Soap & Skin 14/10 Gagarin

Κατ αρχην καρδουλες.

Κατα δευτερον, πραγματικα απιστευτο. Με προβληματιζει λιγο το οτι ερχεται μονη της, φοβαμαι μην αποδειχθει τρελη μουφα. Αλλα οπως και να χει κατα πασα πιθανοτητα εκει.

Αυτο ας πουμε ειναι ενα λαιβ το οποιο δεν περιμενα να γινει ποτε στην Ελλαδα. Καλη φαση! Αν εχει μια καλη τιμη το εισητηριο, τοτε ειμαι σιγουρα μεσα.

Παμε μωρη Αυστρια!
:stuck_out_tongue:

bump! bump!

Αυτο ειναι συντομα ε.

<3

Οσοι δεν εχετε ασχοληθει μια καλη πρωτη επαφη ειναι το Lovetune For Vacuum. Θα σας θυμισει λιγο Bjork σε σημεια (με την καλη εννοια).

Λογικα θα μαι μεσα.

Μια εβδομαδα εμεινε!

Γενικα οσοι νομιζετε πως προκειται για καμμενια, καντε τη ψακτικη σας να δειτε τι επαιξε με τον πρωτο δισκο κλπ. Το νεο δεν το εχω ακουσει ακομα γμτ αλλα θα παιξει εντος της εβδομαδος.

Λοιπον, αυτο εδω ηταν το live της χρονιας (αντε, μαζι με Amenra και CBP). Περιμενα να δω ενα κοριτσακι καθηλωμενο μπροστα σε ενα πιανο και καμια σχεση, ο ορισμος της περφορμερ απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο του σετ, δεν φανηκε απλα, ΖΟΥΣΕ καθε δευτερολεπτο. Στο τελος του πρωτου ενκορ κατεβηκε απο τη σκηνη, εκοψε το νυχι της και το εδωσε στον διπλανο μου (λεπτομερεια που δεν θα μπορουσε να παρατηρησει κανεις διαφορετικα αν δεν στεκοταν ακριβως εκει). Μοναδικο μειον τα πολλα προηχογραφημενα, αλλα τι να κανεις, δεν ειναι Μπγιορκ να κουβαλα καμια 10μελη μπαντα μαζι της.