Sleepstream | Afformance | Lazy Afterhsow - 20 Δεκεμβρίου - ΓΑΙΑ, Θεσσ/νίκη

Love Light Presents…

A post rock evening with:

Sleepstream | Afformance | Lazy Afterhsow

Οι Sleepstreem αποτελούν ένα alternative, experimental, progressive συγκρότημα
με έντονα στοιχεία καθαρού post rock και βάση «ζεστές» μελωδίες, ικανές να προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και μελαγχολίας στον ακροατή. Οι επιρροές από progressive μπάντες μένουν καλά κρυμμένες στα βάθη ενός πλούσια δημιουργημένου ήχου καθώς όλα είναι τοποθετημένα με προσοχή και λεπτομέρεια. Το βιολί, τα φωνητικά σε τραγούδια όπως τα “Sunlight” και “Blue (Ascension)”, αλλά κυρίως οι συνθέσεις οι ίδιες εντυπωσιάζουν. Οι Sleepstream δεν παίζουν απλοϊκά, παίζουν όσο απλά θέλουν, ώστε να καταφέρνουν να δημιουργήσουν όμορφη, ατμοσφαιρική μουσική, πλούσια σε συναίσθημα. Ο περσινός τους δίσκος και δισκογραφικό ντεμπούτο τους “A Waltz With The Seventh Crane”, αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες post rock στιγμές αλλά κι ένα από τα καλύτερα ακούσματα του 2011. Ένας δίσκος ικανός να διαφημίσει την εγχώρια σκηνή στο εξωτερικό.

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/Sleepstream?fref=ts
Official myspace Page: http://www.myspace.com/bandsleepstream

Οι Afformance δημιουργήθηκαν γύρω τον Απρίλιο του 2005 με σκοπό να δημιουργήσουν instrumental ηχοτοπία εμπνευσμένα από post rock, alternative, ambient, postcore και post math electronica και φημίζονται για τις live εμφανίσεις τους. Αποτελούν ακόμα ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η ελληνική underground σκηνή παραμένει δημιουργική και παράγει σπουδαία συγκροτήματα αλλά και δίσκους. Οι Afformance με το ντεμπούτο τους “A Glimpse To The Days That Pass” το 2010 μας έδωσαν ταξιδιάρικες μελωδίες που οδηγούν τις instrumental συνθέσεις τους σε οικείες ατμοσφαιρικές εξάρσεις, με τα ?Will Teasle Hope", “Countryside Somnabulance”, “A Tide Before The Flickering Sun”, “Do” να ξεχωρίζουν. Με τη μουσική των Afformance το μυαλό ταξιδεύει, γεμίζει χρώματα, σκέφτεται το παρελθόν κι έχει στο τέλος και μια έντονη αίσθηση θλίψης.
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/afformance?fref=ts
Official myspace Page: http://www.myspace.com/afformance

Line Up :

Sleepstream
Afformance
Lazy Aftershow

Doors Open : 20.30
Show Starts : 21.00

Ticket Fee : 5 euros (no presale)

Γαία Live
Doxis, 59300 Thessaloníki

ψενεται κανενας αλλος γιατι μαλλον θα ειμαι Θεσσ/νικη και το ψηνω

Οι Sleepstream είναι φίλοι και εξαιρετικοί μουσικοί. Υποθέτω και οι άλλες μπάντες θα αξίζουν.

Όσοι είστε Θεσσαλονίκη και γουστάρετε post rock ήχους γενικά επενδύστε άφοβα. 8)

Τώρα είδα ότι υπάρχει τούτο.

Πήγα κυρίως για τον φίλο που παίζει βιολί στους Sleepstream (και παλιός φορουμίτης εδώ).

Οι Lazy Aftershow πολύ ωραίοι με το desert-οrock και τις μελωδίες του bluezlick (χαίρε Σάκη και από δω) και ουσιαστικά ήταν πιο κοντά στα γούστα μου.

Οι Afformance δυστυχώς απέχουν τόσο πολύ από τα γούστα μου που δεν μπορώ να τους κρίνω. Είμαι παντελώς ακατάλληλος…

Και οι Sleepstream καλούτσικοι, και πάλι δεν συγκαταλέγεται η μουσική τους στο φάσμα της αρεσκείας μου, είχαν κάποια πολύ ωραία σημεία.

Γενικά τρεις ώρες και λίγο παραπάνω σ’ενα λαιβ που ήμουν πανάσχετος και βρέθηκα για άλλο λόγο ήταν πολλές αλλά στην τελική είδα κάτι διαφορετικό.
Καλή συνέχεια και στους 3.

ηταν μια πολυ ωραια βραδια! :slight_smile:

χαιρε και σε σενα Scourge Of God :wink: