Social Distortion

Και στο Rock Am Ring 2011!!!

Βεβαίως , πριν από μία ώρα κλείστηκαν τα εισιτήρια.

Και γαμώ!!! Θα δεις πολύ ωραία πράγματα!!!

Να δούμε εγώ που θα τους πετύχω γαμώ…

7/6 Βερολίνο γαμώ!!!

Φύγαμε!!!

Καλά την πατήσαμε… sold out η φάση!

Ευτυχώς βάλαν και 2η μέρα!!!

Συνέντευξη Mike Ness & Jonny Wickersham όπου μιλάνε για εξοπλισμό, τεχνικές, επιροές κλπ κλπ

@Αστάλδο
1,5 ώρα με φουλ γκάζια και αρκετά καλό setlist σήμερα. Θα τους χαρείς σίγουρα στο Βερολίνο

like στο comment :slight_smile: :slight_smile:

Τελικά έκανα την υπερβολή και βρήκα στην “μαύρη” εισιτήρια και για την πρώτη μέρα αν και βγήκε γύρω στα 55-60 ευρώ αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό.

Και από setlist όλα μια χαρά (αν και παίζουν 4-5 καινούρια σίγουρα) αλλά δεν παίζουν τον Don’t Take Me For Granted απ’ότι βλέπω και ξενερώνω απίστευτα!!

Αλλά όπως και να έχει 2 συνεχόμενες μέρες Social D εεεε είναι ωραία! :smiley:

Είδα κάποια setlist και ψιλοαπογοητεύτηκα! Που είναι τα another state of mind, prison bound, Reach for the Sky, Don’t Take Me for Granted, Don’t Drag Me Down?

Ήταν όλα αυτά στο setlist της προηγούμενης ευρωπαικής περιοδείας το 2009.Προφανώς αποφάσισαν να παίξουν διαφορετικά κομμάτια για αλλαγή.

Το τωρινό setlist έχει 4-5 καινούρια σίγουρα και λείπουν αρκετά κλασσικά (δυστυχώς γαμώ) αλλά τι να κάνουμε. Ότι και να παίξουν νομίζω πως θα κλαίω δε παίζει!!!

Πάντως ψιθυρίζεται από όχι άσχετα με το χώρο άτομα οτι ψήνεται και μια βόλτα από Αθήνα.Αν δει κανείς το πρόγραμμα έχουν ένα μεγάλο κενό μετά το Μιλάνο.

Μακάρι!!! 2 φορές Βερολίνο και μία Αθήνα;;; Καθόλου άσχημα θα έλεγα!

Ορίστε και δύο photos δικής μου παραγωγής απο Dusseldorf και Hurricane Festival το 2009 για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς
http://www.rocking.gr/modules/forum/picture.php?albumid=232&pictureid=853
http://www.rocking.gr/modules/forum/picture.php?albumid=232&pictureid=852

χμμμμμ δεν εμφανίζει τπτ :confused:

edit: ok now!!

πόσο αγαπάω αυτή την κιθάρα…

Και 3η μέρα στο Βερολίνο!!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ;;;

Τρείς μέρες Βερολίνο και τεσσερις Αμβούργο όλα sold out.Αυτά είναι.

Αύριο μεθαύριο παίρνω το τικετ και για την τρίτη μέρα Βερολίνο!! :smiley: :smiley:

Πόσο τεράστιος είναι ο Mike Ness??? ΠΟΣΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ???