Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30
Ο Tom Morello θα εμφανιστεί στις 20:00
Οι Smashing Pumpkins θα είναι on stage στις 21:30
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30
Ο Tom Morello θα εμφανιστεί στις 20:00
Οι Smashing Pumpkins θα είναι on stage στις 21:30
Βγήκαν από τώρα;
Απο εδω το πηρα
Το αυριανό πρόγραμμα από το FB του Plissken
NIGHT OWLS, SEE YOU TOMORROW!
18:30 GATES OPEN
20:00 TOM MORELLO
21:30 SMASHING PUMPKINS
απο παρκαρισμα τι επιλογές εχουμε?
δε βλέπω να λένε και κάτι για επέκταση δρομολογίων ΗΣΑΠ και ανησυχώ… γιατί και 23:30 να τελειώσουν, πρέπει να το τρέξεις αρκετά για να προλάβεις τον τελευταίο συρμό
Ο τελευταίος συρμός από Πειραιά για Κηφισιά φεύγει 0.15 και για Ομόνοια κάπου 0.30
γύρω από το Metropolitan πάντως, εγώ είχα βρει θέση ψιλό-εύκολα τις δυο φορές που πήγα ΣΕΦ πρόσφατα για Εθνική μπάσκετ - υποθέτω με λίγο ψάξιμο και υπομονή θα παίξει κάτι εκεί, που είναι και 5-10 λεπτά περπάτημα μετά για το ΣΕΦ.
Δεν ξέρω επίσης Νιάρχος αν βολεύει για παρκάρισμα μέσα (+ αν αντέχεται με τη ζέστη ο έξτρα ποδαρόδρομος μετά μέχρι το ΣΕΦ)
δεν είναι και δίπλα. αλλά είναι εναλλακτική. μπορείς να περιμένεις και το τραμ και να σε αφήσει απ’εξω κυριλέ
Παιδιά, γενικά το complex στο Φάληρο, είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν για να πάει κάποιος με τα ΜΜΜ. Μετά ψάχνετε Μικρολίμανο, πίσω από το Καραϊσκάκη, κλπ. Επίσης στο ΣΕΦ έχει πάρκιγκ με αρκετά μεγάλο αριθμό θέσεων, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να έχουν ανοίξει για τον κόσμο.
Να δουλέψει λίγο κι η κίτρινη φυλή τύπε!
Θα τα έχει ανοίξει όλα ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ τύπε.
Ένα κλιματιστικό ρε παιδιά …
Απίθανη συναυλία, τι ζήσαμε
Εδώ κάποια στιγμή έκλεισαν και το ρεύμα…τι κλιματιστικό…
Τρομερό λαηβ πάντως
Ωραία περάσαμε και σήμερα.
Επαγγελματική εμφάνιση από Morello.
Όση ενέργεια του έλειπε λόγω ηλικίας, την έβγαλε ο γιος του γιανοση ώρα ήταν επάνω στην σκηνή. Ίδιες κινήσεις ακριβώς!
Έμεινα στο ίδιο σημείο και στους Pumpkins, τρεις σειρές πίσω από το διαχωριστικό κάγκελο και λίγο προς τα δεξιά, και ο ήχος στα 3 πρώτα τραγούδια ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ από “μεγάλη” μπάντα.
Μετά έστρωσε σταδιακά και έφτασε σε καλό σημείο.
Αψεγάδιαστοι και αυτοί, ακόμα και η Kiki. Σημείο αναφοράς όμως ο τεράστιος Chamberlain.
Full set με όλες τις επιτυχίες ( με κούρασε το gossamer) και γεια σας.
ΥΓ1. Κλιματισμό είχε, απλά ίσως όχι τόσο αποδοτικό.
Αν δεν είχε καθόλου θα θρηνουσαμε θύματα.
ΥΓ1. Από 45€ το απλό μπλουζάκι έως και 70€ τα hoodie. Το ξεφτιλησαν λίγο.
Πάρκινγκ ήταν ανοικτά;
από φίλο έμαθα ότι στις κερκίδες είχε πολύ καλό κλιματισμό αλλά πολύ κακό ήχο
Ο λογος που πηρα εισητηριο ειναι τελειως για τη νοσταλγια των 90ς και για τα πρωτα αλμπουμ διαμαντια, αλλα συνειδητοποιησα οτι ειχα καιρο να τους παρακολουθησω και εχασα το μεμο οτι εγιναν χεβι μεταλαδες
Παιξαν εξαιρετικα βεβαια, ηχος που εγινε καλος eventually και φωτα - τοπ.
Ηθελα να μου αρεσει ο χωρος, και δεν ηταν πολυ ασχημος, αλλα ρε συ εκει στα καγκελα που ειμουν σε καποια φαση ηταν αποπνικτικά τελειως. Απνοια, τσιγαριλα, 40 βαθμοι = εκρηκτικο κοκτελ για λιποθυμίες.
Το πρωτο κομματι της συναυλιας δε μου αρεσε καθολου, βαρεθηκα πολυ.
Αλλα ξανα λεω - παιξαν πολυ καλα, εμενα δε μαρεσαν.
Παντως την αλληλεπιδραση με το κοινο δε την εχουν καθολου λολ δλδ ρε Βασιλακη ηρθες να μας πεις για το οτι εφαγες βιγκαν γυρο κ δε σου αρεσε? λολ
Πακετ λιστ συναυλια ξεκαθαρα για μενα - χαρηκα που τους ειδα.
Για μένα συναυλία που σκεφτόμουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα πάω, το κίνητρο της νοσταλγίας ήταν υψηλό, αλλά είχα χάσει και λίγο επαφή με το πιο πρόσφατο υλικό. Το πήρα απόφαση μετά την ξενέρα των QOTSA και είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες σε βαθμό σχεδόν που δεν το πίστευα. Ήμουν arena αριστερά και μπροστά από τον ηχολήπτη, είχαμε πολύ καλό ήχο εκεί (το άκουσα και από φίλους για κακό ήχο στις κερκίδες) αλλά η ζέστη ήταν πολλή. Ήταν 3,5 εξαιρετικές ώρες μαζί με Morello, γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, το είχα γράψει και 52 εβδομάδες game, 12 χρονών η πρώτη μου αγορά από Metropolis Ομονοια σε cd ήταν το Mellon Collie, το Evil Empire και το Black Sunday. Μας γάμησαν οι συναισθηματισμοί χτες, δεν ασχοληθηκα με το κινητό μου για όσο κράτησε το live, έζησα κάτι μοναδικό. Ευχαριστούμε Βασιλάκη, νομίζω δεν μπορεί να είναι αντικειμενικό το πως ήταν ένα live, υποκειμενικά μιλώντας ήταν ένα live που θα θυμάμαι μια ζωή και θα ψιλοσυγκινούμαι μάλλον. Στο καλό, τα ξανασκέφτομαι πάλι, ήταν υπέροχα.
P.S. Ένα X.Y.U να άκουγα live και θα άφηνα εκεί τα κοκκαλάκια μου για πάντα.