Γεια σας αντιπρόσωποι
με απασχολεί το θέμα των σοσιαλ μιντια και δεν είμαι καλά και θα οδηγηθώ στον ψυχολόγο έτσι όπως πάω…
Γιατί οι άλλοι έχουν χιλιάδες φολοουερ και έγω δεν έχω ούτε 1000;
Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε αλλά μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης και ζηλεύω και λέω “εγω γιατί όχι;”.
Γιατί να μην έχω 5.000 ακόλουθους; Γιατί να μην έχω 10.000; Γιατί να μην έχω 20.000;;
Ξέρω ότι ποτέ δε θα φτάσω στο επίπεδο να έχω πχ 100.000 ακόλουθους. Αυτό είναι άπιαστο όνειρο ή μήπως εφιάλτης γιατί με τους πολλους ακόλουθους αποκτάς και πολλούς haters και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τους διαχειριστώ.
Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου πως καθόλου δε με νοιάζει για τους ακόλουθους και ότι δεν έχει καμία σημασία και νόημα ούτε λεφτά θα μου δώσουν οι πολλοί ακόλουθοι, ούτε νόημα στη ζωή μου, ούτε ευτυχία και η δόξα δε με ενδιαφέρει άλλωστε.
Αλλά και πάλι μπαίνω και βλέπω ότι η κουτσή μαρία, η σάρα και η μάρα έχουν χιλιάδες ακόλουθους χωρίς να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο ή έχοντας πολύ λίγα ποστ και λέω “εγώ γιατί όχι;”.
Θα χρειαστεί λέτε να πάω σε ψυχολόγο;
Εσεις έχετε πολλούς ακόλουθους; Αν οχι, σας πειράζει και σας απασχολεί αυτό ή στο γκιώνη σας;
Θα θέλατε να έχετε χιλιάδες ακόλουθους; Τι θα σας προσέφερε αυτό;
Εγώ πως θα συνεχίσω να ζω ξέροντας ότι δεν έχω ούτε 1000 followers;
Τι πρέπει να κάνω;