Eμαθα κατι “παρασκηνιακα” και εχω να πω πως ειναι πολυ ΤΙΜΙΑ μπαντα!
Πες και σε μας!
ΚΑΛΑ εε τι λαιβαρα ηταν αυτη επαθα πλακα με τον κοσμο full καβλομενο
πολυ ξυλο, πολυ βια
γενικα ΘΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καταστασεις
χαλαρα απο τις κοριφαιες μπαντες του ειδους
αφου επιζησαμε απο αυτο το λαιβ δεν φοβαμε τπτ χαχαχαχ
καλη αναρωση σε ολους τους τρελους thrashers που τα καναν πουτανα ολα
κριμα που τους εχασα φετος,αλλα ευτυχως τους ειδα περυσι…οντως μεγαλη μπαντα και κανει λαιβαρες,εχω και αυτογραφο του Angelripper πανω στο εισητηριο,αυτογραφο του Bobby πανω σε μια φωτογραφια των Sodom και φωτογραφια με τον Bernd!αυτα ειναι!
Δεν ειναι ολα για το ιντερνετ
μιλαααα…
Ειναι μεγάλα αλάνια οι τυποι.Oσο γερνάνε γαμάνε. Αγαπω Sodom. Το 8ball δεν εφτανε.
πάρτε napalm in the morning από το live της αθήνας
Eπειδη παρεξηγηθηκα, δεν ειναι κατι σημαντικο αυτο που εγινε, απλα δεν ψηνομαι να λεω πραγματα στο νετ που δεν αφορουν εμενα καθολου οποτε κρατηστε οτι ειναι τιμια μπαντα οι sodom!
Sodom , Οvergraven , Show Your Face , Celestial Immunity (13-11-10) 8ball
ή αλλιώς μπύρα , ΘΡΑΣ , σατανάς .
φτάσαμε νωρίς - νωρίς στο 8μπαλο οπότε μιας κ οι πόρτες δν είχαν ανοίξει ακόμη αράξαμε με μπυρόνια . όταν τλκ οι πόρτες άνοιξαν πρώτο συγκρότημα π έπαιξε ήταν οι
Celestial Immunity και ακολούθησαν οι Show Your Face και οι εξαιρετικοί Οvergarven. να σημειώσω πως η μουσική των σαπορτ συγκροτημάτων δν είναι κ πολύ του γούστου μου . αλλά χάρηκα βλέποντας πως όσο περνούσε η ώρα όλο κ περισσότεροι έμπαιναν μέσα για να τους δουν . όλα τα σαπορτ έδειχναν να παίζουν δεμένα και πορωμένα . οι διασκευές που παίχτηκαν , (ειδικά η διασκευή από Sepultura των Overgarven ) έδειξε το τι πρόκειται να επακολουθήσει …
μετά από λίγο οι τρεις Γερμανοί ανέβηκαν στη σκηνή . με τον κόσμο να φωνάζει κ να επεφημεί ξεκίνησαν τη συναυλία με το The saw is the law . από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού έγινε Π Α Ν Ι Κ Ο Σ . το 8ball , κατάμεστο , έδειξε το πόσο γερά είναι τα θεμέλια του . mosh και crowd surfing μέχρι τελικής πτώσης . ο Tom μας παραδέχτηκε κ είπε “you are the craziest motherfuckers!” . χαμός υπό τους ηχους των Witching metal , agent orange , fuck the police (με το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι να ακούγεται μετά το τραγούδι ) , The Vice Of Killing , Outbreak Of Evil , Blasphemer , Napalm in the morning , Sodomy and luuuuuuuuuuuuust …
το τι γινόταν δν λέγεται , ο κόσμος άρχισε να ανεβαίνει από τα πλαινά στη σκηνή για stagedive και να σκαρφαλώνει στις κολώνες για να κάνει crowdsurfing . όλοι σαν μια μάζα πηγαίναμε πέρα δώθε αλλά όταν κατάφερα να φτάσω το κάγκελο δν το άφησα με τπτ κ το κοπανίδι πήγε σύννεφο … τόσο πολύ που ο κιθαρίστας με είδε κ με χάρηκε κ τσίμπησα μια σοβαρά ΣΟΔΟΜΗΜΕΝΗ πένα (μα με πόση δύναμη παίζει ?) και ένα thumbsup ! ανάμεσα από κάθε τραγούδι ο tom να δίνει νερό στους μπροστά και να πίνει μπύρες λέγοντας “γεια μας μαλάκα !” η σφαγή συνεχίστηκε με Eat Me, Wachturm και τη μπάντα να επικοινωνεί άμεσα με το κοινό κ να μοιάζει σαν μια τρελαμένη παρέα 20χρονων . όταν μετά από μια ώρα και 40 λεπτά το show τέλειωνε με τα Ausgebombt & Remember the fallen και όλοι έφυγαν με πολλές μελανιές , ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και με μια φράση … πο ρε μαλακααααααααα … τι είδαμε ? . φανταστική εμπειρία . απλά .
άσχετο … στο παληκάρι π έκανε stagedive και έπεσε στο κενό … ελπίζω να είσαι καλά ! και να ξέρεις είσαι μεγάλος θεός !
στα μείον ο χώρος που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος και να στηθεί ένα pit της προκοπής κ ο ήχος π σε σημεία ήταν απλά θόρυβος . (ίσως κ να έφταιγε το ότι ήμουν μπροστά από το ηχείο του συγκροτήματος και κάτω από τα ηχεία του κλαμπ ) …
κ μερικές φωτό π τράβηξα με το ζόρι …
:drunk: :drunk:
εντιτ . συναντήσαμε και night*sky και ήπιαμε μπυρόνια υπό τους ήχους καυτού ατσαλιού στο χαρλει … χάρηκα ρεεεεεεεε !
οσο για τον ηχο που λες ηταν μια χαρα αλλα αποτι βλεπω απο τις photos σε εκεινο το σημειο που εισουν συγκεκριμενα δεν ακουγεται τπτ … εγω Vader ειμουν εκει κοντα και ακουγα απλα θορυβο και οταν πηγα πιο πισω ολα ηταν μια χαρα
το αν κλαμπ είναι ποιο μικρό και ήμουν τυχερός που ήμουν ακριβώς μπροστά στην μάπα του τομ και του bernd.
το αν κλαμπ είναι ποιο μικρό και ήμουν τυχερός που ήμουν ακριβώς μπροστά στην μάπα του τομ και του bernd.
Και το άλλο που θυμήθηκα στο 8ball.
Να φωνάζουν από κάτω σύνθημα “γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς”, και να δίνει ρυθμό ο Bobby με τη μπότα.
Ό,τι να 'ναι όμως #-o#-o
τα ζογλέρικα που λέτε οτι έκανε ο tom τι ενοείτε?
επίσης την διασκευή σε σεπουλτουρα ποιός την έκανε οι sodom ή κάποιο σαπόρτ?
Διασκευή σε Sepultura κάνανε οι Overgarven, το τελευταίο support πριν τους Sodom.
axaxaxaxaxaxaxaxa το χα ξεχασει αυτο. εκεινη τη στιγμη γυρναω στον night*sky και του κανω αναθεμα και αν καταλαβαινουν τι λεμε. Αλλα απο αυτο φανηκε οτι γουσταραν κι αυτοι μαζι με μας!