Λες για αυτό να άρχισε τη δίαιτα ο Μικαρος???
Προσωπικά ψοφαω για αυτό το δίσκο δεν με χαλάει καθόλου να τον παίξουν ολόκληρο και με τη σειρά…
Να πούμε ότι σαν σήμερα κυκλοφόρησε το καλύτερο άλμπουμ των Slipknot.
Αγαπημένος
Με αυτόν έπιασαν ευρύτερο κοινό . Εμού συμπεριλαμβανομένου
Όταν έμαθα ότι τον κράζουν, ούτε εγώ καταλάβαινα το λόγο, μιας και είχε μέσα τους ΥΜΝΟΥΣ που με έκαναν φαν… Ακούγοντας όμως τα όσα είχαν βγει ως τότε αργότερα, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ο δίσκος με τρομερό ποιοτικό εύρος, πολύ καλά και πολύ ΜΕΤΡΙΑ.
Είχε 3 ύμνους αναμφισβήτητα. Είχε και 2 τραγούδια ακόμα που ακούγονται. Από εκεί και πέρα, για 'μένα είναι η πρώτη μεγάλη απογοήτευση από τις πολλές που ακολούθησαν στην πορεία.
Sulfur, This Cold Black και All Hope is Gone κομματάρες.
Απο εκεί και πέρα πολλες μετριότητες, μέσα σε αυτές και το Psychosocial.
Εγώ από τον επόμενο τους έχασα
Psychosocial από τα μεγαλύτερα χιτακια τους και από τα αγαπημένα μου, δεν καταλαβαίνω τι λέτε
παιζει να εχει δώσει καπου στις 1412521232221 συνεντεύξεις την τελευταία ώρα μόνο, αλλά αυτό είχε αρκετό γέλιο…
Είχα καιρό να μπω στο topic οπότε τώρα είδα την κουβέντα για το All Hope Is Gone.
My 2 cents:
- ΑHIG = το χειρότερο άλμπουμ της χρυσής εποχής των Slipknot. Για μένα, δεν μπόρεσαν ποτέ να ξανασοκάρουν (ομώνυμο + Iowa) ή έστω να γράψουν οικουμενικά και αιώνια χιτ (ο ορισμός κυρία μου) μετά από αυτό το άλμπουμ (ανεξάρτητα αν συνέχισαν να μεγαλώνουν εμπορικά).
- Psychosocial = Το Enter Sandman του 21ου αιώνα. Change my mind. Μιλάμε για κομμάτι που μπορεί να απολαύσει είτε ο σκληροπυρηνικός οπαδός τους είτε η γιαγιά στο χωριό μου. Αν μιλάμε με όρους χιτ, μιλάμε για το μεγαλύτερό τους (άντε μαζί με Duality. Και στα χιτ, πρέπει να μπαίνει στην κουβέντα και η αναγνωρισιμότητα, μη μου πείτε δλδ για Wait and Bleed γιατί το ξέρει πολύς λιγότερος mainstream κόσμος).
- Όντως κι εγώ 3 κομμάτια βρίσκω στο top tier, δλδ Psychosocial, Sulfur και Dead Memories. Έχει κάμποσα αξιοπρεπή, έχει όμως και κάμποσα μέτρια.
- Τον δίσκο τον βοηθάει πολύ η φοβερή παραγωγή.
- Συμφωνώ ότι έκαναν πολύ μεγαλύτερο εμπορικό άνοιγμα με αυτόν εδώ (το οποίο είχε ξεκινήσει με το Vol.3).
Κλείνοντας, να βάλω και μια χαλαρή κατάταξη, έτσι για να γίνεται κουβέντα
Slipknot ~= Iowa > Vol.3 > All Hope Is Gone >> The End So Far > We are Not your Kind > The Gray Chapter > M.F.K.R.
Τα πακτωμένα
Iowa
Slipknot
Vol.3
Τα υπόλοιπα
The Gray Chapter
The End So Far
All Hope Is Gone
We are Not your Kind
Εφυγε απο τη μπάντα και ο Weinberg.
τι σκατά ρε
εντιτ, ο άλλος μέχρι χθες ανέβαζε φωτοζ από λάιβ, παίζει να το έμαθε πριν λίγο από το ινστα
“The band has decided to part ways with Jay”.
Δεν έφυγε, τον έδιωξαν.
Μικρή σημασία έχει βέβαια.
ε θα ζήτησε κι αυτός λεφτά, που 3 απο τους 9 βλέπουν σοβαρά κέρδη, οι άλλοι καλό μεροκάματο απλά.
Πολυ κριμα γιατι ηταν απο τα πιο δυναμικα μελη τα τελευταια χρονια.
Ας το ληξουν - γιατι δε τραβαει αλλο - και κανα reunion world tour σε 3-4 χρονια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό τα τελευταία χρόνια
Καλά δε νομίζω να τίθεται θέμα διάλυσης όσο είναι τόσο ψηλά εμπορικά. Όσο αντέχουν ακόμα θα παίζουν οι βασικοί και θα υπάρχουν και οι αντίστοιχοι κομπάρσοι στα πόστα τους. Δισκογραφικά, προσωπικά μιλώντας, δε βρίσκω κανένα νόημα από την απόλυση του Jordison και έπειτα.
Παιζει το drama μεσα στη μπαντα να ειναι σε αλλο επιπεδο.
Ολη αυτη η σαπιλα εχει 100% την υπογραφη του Clown - καλα οχι και οτι ο Correy δε θα εδιωχνε καναν Jim οπως κ απο Stone Sour αλλα τεσπα.
Αλλα ναι, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη $$$