Slipknot

Όντως βγαίνει καινούριο άλμπουμ Stone Sour? Γιατί εγώ ψάχνω στο ίντερνετ και δεν βλέπω απολύτως τίποτα; Έχω μείνει στο Hydrograd που ήταν και πολύ καλός δίσκος. The Witness Trees από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν στην προηγούμενη δεκαετία γενικότερα, πολύ μεγάλο έπος.

Αλλά για νέο άλμπουμ δεν βλέπω τίποτα. Δεν θα υπήρχε ένα άρθρο, μια συνέντευξη, τίτλοι τραγουδιών, εξώφυλλο… ένα κάτι τελοσπάντων. Ψάχνω και δεν υπάρχει τίποτα.

Για το σλιπνοτ ολα αυτα

Α τώρα έπιασα τι λέτε χαχα! Νταξ αν θυμίζει Stone Sour ο δίσκος δεν βλέπω κάτι αρνητικό πάντως.

Μα ο corey ειχε υποσχεθει και ειχε πει για τον πιο σκληρο δισκο που εχουν βγαλει εδω και καμια 20 χρονια,τι,οχι? :laughing:

Καλά, εντάξει… Στο πρώτο τραγούδι μην τρομάξεις, τον σωστό δίσκο θα ακούς.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό δεν είναι το πόσο σκληρός ή “φλώρικος” είναι ο δίσκος. Γενικά στη μουσική δεν είναι η σκλήρότητα το πρόβλημα. Να θυμήσουμε ότι και το Vol. 3: The Subliminal Verses, όταν ακόμα στο Iowa οι Slipknot έπαιζαν σχεδόν Death Metal, ξεκινούσε με το Prelude και ο δίσκος είχε μέσα Circle, Vermilion Pt.2 κτλ. Δεν υπήρξαν αντιρρήσεις περί σκληρότητας ή ελαφρότητας…

1 Like

Δεν είναι στο επίπεδο που θα περίμενα ο δίσκος,έχει τις δυνατές στιγμές του,σαν σύνολο χάνει και κάνει κοιλιά.

5 Likes
3 Likes

Έκανα το λάθος (όπως… παλιότερα) και τον άκουσα περιμένοντας τον νέο Slipknot δίσκο. Και δε με εντυπωσίασε. Όπως είχε γίνει βέβαια με κάθε δίσκο τους από το Iowa και μετά.

Το σερί αυτό (μη εντυπωσιασμού), είχε σπάσει στην προηγούμενη κυκλοφορία τους όπου, έχοντας φάει 3 απανωτές απογοητεύσεις, κρατούσα μικρό καλάθι και είχα ξεγράψει τους Slipknot που έβγαλαν τα 2 πρώτα (με Corey). Και όπως είχα πει εδώ κι εδώ, εμένα ο δίσκος μου άρεσε τελικά.

Ίσως λοιπόν ο προηγούμενος δίσκος να με γλύκανε λιγάκι και είχα προσδοκίες γι αυτόν εδώ, οι οποίες καταρρίφθηκαν κατά την 1η ακρόαση. Ακούγοντάς το όμως ξανά εδώ και κάποιες μέρες, διαψεύδομαι γιατί πρόκειται για μια χαρά δίσκο αν τον δεις ως συνέχιση του We Are Not Your Kind και γενικότερα ως τους “νέους” και παγκόσμιους Slipknot της μέτα Joey και Paul εποχής.

Thumbs up από μένα, υπάρχουν οι ρεφρενάρες, τα δυνατά lyrics, οι μεγάλες κιθάρες (φοβερή παραγωγή!) και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν επιπλέον νέους ακροατές με αυτόν τον δίσκο.

11 Likes
5 Likes

Aδιαφορο και βαρετο slipknot κομματι για μενα,εκανα απευθειας skip το πρωτο μισο σκελος του τραγουδιου.

2 Likes

και έτσι έμειναν 5… αναρωτιέμαι για ποσο ακομη

Ένας ένας χαιρετάει…

1 Like

4 Likes

Έχουν τόσο ταλέντο αυτοί που έχουν μείνει που δεν φοβάμαι τίποτα… Αν άλλη μπάντα έχανε paul gray η joey θα είχε διαλύσει…

2 Likes

ε κιθαρίστες και τραγουδιστής θα μείνουν βσκ και αν. επειδή έχουν και τις μάσκες … ο κόσμος δε δένεται με μέλη. ίδιο γκόστ. ο frontman μόνο οι άλλοι, αναλώσιμοι.

Εντάξει η σύγκριση αυτή δεν έχει κάποια βάση.
Απο τη μία έχεις το one man show του Tobias (που έχει τα respect μου)
Απο την άλλη:
O shawn crahan είναι η ψυχή της μπάντας δεν γίνεται slipknot χωρις clown
Oσον αφορά το sid είναι ο best of the rest επίσης δεν γίνεται να λείπει.
Mick, Jim & Corey μαζί πλέον με Jay & ventu είναι 5δα φωτιά…
Και αυτό που λες για τις μάσκες στην περίπτωση των slipknot δεν στέκει…

1 Like

Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι η μπάντα έχει πλέον καταθέσει για σύνταξη… Πέρα από την πλάκα θα φανεί, μακάρι να γίνει κααι μακάρι να περάσουν από δω…

Νταξ μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι γινονται/ειναι 50+ και για να βγαλεις ολοκληρο ενα τετοιο αλμπουμ που το ειχες κανει στα early 20s θελει πολυ φυσικη κατασταση. Οποτε μπορει κ να ηταν παντα στα χαρτια και να ειπαν καλυτερα τωρα γτ μετα δεν.
Καπου ειδα οτι και ο ΟG τραφουδιστης θα κανει τουρ το mate.feed.kill.repeat.

1 Like