Μαυρο φίδι που μας έφαγε τοτε
Ο Κ.Ε. θα σκεφτεί την τιμωρία σας !
Χαχαχαχαχαχα.
Λατεραλους.
Όχι απλά δεκαρι, δεκαρι με άπειρους Φιμπονάτσι τόνους αλλά στο νησί θα πάω με την κατσίκα γιατι 555 666
Κάπου αχνοφαίνεται και ένα Toxicity!
Είδα 20 ποστ και λέω “ποιος πέθανε”.
Δισκάρα το Iowa, σε καμία περίπτωση του αιώνα, αλλά δισκάρα
27 Ιουλιου Βουκουρέστι
26 Plovdiv, 27 Βουκουρέστι, έλα τώρα που γυρίζει… 24 Αθήνα (εύχομαι).
Μου εκατσαν εισητηρια το ΣΚ να τους δω με Behemoth - αν και στο box δεν εχω παραπονο, βεβαια σε εκεινο το λαιβ στο Λυκαβηττο τα ειχαν ισοπεδωσει ολα.
24 Αθηνα
Μεγαλος φανμποις οταν η μπαντα ειχε πρωτοξεκινησει και με πετυχε στα σχολικα χρονια, τους ακολουθησα πιστα στα περισσοτερα αλμπουμς και συναυλιες, με αποκορυφωμα να τους γνωρισω 2 φορες. Το τελευταιο αλμπουμ ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου απο ολα, αλλα εχει καποια ετσι συναυλιακα ασματα - στη τελικη καπου πρεπει να παιρνει κ ανασες ο Κορει.
Το setlist πολυ καλο, καθως αναμιγνυει παλια και νεα αν τα κομματια απο το τελευταιο αλπουμ ειναι εμφανως αυτα με τη μικροτερη ενταση/παθος. Το Unstainted για εισαγωγη ειναι οτι πρεπει ομως και βεβαια στο ζευγαρακι Wait and Bleed / Eyeless επεσαν κεφαλια.
Γενικα πολυ ενεργεια και γουσταρω ΦΟΥΛ τους 2 νεους (Tortilla man / Jay).
Behemoth πολυ μετρια εμφανιση, μπουκωμενος ηχος κ γενικα πολυ φανφαρα για το τιποτα. Μπορει να ηταν κ ο χωρος , δε ξερω, αλλα ενω ηθελα να τους δω μιας και δν τους ειχα ξαναπετυχει - με απογοητευσαν.
Αντε κ στα δικα σας.
Από εκείνα τα συγκροτήματα (μαζί με τους Avenged Sevenfold) που για περίπου μια δεκαετία σνόμπαρα κυρίως λόγω εμφάνισης και επειδή είχα μια λανθασμένη αντίληψη για τη μουσική τους. Πλέον μου κρατάνε συντροφιά τον περισσότερο καιρό. Τα My Plague και Circle, ειδικά το τελευταίο λεπτό, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω ακούσει για πολλά χρόνια. Απλό. Δυναμικό. Πορωτικό.
Επέστρεψε δυναμικά η Silent Winter.
Μπήκα να σας αποχαιρετήσω, αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά!
Η παράξενη στιγμή που βγαίνει μπροστά ο Wilson και αντί να κάνει stage dive απλά χορεύει.
Μεγαλώσανε. Αλλά γαμάνε. Αλλά μεγαλώσανε.
Δυνατο setlist θα ελεγα,η μασκα του corey μαλλον αδιαφορη.