Exω κολλησει με αυτη τη σειρα…
Ξερει κανεις γιατι σταματησαν να παιζουν τα επεισοδια του 4ου κυκλου?
Όχι.
Ξεκόλλα…
ΥΓ: Βαρετά ηλίθια σειρά… Η περίπτωση σου μου θυμίζει κολλήματα που έιχα παλαιότερα (σίγουρα χειρότερα!!!)
Όχι,αλλά θέλω να ελπίζω πως θα την ξαναβάλουν.Πάντα έτσι κάνουν άλλωστε!
Πάντως πράγματι ωραία σειρά…
ειδικά η Λόις “μετράει” (όταν την εμφανίζουν που και που)
lois rules :evil:
LANA LANG IS THE BEST…
(HIM do rocks)
τελειωσε η σεζον και γιαυτο το σταματησαν. θα τα ξαναρχισουν οταν παρουν την επομενη σεζον
…εννοειται…
να δω ποτε επιτελους θα γινει κατι με τον Clark…! :roll:
το τραγουδι που παιζει οταν ξεκιναει μηπως ξερει κανεις ποιος το λεει?
Το μόνο καλό για μενα στη σειρα είναι η φωτογραφία και η σκηνοθεσία και η Λόις, φυσικά . Τίποτε άλλο. Σενάριο, ερμηνίες και κόνσεπτ γενικότερα κάτω του μετρίου.
Σόρυ για όσους το γουστάρουν, αλλά γιατί κάτι που πούλησε παλαιότερα, να το ξαναβγάζουμε αλλαγμένο σαν το σκήνωμα του Βησσαρίωνα? Όπως και η σειρα Ηρακλής, γιατί να βγέι τα πρώτα χρόνια του Ηρακλή?, τα εφηβικά χρόνια του Ηρακλή και τα περίφανα γερατιά του Ηρακλή?
Η απάντηση είναι η αρπαχτή φυσικά… :evil:
Ο Capitan γουσταρει πολυ την ξανθουλα, την Chloe, εχει λιγο τον ρολο της παρακατιανης αλλα μου κανει πολυ… εχει κατι απο “high school” ερωτα, εκει στην κρισιμη ηλικια λιγο πριν τα εικοσι…
Remy Zero - Save me
Η σειρά τα σπάει! Θα στειλω κανα φίλο μου τραμπούκο στο STAR να κάνει σαματά για να παίξουν τα επεισόδια… Το διέκοψαν τώρα που είχε ενδιαφέρον γμτ! Ούτε σε dvd σε κανα videoclub δεν υπάρχουν… Η Erica Durance, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο της Lois Lane είναι τρελό μωρό!
Πες τα!!! =D> =D>
Και γω εψαξα για τον 4ο κυκλο σε δισκοπωλεια και λεει οτι παιζεται στην tv.
Ευτυχώς που εχω την ξαδερφη μου στην Ιρλανδια και θα μου το στειλει