Slipknot

Ω να σου γαμήσω βραδιάτικα

Πέθανε ένας από τους καλύτερους drummers του σύγχρονου μέταλ…

Rip παιχταρα

3 Likes

Τώρα το είδα στο twitter και έμεινα μαλάκας. WTF όμως.

Σπουδαιος μουσικος και πολυ νεος. :frowning: Rip

Πολύ κριμα…

Κρίμα για τον παικταρά, νεότατος… θα ζήσει μέσα από την τεράστια παρακαταθήκη που άφησε και την πηγή έμπνευσης που αποτέλεσε για πόσα νέα παιδιά!

Τους είχα δει Ροκγουέηβ πριν 12 χρόνια και πιο πολύ είχα πάει για να τον δω να παίζει live, μιας και δεν ήμουν ποτέ πολύ φαν του ήχου των Σλίπνοτ αλλα ήμουν πολύ φαν του ιδίου… Τρελή απόδοση, άπιαστος

1 Like

Τον ειχα γνωρίσει στο αεροδρόμιο μαζί με τον Μικ/Κορει μετά το λαιβ του Λυκαβηττου και μου υπέγραψε τη τσάντα. Τρομερά ταπεινός και κουλ!
Κρίμα που έφυγε τόσο νέος … είχε κάποια προβλήματα υγείας και γιαυτο είχε φύγει κ από τη μπάντα σωστά;
Μεγαλώσαμε με τον Joey ρε γαμωτο .

2 Likes

Δηλώνω σοκαρισμένος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Κρίμα.
LEGEND. #1

2 Likes

κριμα ρε γμτ, νεος ανθρωπος. σαν μουσικος πολυ επιδραστικος, ειχε ιδιατερο στυλ/παιξιμο. μονο 46…

2 Likes

Πολλές αναφορές στον Αγγλικό τύπο για τον Joey. Και μιλάω για μέσα σαν το BBC και τον Guardian.

1 Like

Ακόμα και το news247 είπε για τον Τζορντισον

https://m.facebook.com/watch/?v=1730311877357386&_rdr

Μιας και συζητήθηκε εκτενώς:

• Slipknot
  • Iowa
  • Vol.3

0 voters

Εντάξει, λέω να το κλειδώσω τώρα.

Μπορεί να βγήκε 2ο, αλλα το Iowa είναι καλύτερο.

Βασικά είναι το Purity που με μπερδεύει γιατί είναι το αγαπημένο μου τρακ ( νταξ οκ κ eyeless/ wait by)αλλά πιστεύω συνολικά το Iowa κερδίζει στα σημεία .

Το σοκ του πρώτου δίσκου δύσκολα το πετυχαίνεις σε δίσκο, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά στο Iowa ήταν όλα πιο μελετημένα και καλύτερα για 'μένα. Επίσης δεν είναι εύκολο να μπεις στα charts με death metal και οι τύποι αυτό έκαναν. Αλλά ναι, δέχομαι και τις 2 απαντήσεις ως ΣΩΣΤΕΣ. Το Vol. 3 είναι το album που έδειξαν τη μαγκιά τους και σε πιο πειραματικά πράγματα και είναι εξίσου δισκάρα που δεν ξαναβγαίνει.

Από εκεί και μετά το χάος δυστυχώς… Μετράμε μόνο κάποια καλά τραγούδια ανά δίσκο.

10 Likes

20 χρονών σήμερα

Υπάρχει μια εξάδα νομίζω τραγουδιών σερί στον πρώτο δίσκο που είναι από άλλο γαλαξία, οπως και το bonus get this, αλλά αυτό το ωμό συναίσθημα του Αϊόβα ακόμη με ξεπερνά.

13 Likes

Βασικά συμφωνώ αν και το All Hope is Gone (για τα μετέπειτα δεν έχω γνώμη) δεν το λες κακό δίσκο με την καμμία. Το σοκ που λες αυξάνεται εκθετικά όταν το ζεις με την έννοια του “συμβαίνει τώρα”. Συμβαίνει όλο και λιγότερο πλέον τώρα που έχεις πρόσβαση σε ό,τι θες όποτε το θες, και υπάρχουν 100 διαφορετικές γνώμες στα σόσιαλ

Με το Vol. 3 όσο κόσμο εντυπωσίασαν όταν το έβγαλαν άλλον τόσο πρέπει να έκαναν να ξινίσει. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα μαγκιά απαραίτητα όταν πας σε πιο προσβάσιμες φόρμες αλλά όποια μπάντα κάνει αυτό που θέλει άσχετα με το πώς θα αντιδράσει το κοινό που ήδη έχει, από μένα παίρνει στάμπα τιμιότητας, και πιστεύω εκ του αποτελέσματος το έκαναν τίμια αφού πολύ δύσκολα βγάζεις κάτι τόσο καλό όταν δεν το κάνεις με όλη σου την όρεξη

3 Likes

Όταν λες “προσβάσιμες φόρμες” υποθέτω ότι εννοείς το Duality, αλλά:

1. ΟΛΟΙ θα ήθελαν να έχουν γράψει ένα Duality.
  2. εκτός του Before I forget, ο υπόλοιπος δίσκος δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα “προσβάσιμος”, απλά δεν είναι στα επίπεδα του καθ’ όλα ΜΗ-προσβάσιμου IOWA.

Για 'μένα οι Slipknot είναι η μπάντα που έζησα σχεδόν από το μηδέν της, αυτό που λες “συμβαίνει τώρα”, οπότε το All hope is gone μετά από τις 3 απανωτές σφαλιάρες-ΣΟΚ που ήταν τα 3 πρώτα, δεν είχε να μου δώσει τίποτα όσο κι αν το προσπάθησα… Τα υπόλοιπα είναι ασχολίαστα, όσο κι αν τους αγαπώ ως μπάντα για τα 3 μνημεία που μας χάρισαν.

7 Likes

Με φτιαξατε κ καποια στιγμη θα ανεβασω στο γιουτιου ολη τη συναυλια του Λυκαβηττου που ειχα βρει τοτε απο εναν τυπα που τη τραβηξε με καμερα. Τωρα που ειμαι και Ελλαντα θα ψαξω να βρω το dvd.

7 Likes