Είμαι της αρχής ότι ο μουσικός καθορίζει την ροή μιας κουβέντας ή συνέντευξης. Άλλες φορές οι μουσικοί ανταποκρίνονται ή έχουν όρεξη κι άλλες φορές όχι. Ο Jimmy ήταν απλά υπέροχος και στο ύφος των απαντήσεων που δεν ξέρω αν πάντα μεταφέρεται στον γραπτό λόγο. Οπότε τον άφησα να πει αυτά που είχε να πει και νομίζω άξιζε τον κόπο.
Για μια μπαντα που αυτοδιαλυθηκε, νομιζω πιστευω τον τζιμυ που λεει οτι παιζει και να ειναι στα καλυτερα τους πλεον. Σετλιστ φωτια και ότι έχω δει σε yt, τα σπαει. Θα τους δω την Κυριακη.
Πάντως προχθές στο ‘‘κλειστό’’ floyd στους parkway drive τα πράγματα ήταν σαφώς πιο άνετα απο άποψη θερμοκρασίας σε σχέση με την ''ανοιχτή΄΄ πλατεία Νερού στους offspring.
Περιμενα 25 χρονια να τους δω λαηβ. Δεν ξερω αν ειναι η αναμονη, το γεγονος οτι αρχισα να ξαναπηγαινω σε συναυλιες, αλλα πραγματικα η μπαντα ηταν μπετο. Ομολογω οτι βλεποντας Yt video παλαιότερα, θεωρούσα πως ειναι μια πιο εσωστρεφης μπαντα, και οχι αυτο που λεμε rock heroes ή headline act.
ΦΕΥ
Ο Billy είχε ένα φοβερό μπασίστα, μια κοπέλα που έκανε δεύτερα φωνητικά και έδινε βάθος στον ήχο τους και φυσικά την Κική, που ήταν εξαιρετική. Είτε παίζοντας με 3 κιθαρες, είτε κάνοντας guitarhero-ιλίκια, είτε βάζοντας δικά της τεχνικά γεμίσματα, είτε αφήνοντας τον Μπιλυ να μην παίξει κιθάρα συνέχεια και παντού, ο ήχος τους ήταν ένα όνειρο - γεμάτος, ό,τι πρέπει για αρένα, χωρίς λάθη, εξαίσιος.
Οι παλιοί φάνηκαν σε τρομερή διάθεση, γεμάτοι κέφι, μπεστ-οφφ σετλιστ, 24 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος, όλα τα χιτς, ο κοσμος να τρελενεται. Τι φοβερό λάηβ, πραγματικά δεν το περίμενα.
Θα περάσετε φοβερά όσοι πάτε.
εδιτ: τωρα διαβασα οτι θελει να γυρισει σε πιο ροκ μονοπατια - ε γι αυτο το ολο στησιμο/ηχος ηταν 100% ροκ. Στην εναρξη, το μπασο μας χτυπησε στο στηθος, κατι που δεν περιμενα σε τετοιο λαηβ
Λένε ότι τα air con είναι φορητά σαν αυτά που είχαν στο οακα και έλεγαν ότι δεν απέδιδαν επειδή τα κάλυπταν τα πανό των οπαδών. Είναι μόνο για το προ ολυμπιακό. Αλλά τι σημασία έχει; Δεν αντέχετε 38-40 βαθμούς σε συναυλία; Όταν τα κάνουν οι rammstein είναι καλά δλδ;