επικ … ακομα θυμαμαι εφηβος να το ακουω ξαπλωμενος κ σκαλωμενος.
To Look Outside Your Window υπάρχει στο σοουλσηκ, για όποιον ίσως ενδιαφέρεται
Ελλάδα δεν είδα να βγήκε πουθενά το βινύλιο…
Παει και ο Σιντ τον διωξανε και αυτον
Τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως
Άλλη μια αποχώρηση χωρίς εξήγηση,ζήτησε παραπάνω λεφτά και του είπαν πάρε δρόμο? Τι κάνει ο Corey,σου λέει οκ,θα βρούμε άλλον,θα του βάλουμε μάσκα,δεν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά.
Ας περιμένουμε για περισσότερο info.Μετα από 30 χρόνια…
Και μετά βγαίνει ο Corey σαν down to earth person, να λέει ότι τρώνε σάντουιτς στις περιοδείες.
μπιζνα είναι 2-3 θα την έχουν σαν όνομα. απο εκεί και πέρα, ουδείς αναντικατάστατος.
Μλκ τι γίνεται,ανεβασαν ένα λιτό ποστ επιβεβαιώνοντας την απόλυση του Sid Wilson και μετά έσβησαν την ανάρτηση!
Μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο πολύ περίεργο τραγούδι… “Arsenal” ο τίτλος του.
Δεν το έχω πιάσει ακόμα, έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει υπό ποια έννοια…
Γιατί Arsenal όμως και όχι Everton ![]()
Δεν μου είπε πολλά το τραγούδι.
Είχα να ακούσω τραγούδι Slipknot που να μου τραβάει την προσοχή, από το All Hope Is Gone.
Γιατί η Αρσεναλ πηρε την Premier League…
I didn’t come this far to sink so low.
Φιλόδοξη ιδέα, δύσκολο στην πράξη, σταυρωμένα δάχτυλα για το δίσκο.
Ακριβώς η σκέψη μου. Όλος εκείνος ο δίσκος έσπερνε
Μου βγαζει λιγο vibes πολυ παλιων Slipknot, αλλα πολυ πιο συνθετο και με περισσοτερες αλλαγες. Συμπαθητικο.
Χωρίς ειρωνεία για οποιονδήποτε, μου κάνει λίγη εντύπωση που διαβάζω (και αλλού, όχι μόνο εδώ) τέτοια σχόλια, το κομμάτι μού φάνηκε καρφί βγαλμένο από τα 2 τελευταία τους
και εγω οταν το ακουσα νομισα οτι ηταν κάποιο απο το All hope που ειχε μεινει εκτός του δίσκου και το κυκλοφόρησαν τώρα…
Δεν το έπιασα το κομμάτι αρχικά,θα το ακούσω και αργότερα αλλά δεν μου άρεσε κάτι.