δεν είναι ΟΑΚΑ, είναι ΣΕΦ
χωρίς να γνωρίζω πως είναι θα πήγαινα στη θύρα 223. να είναι χαμηλά και όχι πολύ μακριά από τη σκηνή. αλλιώς 324 ή 308 που νομίζω ειναι και πιο οικονομικά
δεν είναι ΟΑΚΑ, είναι ΣΕΦ
χωρίς να γνωρίζω πως είναι θα πήγαινα στη θύρα 223. να είναι χαμηλά και όχι πολύ μακριά από τη σκηνή. αλλιώς 324 ή 308 που νομίζω ειναι και πιο οικονομικά
umm Arena B?
ΣΕΦ βρε
εγώ που πάω να δω μπασκετ τον Ολυμπιακό το γήπεδο αυτό μόνο απογοήτευση μου φέρνει
Από Απριλιο λιώνεις από τη ζέστη , εγώ δεν πάω τέρμα καλοκαίρι σε λαιβ εκεί πέρα ακόμα και δωρεάν , μπέσα
Πήγα πέρυσι πρώτο τελικό και ήταν ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΣΕΦ ΣΕΦ, φτου φτου, τρελό multitasking εδώ/κάτι χάνω κάτι κερδίζω (ευτυχώς που έχασα το ΣΕΦ και όχι κανένα εξαψήφιο νούμερο στη λογιστική ) - χμ, ΣΕΦ έχω να πάω από τον Μάιο του 1998 και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ΑΚΑ Χαρούμενα παιδικά χρόνια
Ok ok, ψήθηκα 223 - φαίνεται legit και σε μένα, ήθελα μια ακόμα γνωμούλα
υγ. τι Arena ρε @eviL νεανία, που έρχομαι για 1,5 ώρα μπάσκετ και μετά θέλω δύο 24ωρα να στανιάρω
Με φώναξε κανείς;;;
Εγώ πάντως το 92 κάγκελο στους Μanowar, μια χαρά είχα περάσει.
Κατά τ’άλλα από 222 έως 225 μια χαρά. Από 221 έως και 214 έχει πλεξιγκλάς. Αντστοιχα και στο πάνω διάζωμα.
Μη σας απασχολεί η ζέστη. Έτσι κι αλλιώς δεν θα ζείτε μετά για να το θυμάστε…
Νοέμβριο πάντως που είχα δει τον Φιλ Κόλινς δεν είχα πρόβλημα με τη ζέστη.
Αύριο θα ξέρουμε και setlist
Σημερα στο ΣΕΦ παντως ηταν πολυ δροσερα τα πραγματα, δεν πρεπει να ξεπερασε τους 38-40 βαθμους η θερμοκρασια. Θα βγει το λαιβ νομιζω, ολα καλα.
Κράτησε χαμηλά τη θερμοκρασία ο Γιαννακόπουλος.
Εγω τα είπα
Καλά θα περάσουμε
ετσι μούσκεμα που έβλεπα χθες Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τρέμω για το τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουμε στη συναυλία…
Μας έχουν ήδη προειδοποιήσει . Χτες είδα τον Μπαρτζώκα στη flash interview μετά το τέλος του ματς και τον λυπήθηκα, πρέπει να είχε ιδρώσει και μέσα από το δέρμα…
Δεν είχα συνειδητποιήσει ως τώρα ότι μέσα Ιουλίου θα είναι σε κλειστό χώρο. Και τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα έχει και κλιματισμό. Μάλιστα…
Προς το παρόν, έχουμε δροσερή συνέντευξη με τον πολύ ωραίο τύπο που έχουν για drummer, τον Jimmy Chamberlin. Καθότι τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή από τον Billy στον Jimmy αρχικά ξενέρωσα, αλλά εν τέλει είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχω κάνει εδώ και καιρό και βγήκε σε καλό νομίζω.
Με πολύτιμη βοήθεια από @pantelis79 και @antonis86antoniadis .
Έχουμε ελπίδα.
Έχουμε τόσους ανοικτούς χώρους και πάνε και κάνουν λάιβ σε κλειστούς μέσα στο καλοκαίρι!
Εδώ κλεισμένες συναυλίες και πάνε οι μλκες και τις μεταφέρουν σε κλειστούς χώρους !(βλ Archive)
Μια χαρά είναι οι κλειστοί χώροι. Θα σου θυμήσω τη συναυλία Slayer που από Λεωφόρο πήγε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ΓΑΜΗΣΕ.
περισσότερο συζήτηση παρά “κλασική” συνέντευξη! πολύ ενδιαφέρον κείμενο και μπράβο!