πάτε όσοι γουσταρίζετε όμορφη μουσική.

Λοιπόν πήγα…

Οι Duke Abduction μου φανηκαν αρκετα ενδιαφέρουσα πρόταση…έχουν γενικά ένα ιδιαίτερο στυλ και στυλιστικα και μουσικά…κινούνται σε πειραματικά μονοπάτια με αρκετά funk - jazzy σημειά και ώρες ώρες είχαν κάτι περάσματα dillinger εποχής calculating infinity…οι δομές θύμιζαν αρκετά αυτην την παράνοια…δυνατή μπάντα!

Sleepin pillow ήταν φοβεροί…γενικά τώρα που είχαν μεγαλύτερο υλικό και κόσμο εξοικιωμένο με το υλικό τους ήταν σαν live απο μπάντα που έρχεται απέξω μιας και υπήρχαν πραγματικά οπαδοί της μπάντας και ανταποκρίνονταν με τρομερά ζεστό τρόπο σε όλο το live…

Παίξανε 2 ολόκληρες ώρες με πολλά κομμάτια απο τον νέο δίσκο και αρκετά απο το apples…δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο νομίζω, πολύ δεμένοι και άψογοι εκτελεστικά…νομίζω είναι μια μπάντα έτοιμη να ξεπεράσει τα σύνορα και να ακουστεί αρκετα μακριά! μακάρι…

Ένα πλούσιο live με 12 ευρω συμπεριλαμβανομένου ποτού…νομίζω μια χαρά!

αντε να τους ξαναδούμε guests σε κανένα απο τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας…