Εχουν ανακοινωθει οι Ευρωπαικές χώρες που θα παίξουν το 2020, και η Ελλαδα δεν ειναι μεσα.
Μια και μοναδική φορά θυμάμαι να ανακοινώθηκε συναυλία 1 χρόνο πριν γίνει {u2 OAKA} δηλαδή μέχρι Νοέμβρη μην πω και Δεκέμβρη ελπίζουμε
Επίσης κρατάω την αισιοδοξία του Πάνου Πετρόπουλου που είπε στο rockvelvet radio ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες
Το σούπερ θα ήταν να τους έφερναν πακέτο με Korn. Να επαναληφθεί η κοινή περιοδεία του 2015. Βέβαια oι συναυλίες αφορούσαν μόνο το UK. Όλα τα ωραία στο UK.
Εμπ1!
Το συγκεκριμενο εγινε σολντ αουτ σε περιπου 4 λεπτα … Το UK καλο για μικροτερα venue και αλλες σκηνες, για αυτα τα ποπιουλαρ δε βρισκεις εισητηριο ευκολα.
Τίμια κριτική. Ίσως να πρόσθετα 0.5
απο τα καλυτερα του δισκου
Πριν 18 χρόνια σαν σήμερα, οι Slipknot ύμνησαν το μίσος και την kafrila for kafrila’s sake (πχ το κρεσέντο βρυχηθμών στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του People = Shit) με τον εξής δίσκο:
Ο δίσκος του αιώνα μέχρι στιγμής.
Δισκαρα ρεεεεε
people = shit μλκ μου, πιτσιρικάς να βάζω τα ακουστικά πιο βαθιά στα αυτιά μου και το diskman τέρμα μέχρι να νιώσω…
Χαλάρωσε λίγο…
Ακούω αντιπρόταση
Χώνομαι σπόντα και ξαναχάνομαι
Έτσι είναι αυτά… γούστο του @apostolisza8 και καπέλο του… Το πιο κοντινό για μένα θα ήταν το The Blackening αλλά στο τέλος της μέρας και πάλι θα επέλεγα την κατσίκα
Καλά ξεκάθαρα αυθόρμητη και υποκειμενική επιλογή. Απλά είναι ο πρώτος δίσκος που σκέφτηκα.
Δισκάρα η κατσίκα πάντως, αδιαπραγμάτευτο αυτό.
To φίδι είναι καλύτερο από την κατσίκα αλλά ok τώρα εγώ πάω σε προηγούμενο αιώνα.
Πάντως το φίδι είναι ο καλύτερος δίσκος σε όλους τους αιώνες.
Χαχα
Ελπίζω να μιλάς για αυτό το φίδι.
Εκατοντάδες είναι.
Χαχα! Η αλήθεια είναι ότι εννοούσα ένα φίδι 5 χρόνια πιο πριν από το φίδι που πόσταρες
Νομίζω ότι ο @drenie έχει αρχίσει ήδη και ψυλλιάζεται το φίδι που εννοώ!