Από κόσμο, πώς ήταν ρε παιδιά;;
Τεράστιο λάιβ, δεν ξέρω τι λέτε για ζεστή, εγώ λέω μια χαρά ήταν, δεν περιμέναμε να έχει και δροσιά, απλώς να είναι ανθρώπινα (που ήταν). Και ο ήχος μετά το τρίτο κομμάτι έστρωσε οπότε όλα καλά. Θα ήταν λιγο καλύτερα να τους βλέπαμε σε εξωτερικό χώρο αλλά, και πάλι, έσπειραν. Μόνο απογοητευτικό το ότι ήμασταν όλοι γέροι (για αυτό εξάλλου συζητάμε για ζεστή, τσιγαριλα, ορθοστασία, και τέτοια χαζά) αφου από παλμό τα πήγαμε καλά αλλά όχι και φοβερά. Στο εξωτερικό τα λάιβ τους έχουν αρκετή νεολαία, εδώ, δυστυχώς, δεν είχε. Όπως και να έχει, τεράστιο λάιβ, τεράστιοι Smashing Pumkins.
Να σας δώσω κι ένα exclusive νέο που έμαθα… σε 3 εβδομάδες είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τους (αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο Jimmy στη συνέντευξη που έχουμε στο site)! Γυρνάνε σήμερα στο Σικάγο και η ανακοίνωση είναι να βγει την άλλη εβδομάδα.
Στα της συναυλίας, λίγο καλύτερο ήχο να είχε συνολικά (κρίμα τα 3-4 πρώτα τραγούδια, σε κάποια ήταν εξαιρετικός, σε άλλα έλειπαν κιθάρες ή ισορροπία, αλλά γενικά ήταν οκ) θα μιλάγαμε για ακόμα πιο συγκλονιστικό live. Ε και στο κομμάτι της επικοινωνίας δεν τους λες και μετρ, αλλά αυτό το ξέραμε/περιμέναμε…
ΟΚ είχε ζέστη αλλά πέρσι στους Arctic Monkeys που ήταν δίπλα στο νερό κοντεψα να χάσω 3 κιλά από ιδρώτα ενώ απλά στεκομουν και άκουγα. Το έξω δε θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα με υγρασία και 37 βαθμούς.
Στα της συναυλίας, όλη η εφηβεία μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου μέσα σε 2 ώρες. Και μόνο που άκουσα αυτά τα κομμάτια αρκεί να νιώθω πλήρως ευτυχισμένος σήμερα. Ευχαριστώ τον Billy που δεν έκατσε ποτέ να γράψει τραγουδάκια με 5 επαναλαμβανομενους στίχους αλλά έχει ρεφρέν με άπειρα λόγια που τα ξέρουμε όλα απ’εξω γιατί το 1996 που αγόρασα το Mellon Collie από το Μετροπολις στην Ομονοια κι εγώ, καθόμουν και τους διάβαζα για 3 μήνες καθημερινα. Με αυτό το άλμπουμ έμαθα να ακούω μουσική στα 15 μου και τον ευχαριστώ. Και μόνο που έπαιξαν το Thru the eyes of Ruby αρκει πραγματικά.
Ο morello επαιξε το ghost of tom joad ;
ναι την κομματάρα! για μένα το highlight του σετ του μαζί με Kick Out the Jams
Φτου! Δεν πειράζει, αρκει πού κάποιοι το εκτίμησαν.
Arena A ήταν σούπερ άνετα, πραγματικά άξιζε τα παραπάνω γιούρο. Με (παρα)πήραν τα ζουμιά στα Tonight, tonight και Disarm, το κοινό πιο ψόφιο απ’ ότι θα ήθελα, παρόλο που στα Bullet, Zero έγινε φασούλα, ο ήχος έφτιαξε σταδιακά, κάπου στο Gossamer με χάσανε, τι 45 ευρώ ρε παιδιά για t shirt (αν και πήρα). Billy, James, Jimmy σας ευχαριστώ! Έγινα για 2 ώρες πάλι παιδάκι.
Αφού τα έδωσες τα 45 για να πάρεις μπλουζάκι καλή ήταν τότε η τιμή.