Smoove +turrell (jalapeno records) live in athens!

FACEBOOK PAGE:
www.facebook.com/event.php?eid=237280842971613&ref=ts

SPOT: ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΥΛΟΝ (Καλογήρου Σαμουήλ 2 και Διπύλου)
ENTRANCE: 10 euros!!!

Οι δυο τους είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία ενός από τα πιο επιτυχημένα και ραδιοφωνικά αγαπημένα album που κυκλοφόρησαν το 2009, με τον τίτλο ?Antique Soul?. Τα tracks ?Beggarman? και ?You Don?t Know? θερίζουν ακόμα τα FM. Ο ήχος τους κινείται ανάμεσα στη funk και στη northern soul, άλλoτε γκαζώνει και άλλοτε κατεβάζει ταχύτητα, κρατώντας τον ακροατή, από την αρχή μέχρι το τέλος, κολλημένο στα ηχεία. Λίγο πριν την κυκλοφορία του περιβόητου album τους από την ?Jalapeno Records? είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην αγορά κυκλοφορώντας ένα συλλεκτικό βινύλιο 7? ιντσών με τίτλο ?I can?t give you up? μέσα από το ανεξάρτητο γερμανικό label ?Club Tikka?, το οποίο μάλιστα έφτασε να πωλείται στο e-bay 166 λίρες Αγγλίας ! Η καθιέρωση τους έρχεται με το debut τους album και όπως είναι φυσικό μετά από αυτό δε θα αργήσει η αναγνώριση τους από τον κόσμο της μουσικής. Θα καταλάβουν την πρώτη θέση δύο φορές στο ?single of the week? της θρυλικής εκπομπής του BBC 2 Radio με ραδιοφωνικό παραγωγό τον Marc Radcliff ενώ παράλληλα θα συνεργαστούν με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου όπως A Skillz, Lack of Afro, Kraak and Smaak και Crazy P.
Ο John Turrell πρόσφατα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Ashley Beadle, Omar, Dr Rubberfunk, Featurecast, Soupasoul και James Taylor Quartet ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε να είναι η αντρική φωνή της super band που δημιούργησε το BBC Radio, ?Fantasy Funk Band?. Έτσι είχε την ευκαιρία να ηχογραφήσει και να εμφανιστεί ζωντανά στο θρυλικό Maida Vale Studios για την επέτειο των 70 χρόνων του.
Ο Steven Moove, γνωστός και ως DJ Smoove είναι γνωστός εδώ και χρόνια από τα remixes του σε διάφορα classic funk και hip hop hits. Με κυκλοφορίες από το 2004 στο mash up label ?Wack Records? πλέον σχεδιάζει το δικό του ανεξάρτητο label ?Wass Records?. Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά και τον δεύτερο ολόφρεσκο album του διδύμου με τίτλο ?Eccentric Audio? που ήδη θεωρείται από τους καλύτερους της χρονιάς.

www.smooveandturrell.com

Warm up :

TIMEWARP

Ισος ο ποιο σημαντικός αντιπρόσωπος της Nu Funk σκηνής στην Ελλάδα.Έχοντας δυο σημαντικά για αυτό το είδος labels (Timewarp Music & Kraak Records) o Timewarp έχει συνεργαστεί με πολλά ξένα ονόματα της σκηνής αυτής.Μπορεί κάποιος να τον ακούσει σε dj set αλλά ακόμα καλύτερα μαζι με την μπάντα του live σαν Timewarp INC.

Για περισσοτερες πληροφοριες: www.timewarpmusic.org& www.kraakrecords.com

POSTER: