Οτι και να ειχε…απο την στιγμη που επαιρνε ναρκωτικα…δεν γινεται αλλιως καποια στιγμη…θα γινοτανε…
και φυσικα αν ειχε καρδιακα προβληματα…τοτε…νταξει…
εγώ πάντως το ξαναλέω…
ο άνθρωπος ήταν στους δρόμους και από εδώ και κει από τα 14…
τι να πεις…??
γιατί αυτό και γιατί εκείνο…??
Δυο χρόνια αποχής για τους Slipknot
http://entertainment.gr.msn.com/mtvgreece/article.aspx?cp-documentid=153971512
Σωστή απόφαση:):!:
Πενθούμε τον χαμό του και θα χρειαστούν δύο χρόνια τουλάχιστον για να επανέλθουμε
λολ, πένθος με deadline.
Δεν την κρινω σαν σωστη ή λανθασμενη την αποφαση, το σωστο θα ειναι να κανουν αυτο που νιωθουν… Ολα τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε…
SLIPKNOT drummer Joey Jordison has posted the following message on his Facebook profile on the eve of the one-year anniversary of the death of the band’s bassist, Paul Gray:
[B]"Hey Paul,[/B]
"It was so great hanging out with you yesterday and today. Talking and reminiscing about old times and seeing you respond with some of the strongest gusts of wind I’ve ever felt.
"Paul, you always told it like it was. You’re the same guy that wouldn’t let me stay home on New Year’s Eve back in 1992, and once drove over in four feet of snow during a storm, just to hang out! There was no one like you. That’s why you were my best friend.
"All the music that we’ve done together, all the times that we’ve shared, will live on forever. I miss you each and every day.
"All right, Balls, I’ll see you on stage! Let’s destroy.
"There will never be another #2. I love you.
"Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don’t belong! Don’t exist!
Don’t give a shit! Don’t ever judge me!"And to all my friends, the Maggots:
"I just wanted to take a moment to thank you eternally for your support on this difficult day. You’re keeping us and Paul’s memory alive.
"There were supposed to be five days of tornadoes and rain here in Iowa, but the sun came out stronger than it has all year. It’s good to know Paul’s keeping an eye on things.
"This is a horrible thing that happened, but each of you has made this just a little bit easier to deal with. Your support means everything to us.
“Thank you, Nathan Jonas Jordison.”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=158512
lol, πρεζάκι.
αν πεθανε απο ναρκωτικα δεν μ καιγεται καρφι (αλλιως ειναι πολυ θλιβερο)… οπως και αλλοι ειπαν, “κακο του κεφαλιου του”…
ώρες ώρες απογοητεύομαι…
α, να διευκρινήσω πως πρεζάκι χαρακτήρισα τον Jordison για τις δηλώσεις του, όχι τον Gray ε.
και αυτό για να αποφύγω να χαρακτηριστώ εξίσου ηλίθιος με αυτόν εδώ:
(αν, ΑΝ πέθανε από ντρόγκες, δε ξέρω την ιστορία) κακό του κεφαλιού του που έμπλεξε με τα ναρκωτικά ε? επειδή ξέρεις το background του κάθε ναρκομανή και τους λόγους για τους οποίους μπλέκει με τα ναρκωτικά ε? επειδή ήταν ένας πλούσιος μουσικάντης που σνίφφαρε κόκες πάνω σε βυζιά και κώλους ε?
στάνταρ, έτσι ήταν τα πράματα.
και ο Layne Staley κάπως έτσι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και πέθανε εξ’αιτίας τους. γαμημένοι πλούσιοι, κακό του κεφαλιού σας!
καλό θα ήταν κι εγώ, κι εσύ, και η Στέλλαχόσι που θυμάμαι ότι είχε κάνει παρόμοιο σχόλιο για Mike Starr, και όλοι όσοι ζούμε τις ήρεμες ζωές μας κοντά στη μαμά και το μπαμπά, οι οποίοι μαμα-μπαμπάς έτυχε να μην είναι ναρκομανείς, και έτυχε να μας προσφέρουν και ένα αρκετά προστατευόμενο περιβάλλον, για καλή μας τύχη, να μην κρίνουμε ανθρώπους που δεν έχουμε ιδέα για το πώς έχουν μεγαλώσει.
βάζω στοίχημα πως δεν έχεις πλησιάσει σύριγγα ούτε στα 3 μέτρα, και ότι η μόνη επαφή που είχες στη ζωή σου με ναρκομανή είναι το κλασσικό “φίλε έχεις ένα πενηντάλεπτο”.
γι’αυτό σιλάνς μαρούσκα.
παιδια δεν παει απαραιτητα ετσι. ναι, οκ, εχω την παιδεια απο το σπιτι μου του στυλ “τα ναρκωτικα κανουν κακο κτλ”. αλλα και αυτο δεν φτανει παντα. ειναι θεμα χαρακτηρα απο κει και περα και λογικης τις πιο πολλες φορες. νομιζω οτι ΟΛΟΙ οι ναρκωμανεις ξερουν οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν. δεν νομιζω να τους εχουν πεισει οτι ειναι υγιη κλπ. ωστοσο δεν πιστευουν (ειδικα στην αρχη) οτι ΕΚΕΙΝΟΙ θα την παθουν.
παραδειγμα: μεχρι πριν 4-5 χρονια ημουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αντικαπνιστης. με εναν γονιο που κανει το σπιτι συνεχεια ντουμανι ειναι ευκολο να το σιχαθεις και ευκολο να εθιστεις. σε εμενα αρχικα εγινε το 2ο. απο κει και περα και καπνισα και μαλακιστηκα και και και. ποτε ομως δεν το αρχισα παροτι γουσταρα το χαβαλε της διαδικασιας. ναρκωτικα δεν εχω κανει ποτε και τιποτα αλλα δεν θα ειχα προβλημα να κανω. γιατι ΞΕΡΩ οτι δεν προκειται να κολλουσα ποτε μου. ξερω οτι κανουν κακο και οτι ειναι εθιστικα. και αν οι μισοι που “πεφτουν” στα ναρκωτικα δεν το ξερουν (γιατι πες οτι ειναι παραμελημενα ατομα χωρις μορφωση και πολλα αλλα (και αυτους τους λυπαμαι και μαλιστα πολυ, δεν τους χλευαζω ουτε λιγο), τοτε οι αλλοι μισοι που ξερουν το τι μπορει να παθουν και το κανουν μονο απο ανωριμοτητα και μαλακια της στιγμης ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ οταν φτανουν να πεθανουν απο αυτο.
απο κει και περα, ξερω ατομα που κανουν ναρκωτικα (οχι “πρεζακια”) αλλα ατομα που εχουν δοκιμασει και πολλους φιλους φιλων που κανουν συστηματικα κτλ και ξερω καμποσες πληροφοριες επι του θεματος. δεν τα λεω αυτα μην εχοντας συζητησει-ακουσει ποτε ξανα τιποτα… (καλα δεν ειμαι και ειδημονας, αλλα συζητηση κανουμε…)
[B][I]και αυτους τους λυπαμαι και μαλιστα πολυ, δεν τους χλευαζω ουτε λιγο[/I][/B] :-k
πετάς ομως ένα [B][I]κακο του κεφαλιου του"…
[/I][/B] που δεν είναι και πολύ μακριά…
το οτι ο άλλος δεν ειχε που να μείνει και απο τα 14 του κοιμόταν από δρόμους μεχρι και σε όποιον ήξερε, δεν σου λέει οτι δεν είναι του στυλ είμαι στέλεχος επιχείρισης, δεν την παλεύω απο την πίεση και οτι άλλο, και κάνω ναρκωτικά .? στους δρόμους από τα 14.!! εγω αυτή τη στιγμή που είμαι 28 και άμα μείνω στο δρόμο(που παιζει) θα αρχίσω με την μια…
δεν είναι όλοι σε ένα τσουβάλι…
Δε ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει στο κεφάλι του. Και τι έχει περάσει. Και όχι, δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρα. Εδώ μας παρατά η γκόμενα και πάμε και γινόμαστε σκνίπες απ’ το αλκόολ. Διαφορετικές ουσίες, ίδια αντιμετώπιση όμως.
δεν ειχα δει αυτο για τα “14” και το οτι ηταν στον δρομο κτλ… ειθισται θανατοι και τετοια σκηνικα σε μελη επιτυχημενων συγκροτηματων, ηθοποιων κλπ να συμβαινουν πιο πολυ με τον “ηλιθιο τροπο”. αν ειναι στην “ατυχη κατηγορια” τοτε αλλαζει το πραγμα. τεσπα κανεις δεν ειναι θεος και κανεις δεν ξερει τι εχει κανει ο αλλος σε ολη του τη ζωη. το θεμα ειναι οτι συχνα πεθαινουν ανθρωποι γυρω μας με αυτον τον φρικτο τροπο. πολλοι απο μαλακια στον εγκεφαλο και καποιοι απο αγνοια και εχοντας πεσει και λιγο θυματα. το γεγονος ειναι φρικτο παντως.
@φριντομ: δεν ξερω ρε παιδια τι λετε εσεις. εγω αν χωρισω, η μεινω χωρις δουλεια κλπ μπορει να τα σπασω, μπορει να γινω κομματια κλπ αλλα κακο στον εαυτο μου δεν θα κανω. δεν θα αυτοκτονησω, δεν θα παρω ναρκωτικα, δεν θα πιω καν. προφανως εχει να κανει με τη φιλοσοφια ζωης μου. θεωρω ομως οσους το ριχνουν σε τετοιες μεθοδους λαθος. ειναι ηλιθιο το να βλαπτεις τον εαυτο σου και ειναι κατι που θα το μετανιωσεις…
στο τελευταίο που λες συμφωνούμε ρε συ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δε το βλέπουν έτσι. δε τους κατηγορώ για κάτι όμως
και εννοείται ότι είναι μαλακία να φεύγεις από πρέζα, εξίσου με την αυτοκτονία [ειδικά όταν βλέπεις ψυχούλες 10 χρονών να δείνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή], αλλά δικιά τους είναι η ζωή, όμως είναι άσχημο να λες “ας πρόσεχαν”
νταξει ναι. ειναι θεμα “στασης ζωης”. εγω πιστευω οτι μια φορα ζουμε και δεν θα εκανα τιποτα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ωστε να μου το στερησω αυτο. ταυτοχρονα πιστευω και πως ολα ειναι στο μυαλο και γουσταρω παντα να τα εκλογικευω οποτε ο συνδυασμος τους ειναι υπερ μου στο συγκεκριμενο θεμα! :lol:
οσον αφορα το ας “προσεχαν” δεν θα το ελεγα ποτε για ενα 15χρονο. εκει το βρισιδι παει αλλου. δεν μπορω ομως να βλεπω τον 30χρονο με τα ναρκωτικα ρε πουστη μου. δεν το μπορω αυτο…
ασε που τις περισσοτερες φορες αν καποιος θελει πραγματικα να κανει αποτοξινωση εχει τεραστιες πιθανοτητες να τα καταφερει…
οκ μια χαρα…απλα στην αρχή έκανες ενα μικρο τσουβάλιασμα…
φιλοσοφίες φίλε Deadmeat, εχει πολύς κόσμος…αλλά όταν γίνει η στραβή πολλά πράγματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…ή μην μου πεις οτι δεν έχεις δει πότε δυνατούς/σοβαρούς/συγκροτημένους ανθρώπους να αλλάζουν ή να “πέφτουν κάτω”…it happens.!
και μην αρχίσουμε το είναι θέμα χαρακτήρα…δεν ξέρω πόσο χαρακτήρα εχει κάποιος που το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να πάθει, ο άλλος το γεύεται κάθε μέρα…ή και πράγματα χειρότερα/πολλαπλάσια…
υπάρχουν και οι συνθήκες…καλός ο χαρακτήρας αλλά αμα πέσεις στα σκατά, ο αρωματισμένος χαρακτήρας δεν σε βοηθάει πουθενά…πάλι σκατά μυρίζεις…
και είναι κι αυτό εδώ. ξέρω άτομο που παραλίγο να πεθάνει από αλκόολ επειδή πίνει απ’ τα 14. όχι επειδή δεν έχει δυνατό χαρακτήρα, αλλά γιατί ο ένας γονιός το έσερνε απ’ τα 10 σε ότι μπαρ υπάρχει στην αθήνα. Γι’ αυτό είναι άδικο το τσουβάλιασμα, αυθαίρετα συμπεράσματα σε τέτοια ευαίσθητα θέματα είναι άσχημο να γίνονται.
ενταξει το εκανα, αλλα νομιζα οτι ταιριαζε στην περιπτωση…
εγω πρωτος θα σ πω οτι εχω δει τον εαυτο μου (που τον θεωρω αρκετα δυνατο) να κομματιαζεται και να πεφτει πολυ χαμηλα ψυχολογικα κτλ κτλ κτλ. απλως οι 3,4,10 ακραιες λυσεις κατ εμε ειναι αλλο θεμα. ειναι αλλο το να παθεις καταθλιψη και αλλο το να πας να αυτοκτονησεις. αλλο το να αποκοπεις απο ολους σου τους φιλους και αλλο το να το ριξεις στο ποτο. και στρις 2 περιπτωσεις νοσεις αλλα ΕΣΥ διαλεγεις (σε ενα ποσοστο καθε φορα) τον τροπο… και εγω εκτιμω περισσοτερο αυτους που διαλεγουν να “νοσησουν” πιο εξυπνα… thats my point…