Νεκρός ο μπασίστας των Slipknot

“autopsy reveals no cause of death …”

έχει μέλλον το πράμα … :frowning:

δεν εχει βγει η τοξικολογικη ακομα…
οποτε…

Slipknot will be holding a live press conference to share their thoughts on the passing of their brother Paul Gray tonight at 7:30pm EST. You can view it streaming live below.

http://slipknot1.com/story/news/slipknot_holding_live_press_conference

τι να λέμε τώρα μαλακία μου που το είδα με πήρε τελείως απο κάτω…

My last true confession
Will open your eyes
I’ve never known
Trust like the nine
Let it be spoken
Let it be screamed
They’ll never ever
Take us alive

Til we die
Til we die…

SLIPKNOT Holds News Conference Regarding Bassist’s Death

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140671

drugs have done good things for us. Yeah. And if you don’t believe they have, I want you to do me a favor. Go home tonight, take all your albums, your tapes and your CDs, and burn them. 'Cause you know what? The musicians who made that great music that has enhanced your lives throughout the years? Rrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs.

όσοι υιοθετείτε αυτήν την αντίληψη, έχετε ακούσει DEATH? και ντάξει πες στο πρώτο είχαν τον μπαφιάρη τον Reifert (αν και έπαιζε μόνο drums οπότε no music came out from drug use).

Επίσης ΝΑΙ και οι Sabbath είχαν στους πρώτους δίσκους και γενικά στην περιόδο Ozzy πολλά τραγούδια που τα εξυμνούσαν (και περιέργως μερικά που τα “έβριζαν”, άντε βρες άκρη), αλλά μετά όταν είχαν “καθαρίσει” (Heaven And Hell και δώθε) βγάλαν πολλές δισκάρες! Στο H&H απ’ όσο ξέρω μόνο ο Ward ήταν λιώμα.

Dio φωνάρα που δεν τα χρειάστηκε ποτέ του. Blackmore το ίδιο. Iron Maiden. Rush.Τόσες τραγουδάρες που έγραψε ο Greg Graffin!

Μetallica κάναν “μαλακά” όταν είχαν ακόμα τον Burton (μετά δεν γνωρίζω για ναρκωτικά, ίσως κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα).

Από την άλλη έχεις και πολλά παραδείγματα που άμα δεν είχαν ξεκινήσει ναρκωτικά μπορεί να μην είχαν το ίδιο “χαρακτηριστικό” ήχο.
Βλέπε Lemmy (ποτέ ηρωίνη αυτός σύμφωνα με τα λεγόμενα του), Layne Staley, Kurt Cobain, Andrew Wood, Sex Pistols. Το θέμα είναι ότι όλοι οι άλλοι είναι νεκροί εκτός των Sex Pistols και μερικών άλλων ακόμα.
Edit : Aλήθεια ο Sid Vicious ήταν ο μοναδικός που έκανε ναρκωτικά εκεί? Αυτό πραγματικά δεν το γνωρίζω.

Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι ΔΕΝ είναι έτσι τα πράματα. αυτό πολύ πιθανόν είναι επιχειρήμα που έβγαλε κάποιος χρήστης για να νιώσει καλύτερα και να μην τον κατηγορούν. Έτσι το βλέπω εγώ. Δε σημαίνει ότι όσοι το λένε, το κάνουν για αυτό το λόγο (εννοείται).

Anyway εγώ ξέρω ότι είχε γράψει τα περισσότερα τραγούδια στο debut (slipknot) άλμπουμ τους και όχι στα υπόλοιπα.

RIP

Εδώ και το video…

RIP

Γαμιέται ο χάρος αδέρφια…

Σε ηλίκια 38 ετών ο μπασίστας των Slipknot, Paul Grey, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε κωμόπολη της Iowa…
O θάνατος του επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον manager του συγκροτήματος χωρίς όμως να δοθέί η παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο Grey είχε αποασχολήσει κατά καιρούς την δικαιοσύνη, όταν το 2003 είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στην πόλη Des Moines. Πρόσφατα όμως είχε δείξει θέληση για αλλαγή όταν παντρεύτηκε την κοπέλα του Brenna Paul το 2008.

http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/2747

Παραγαμηθηκε ο χαρος τελευταια.

Peter Steele

DIO

Paul Gray

[SIZE=“4”]SLIPKNOT: Press Conference on the death of Paul Gray [/SIZE]

ετσι οπως παμε θα κλαιμε καθε βδομαδα…

δεν έχω τι άλλο να πώ απλά RIP.

φφφφφφφφφ…:cry: δεν τα αντεχω αυτα…αντε φτανει για φετος…!!!:frowning:

Αν και δεν ειμαι φαν τους,κριμα,πολυ κριμα!

Μαρτυρία: ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Paul Gray μιλά

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου το μπασίστα των Slipknot, Paul Gray, η φημολογία και η σπέκουλα των αιτίων αυτής της δραματικής εξέλιξης δεν έχουν τελειωμό. Σήμερα ήρθε στο φως η μαρτυρία του υπαλλήλου του ξενοδοχείου Town Place Suites που βρήκε τον Paul Gray νεκρό στο δωμάτιό του. Όπως αναφέρει, διαπίστωσε πως μέσα στο δωμάτιο υπήρχε μια σύριγγα για υποδόριες ενέσεις και ένα κουτί με χάπια, γεγονός που τον έκανε να υποψιαστεί πως ο Gray πέθανε από υπερβολική δόση. Ο ίδιος υπάλληλος αναφέρει πως το ίδιο πρωινό, η μητέρα του Gray είχε τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο ψάχνοντας για τον γιο της που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Μπορείτε εδώ να ακούσετε την κλήση που έκανε στην Άμεσο Δράση ο εν λόγω υπάλληλος μόλις ανακάλυψε το νεκρό σώμα του Paul Gray. Οφείλουμε όμως να πούμε πως ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία στον Paul Gray, δεν κατέληξε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, λέγοντας πως θα χρειαστούν τέσσερις με έξι εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές τοξικολογικές εξετάσεις.

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/465--------paul-gray-.html

καλα ο ασυνομικος γαμηθηκε να πληκτρολογει λεμε…!!
τοση ωρα συζητηση…:?
και ο υπαλληλος και αυτος δεν ηξερε τι να κανει…φοβοταν κιολας…
αλλα τουλαχιστον πηρε τηλεφωνο…

To επόμενο ειλικρινές βήμα για τους Σλίπνοτ είναι η διάλυση. Ο Paul Gray ήταν βασικό και αναντικατάστατο συστατικό τους (το χαμε διαβάσει στην τελευταία συνέντευξη σλίπνοτ στο χάμερ μετά το rockwave).

Απλά μένει να δούμε τι θα επικρατήσει, τα $ ή η ειλικρίνεια.

Δεν συμφωνώ. Νισάφι με την “ειλικρίνεια”. Και ο Burton φάνταζε αναντικατάστατος, αλλά μόνο κάποιος μίζερος θα ήθελε να σταματήσουν οι Metallica στο Master Of Puppets.

Ας δουν οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν και πως τους βγαίνει.

Γενικώς, καλό είναι να σταματήσει αυτή η μόδα περί ηθικολογίας για το πότε πρέπει να διαλύσουν τα συγκροτήματά τους οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Εδώ θα συμφωνήσω με τον Outshined, αν και λίγο με νοιάζει αν θα συνεχίσουν ή όχι. Είναι 8 άνθρωποι μπορούν να τα βάλουν κάτω και να δουν αν μπορούν να συνεχίσουν. Και ιδιαίτερα στη φάση που βρίσκονται τώρα, μια εμπορικά ανοδική φάση.

Ποια ηθικολογία μωρέ? Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα παντού, σιγά μην είναι το μέτρο οι Μετάλικα, μάθαμε ένα παράαδειγμα και το αναφέρουμε, λες και δεν υπάρχουν ένα κάρο συγκροτήματα που ακολούθησαν τον άλλο δρόμο.

Ο Gray μαζί με τον Clown ήταν τα 2 αρχικά μέλη στην τωρινή σύνθεση των Σλιπνοτ και έγραφε παραπάνω από το 50% της μουσικής. Το να σταματήσουν τους Σλιπνοτ και να συνεχίσουν σαν κάτι άλλο θα ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής.

Η τέχνη από ένα σημείο και μετά δεν ανήκει μόνο στον καλλιτέχνη αλλά στην κοινωνία που είναι εκεί για να λαμβάνει και να κρίνει το έργο του. Όπως και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Μπορούν φυσικά να βρουν κάποιον άλλο και να του δώσουν τη στολή και τη μάσκα που φόραγε ο προηγούμενος, αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι δε θα κάνει ποτέ τη δουλειά που έκανε αυτός ούτε θα έχει το όραμα που είχε αυτός.

Και δεν είμαι καν οπαδός αλλά κάποιος που απολαμβάνει αυτή τη μεγάλη μπάντα από ασφαλή απόσταση.

Eγω παντως πιστευω οτι χωρις taylor και jordison οι slipknot ακομα θα επαιζαν σε σκατοτρυπες της iowa χωρις βεβαια να υποτιμω την προσφορα του gray και των αλλων παιδιων.