Νεκρός ο μπασίστας των Slipknot

Δεν είναι φαντάσματα. Όλοι έχουν άποψη για το πότε πρέπει να διαλύσει μια μπάντα, αν πρέπει ή δεν πρέπει να επανασυνδεθεί.

Ποιός μπορεί να κρίνει καλύτερα από τους ίδιους αν ειναι καλύτερος φόρος τιμής να συνεχίσουν τους Slipknot ή να τους διαλύσουν;

Το ότι έγραφε μουσική το ξέρω, το αν έγραφε το 50% ή άλλο ποσοστό σε εμένα δεν προκύπτει από κάπου, ξέρω πως τόσο ο Jordison, όσο και οι κιθαρίστες είχαν μεγάλη συνεισφορά, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Όλοι κρίνουμε πρωτίστως τη μουσική και δευτερευόντος τη στάση ενός συγκροτήματος, αλλά δεν αντέχω τη συνδικαλιστική λογική των οπαδών που από ένα σημείο και μετά νομίζει ότι μπορεί να υποδείξει στη διοίκηση πως θα διοικεί.

Το να πει κάποιος ότι θα προτιμούσε να διαλύσουν το μαγαζί είναι μια σεβαστή άποψη, το να πεί όμως ότι ΠΡΕΠΕΙ αν έχουν τσίπα, ως ελάχιστο φόρο τιμής κλπ να το διαλύσουν είναι μια στάση που δεν με βρίσκει σύμφωνο γενικώς.

Ναι αλλά είτε πει “πρέπει” είτε πει “καλό θα ήταν” τι διαφορά έχει?
Θα επηρεάσει το συγκρότημα?

Για τους Slipknot συγκεκριμένα δεν έχω γνώμη, γιατί απλώς γούσταρα τη μουσική τους χωρίς να έχω δώσει βάση ποιοι απ’ όλους τη γράφουν και ποιες είναι οι σχέσεις μέσα στο συγκρότημα. Αν πάντως έχουν δηλώσει ότι θα σταματούσαν χωρίς οποιοδήποτε μέλος και τελικά αποφασίσουν να συνεχίσουν τότε θα πρέπει να εξηγήσουν πώς άλλαξαν τόσο γρήγορα γνώμη.

εγω λεω πως οτι και να κανουν ολο και καποιοι θα πουν οτι καναν μαλακια…
ειναι στη φυση μας…
ας κανουν οτι θελουν…
το νοημα ειναι οτι ο ανθρωπος πεθανε…

επαθα καταθλιψη οταν το εμαθα,3 μερες slipknot ακουγα

:frowning:

στο βιντεο παντως λεει πως οταν ετυχε να κανουν live και ελειπε καποιος δεν ηταν σωστο…
δεν εμοιαζε σωστο…

και επισης για τα ναρκωτικα που λεγαμε…
στο βιντεο λεει πως ζουσε στους δρομους απο τα 14 του…
κοιμοταν εξω ή σε οποιον φιλο έβρισκε… (φανταζομαι φιλους…)

θα περασε μαλλον δυσκολα παιδικα χρονια.κριμα το παιδι

Για το θεμα της διαλυσης, υπευθυνο ειναι το συγκροτημα και τα κριτηρια που οι ιδιοι θα θεσουν για το αν θα διαλυθουν ή θα συνεχισουν… Δεν ακουω Slipknot, αλλα ειναι πολλες οι περιπτωσεις που συγκροτηματα συνεχισαν μετα τον θανατο καποιου βασικου μελους και τα πηγαν μια χαρα, αλλα και συγκροτηματα που διαλυθηκαν γιατι ετσι εκριναν οτι επρεπε να γινει… Απο αυτους εξαρταται και ο,τι και να κανουν καποιοι θα συμφωνησουν και καποιοι θα διαφωνησουν, οποτε…

η πιο σοφη κουβεντα που εχω ακουσει εδω μεσα ποτε

μετρο,σκεψη,ευφυια.

η αποφαση για την διαλυση της μπαντας(αν τελικα γινει κατι τετοιο) θα πρεπει να γινει σεβαστη απο ολους τους οπαδους και μη ανεξαρτητως αν αρεσει η οχι

Κι εμένα μου φαίνεται πως θα διαλύσουν, θά’ναι άλλη μπάντα αν συνεχίσουν, και όντως θα πρέπει νά’'ναι σεβαστό…πάντως όλα τα μέλη κάτι άλλο θα κάνουν:):!:

http://www.youtube.com/watch?v=blCYm1Xh6JM&feature=player_embedded#!

R.I.P tpt allo…nai kala ekei pou einai o tipas…
pantws gamw ta narkotika re pousti…!!!

http://rocking.gr/modules/forum/misc.php?do=showrules

1. Τα greeklish απαγορεύονται. Όσοι χρήστες για κάποιο λόγο δεν μπορούν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, ας επικοινωνήσουν με τους moderators. Συνεχής χρήση greeklish χωρίς επαρκή δικαιολογία και ενημέρωση μας οδηγεί σε διαγραφή των μηνυμάτων.

αιτια θανατου:
http://www.metalhammer.gr/magazine/news/538--paul-gray.html

αμα ειχε και καρδιακα προβλημα…

Για αυτο η υγεια ειναι πανω απ’ολα, λεφτα, δοξα κτλ…

Βασικά δεν μας είπε κάτι καινούργιο ή μη αναμενόμενο το ιατροδικαστικό πόρισμα. Το μόνο καλό για εμένα στην όλη υπόθεση είναι ότι τουλάχιστον δεν πρόσβαλαν την μνήμη του στην προσπάθεια να κρύψουν την πραγματική αιτία θανάτου του. Αυτά.

Παρ’όλα αυτά, RIP Paul.

Αυτό…όλοι έχουμε προβλήματα, αλλά τα προβλήματα υγείας ή εξάρτησης όπως εδώ είναι τα χειρότερα R.I.P.:):!:

Εχεισ δικιο αδερφε δεν το ξερα…αλλα οκ τωρα :slight_smile: