Social Distortion - Hard Times & Nursery Rhymes (2011)

Ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη, μιας και ο δίσκος κυκλοφορεί στις 18 ιανουαρίου του 2011, αλλά σίγουρα είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του επομένου έτους για πολύ κόσμο (είτε είναι punk rock fan γενικώς, είτε όχι). Κι αυτό όχι μόνο γιατι είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας μετά από 6-7 χρόνια, και συγκεκριμένα μετά το τρομέρο sex, love & rock ‘n’ roll, αλλά γιατί είναι δίσκος των ΜΕΓΑΛΩΝ Social Distortion. Αυτό απλά. Μιας μπάντας που μέσα από την πάναπλη μελωδική μουσική και τους στίχους της, είπε πάρα πολλά πράγματα και άγγιξε πολύ κόσμο όσο λίγες άλλες μπάντες…

Πρσωπικά έχω μεγάλες προσδοκίες από το άλμπουμ όπως έχω ξαναπει. Γενικα περιμένω κάτι αρκετά καλό. Φυσικά αν βρίσκεται στο επίπεδο του προηγούμενου είμαι φουλ ικανοποιημένος.

Έχει κυκλοφορίσει και αυτό το κομμάτι: http://www.youtube.com/watch?v=5X1WCqpMM0o

Ωραίο κομμάτι, αλλά φυσικά δε μπορώ να έχω άποψη για το συνολικό αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟ!!!

Πραγματικά το περιμένουμε πως και πως! Αν είναι στα επίπεδα του sex, love & rock ‘n’ roll για μένα απλά θα είναι ο δίσκος της χρονιάς!!

Το πρώτο δείγμα που έχουμε το βρήκα αρκετά καλό!

Δισκάρα!!! ΤΕΛΟΣ!

Θα επανέρθω μόλις το ακούσω μερικές φορές ακόμα!!!

Πρώτη ακρόαση: βαρετή :-s:-s

oo δε θέλω τέτοια!

4 ακροάσεις: έχουν αλλάξει ήχο πλέον. Είναι πιο πολύ ροκ τύπου Springsteen δεν με χαλάει καθόλου αλλά δεν είναι ο κλασσικός SD δίσκος.

Κατα τ’άλλα μ’αρεσε πάρα πολύ!!!

ολο το αλμπουμ ειναι το instrumental και τα εκπληκτικα alone & forsaken και writing on the wall πραγματικα social distortion κομματια ( ειδικα το πρωτο )

Το alone & forsaken είναι διασκευή από τον Ηank Williams και έχει ηχογραφηθεί και σε αργη εκτέλεση σε ένα ep αρκετά χρόνια πρίν,που για μένα είναι πολύ ανώτερη απο την εξαιρετική κατα τα άλλα version του album.

Το έχω λιώσει απλά! Μ’άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ακόμα δε μπορώ να διαλέξω αγαπημένο κομμάτι αλλά ο δίσκος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγαπάω στους SD.

Ο Mike Ness πραγματικά είναι τεράστια μορφή. Δεν ξέρω αν είναι ιεροσυλία και υπερβολή να πούμε ότι είναι ο Cash της γενιάς μας!

της γενιάς μας δε θα’ λεγα γιατί έχει και μια 30χρονη ιστορία:wink:

Γαμώτο δεν έχω ακούσει ακόμη τον δίσκο!

ναι έχεις δίκιο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τζουφιο.
μια πιο ψοφια εκδοση του προηγουμενου δισκου,που ηταν ήδη “λιγος”.
καλα θα μου πεις,εγω γουσταρω μονο το mommys little monster και το ομωνυμο…αντε και ελαφρώς το prison bound.

Εεεε εντάξει όχι και λίγος ο προηγούμενος δίσκος…

Anyway για το καινούριο:

Μετά από υπερβολικές ακροάσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν ήθελα να ακούσω B.Springsteen θα αγόραζα B.Springsteen, όχι κάτι που λέει πάνω Social Distortion αλλά έχει μέσα B.Springsteen. Καλός ο Boss, αλλά ρε Mike άλλα περιμένουμε από εσένα…(Ακούγεται άνετα το δισκάκι παντως, αν και αρκετά κλαψομουνιά…)

review του ξαδερφου μου του μεγαλύτερου fan των Social D που ξέρω!

καλα το sex love and rock n roll ηταν απολυτος δισκος…τρομερο συναισθημα…αυτο δεν το χω ακουσει ακομα αλλα θα γινει…

Κριτική από rocking

http://www.rocking.gr/reviews/album/Social_Distortion_-_Hard_Times_And_Nursery_Rhymes/3313/

Νewbie Alerted !

Λοιπον δν ειχα ακουσει SD παρα μονο σκορπια κομματια και επειδη την ψαχνω λιγο με πανκ τελευταια, το ακουσα το καινουργιο να δω τι παιζει.

Σαν δισκος οκ ψιλοκαλος ειναι(αν και τα καλυτερα κομματια του ειναι το ινστρουμενταλ και η διασκευη…),αλλα προκειται νομιζω για εναν [B]αλτερνατιβ [/B] δισκο με…καποια στοιχεια πανκ και ροκ ν ρολ .

Τωρα για πειτε,στα προηγουμενα τους,παιζουν πολυ διαφορετικα πραγματα?Και πειτε και μια-δυο προτασεις να τσεκαρω αν ειναι ,γτ μου αρεσαν μουσικα, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα χουν βγαλει πολυ καλυτερους δισκους απο το hard times…

Βασικά έχεις δίκιο. Το HT&NR είναι ότι πιο διαφορετικό έχουν βγάλει. Σχεδόν καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα.

Όσο πιο πίσω πας τόσο πιο “θυμωμένος” είναι ο Mike Ness και τόσο πιο άγρια τα τραγούδια τους.

Νομίζω πως ότι και να ακούσεις από τα προηγούμενα θα σου αρέσει. Πολλοί θεωρούν καλύτερο τους το White Light, White heat, White Trash οπότα ίσως να άρχιζες από εκεί!

Ok θα το τσεκαρω αυτο.Το sex love n rock n roll μοιαζει με το καινουργιο πιο πολυ ή με τα παλαιοτερα ?Γτ εχω διαβασει καλα λογια,αλλα μπερδευομαι στο "προς τα που " ειναι ο ηχος τους (εχουν και μεγαλες χρονικες αποστασεις στις κυκλοφοριες των αλμπουμ τους).Αν ειναι να μπει και aυτο στην ουρα!

thanks anyway.

Κάπου ανάμεσα θα το έβαζα αλλά πιο πολύ θυμίζει τα παλιά!

Το hard times είναι κάτι καινούριο. Βασικά όσοι έχουν ακούσει την σόλο δουλειά του Mike Ness ξέρουν ότι αυτός είναι ο ήχος (του hard times) που του αρέσει πλέον.