Social Distortion

Πάντως πρέπει να ζητάνε πολλά οι πούστηδες για να μην τους φέρνουν εδώ. Μεγάλη μπαντάρα και πραγματικά από τις αγαπημένες μου (δεν θα τους έκανα και τατού αλλιώς) αλλά νομίζω ότι είναι λίγο παραπάνω εμπορικοί απ΄όσο πρέπει

Σε ποια χωρα;;; :smiley:

Εκτος αν αναφερεσαι στο μουσικο κομματι, που και παλι εγω δεν τους κατατασσω στο “εμπορικος”, αλλα στο “πιασαρικος”.

Κοίτα πχ τους είδα Γερμανία. Οκ 3 sold out εύκολα σε χώρο υπολογίζω 2500 ατόμων. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι τιμές του merchandise. Μιλάμε για εξωφρενικές τιμές. Κάτις ζακέτες 100?, μπλουζάκια με 30-35?. Κάτσε ρε Ness γαμώ το κεφάλι μου… που να βρούμε τόσα; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αλλά όπως και να έχει αυτό δε μειώνει σε τπτ την αξία της μπάντας ε!! :slight_smile:

Κοίτα ρε παιδί μου, όταν παίζεις σε διεθνή φεστιβάλ, που μαζεύουν 100-150-200 χιλιάδες κόσμο (κι ας μην έχει έρθει όλος αυτός ό κόσμος για σένα) δίπλα σε ονόματα όπως οι rage againste the machine, οι muse κλπ, εντάξει σε καθιστά λίγο πιο εμπορικό από την μέση punk σκηνή (ίσως κι από την μεγαλύτερη μερίδα της). Και μένα όμως δε με πειράζει κάτι τέτοιο. Άσε που στην Ελλάδα το κοινό το βρίσκω ικανοποιητικό, κι ένα γκαγκάριν, φαζζ μπορεί να γεμίσει, και τις μισές φάτσες θα τις έχουμε ξαναδεί. Οποτε να στη χώρα μας δε θα τους χαρακτήριζα και πολύ εμπορικούς, θεωρώ ότι εδώ πέρα τους ακούει κόσμος που έχει σίγουρα μια “καλύτερη” σχέση με τέτοια είδη…

Ναι εδώ σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους πεις εμπορικούς. Συμφωνώ απόλυτα με worst

On a side note… ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ

ε ναι, άσε που οι τριαντάριδες έλληνες φανς των σοσιαλ διστορσιον παίζει να ναι περισσότεροι από τους πιτσιρικάδες

(ασχετο είχα πάει σ’ ένα μπαρ στην αθήνα πέρισυ, που πριν πάω μου το χαν χαρακτηρίσει ψιλοκαουμπόικο. Τελοσπάντων πάω, επαιζε ωραια μουσικούλα αλλά ο κόσμος δεν έλεγε απολυτως τιποτα. Και ξαφνικα σκανε τρεις τύπαδες cow-πανκιδες, Mike ness τελειως, τατουαζ, τσουλουφια, αλυσιδες, μποτες, καρο πουκαμισα. Γουσταρα τη ζωη μου)

πολυ χαλαρά όμως. γενικά το κοινό τους είναι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία καθώς πολλά τα χρόνια μεταξύ δίσκων και τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τόσο δημοφιλής ώστε να τους μάθουν οι πιτσιρικάδες

ναι ναι ακριβώς, είναι και παλιούρες γενικότερα, άλλη φάση

Τώρα ας ελπίσουμε όπως είπε ο Μιχαλάκης οτι ο νεος δίσκος δεν θα αργήσει πάλι τόσα χρόνια!!!

22 χρόνια πριν!!!

αργεί ο δίσκος τους…

Καααατσε… χρόνια κάναν να βγάλουν τον προηγούμενο. σε ένα χρόνο περιμένεις να βγάλουν άλλον; :stuck_out_tongue:

έχει να πέσει πείνα παγκοσμίως…[I]Είπα μήπως κάνουν πιο σβέλτα[/I]… :Ρ

2 σεπτεμβριου πανε Ιταλια.
Διπλα ειμαστε ρε πουστη…

Θα το έψηνα αλλά 3ο όνομα;;; Για Μπολόνια δε λες;

Μπα δεν λέει σε festival , καλύτερα μόνοι τους.Πέρυσι στο Rock im Park έπαιζαν τρίτο όνομα και χαντακώθηκαν από τον ήχο αλλά και από το κοινό ,κυρίως μαθήτριες που περίμεναν τα πρώτα ονόματα Mando Diao και Kings of Leon.Βέβαια το 2009 στο Hurricane έκοψαν κώλους ως δεύτερο όνομα πριν τους Faith No More.Παίζει ρόλο για το ποιούς ανοίγεις και τι κοινό έχεις από κάτω.

Ε με Green Day πρώτο όνομα ΔΕΝ πας απλά…

ναι για εκει!
Μου φαινεται πως πρεπει να ξενιτευτουμε για να τους δουμε.

Μάλλον θα ζητάνε πολλά λεφτά για εδώ…

100 χιλιάρικα. ΠΑΡΑ πολλά.