Sodom : Αθήνα (12/11 - An Club) και Θεσσαλονίκη (13/11 - Eightball)

Eν τω μεταξυ, το λαηβ αρχισε παραδοξως στην ωρα του (οκ, κανα 20λεπτο μετα) και τελειωσε αφυσικα νωρις (λογω απουσιας Overgarven). Μου εκατσε καπως, γιατι σκεφτομουν οτι θα αρχισει καμια ωρα μετα…

Ενα εχω να πω: ντροπη μας. ο τομαρος ζηταει βυζα και ουτε μια δεν σηκωνει την μπλουζα της…[-X

Τα γαμήσαμε όλα πάλι. Αναλυτικά:
[B]Convicted:[/B] Οι παίδες από Βόλο που ανέλαβαν να μας ζεστάνουν το κατάφεραν με το παραπάνω καθώς έκαναν καλή εντύπωση και στο τέλος άνοιξαν το πρώτο mosh pit. Μια ωραία μίξη αμερικάνικου Thrash/Crossover με φωνητικά που μου θύμισαν Sepultura. Respect στον μπασίστα που κοπανιόταν σα λαγουδάκι της Duracell:D.

[B]Released Anger:[/B] Σκίσανε για μια ακόμα φορά. Εμπα με το γαμάτο Virus που έβαλε φουρνέλο στο mosh pit. [SPOILER]Αν κάποιος στη παύση του κομματιού πριν το solo άκουσε ένα “ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!” εγώ το είπα8)[/SPOILER] Συνέχεια με τα Faces Of Fate (στο οποίο έκανα το πρώτο μου stage dive), Selfish Bastard, Normal Person, Mentally Disordered, The Other Side Of Me (το αγαπημένο μου από το EP τους, και εκεί stage dive), Released Anger και άντε γεια!

[B]Sodom:[/B] Εξαιρετικοί και με διαλεχτά κομμάτια μας ξετινάξανε. Αμα έπαιζαν και Nuclear Winter που ξεπατώθηκα να το φωνάζω, θα υπήρχαν ρωγμές στους τοίχους του An. Σα κλασσικοί Ελληνες αρχίσαμε pit με το που βγήκαν οι Sodom στη σκηνή:lol::lol:. Τέσπα, ξεκίνησαν με The Saw Is The Law, The Vice Of Killing και Outbreak Of Evil. Συνέχεια με Napalm In The Morning, Sodomy And Lust. Τιμήθηκε δεόντως το In The Sign Of Evil (Outbreak Of Evil, Blasphemer, Witching Metal αφιερωμένο στον Chris Witchhunter) και το Obsessed By Cruelty με το Proselytism Real. Παίχτηκαν επίσης τα Agent Orange, Eat Me, Aber Bitte Mit Sahne, Wachturm, Die Stumme Ursel , η διασκευάρα στο Iron Fist των θεών και για φινάλε Remember The Fallen/Bombenhagel. Μια θρυλική μπάντα έδωσε ρέστα.-

ΥΓ: Ρε martian τι μπλούζα φορούσες? Α είδα και ChrisP με φούτερ Beherit. Τα υπόλοιπά άλλη στιγμή

Ζακετα Municipal Waste.

α ρε σωκράτη , μέχρι την αθήνα έφτασε η μουρλα σου ! :stuck_out_tongue:

οντοπικ … θεσσαλονίκη σ ερχόμαστεεεεεεεεεεεεε

sodom σε φόρμα αν και μικρό το κλαμπ ενα πιτ δεν μπορούσε να γίνει. γαμάτο live άξιζε τον κόπο.
ακόμα έχω την μπύρα του tom 8O

ναι,ντροπη σας.
:stuck_out_tongue:

Τι συγκροτηματαρα! Τι live! Μαλλον η καλυτερη συναυλια για φετος.
Ξυπνησα το πρωι δεν ειχα ιδιαιτερη ορεξη αλλα νταξει με το που ξεκινησαν οι sodom και μπηκε το the saw is the law τα δα ολα… Πολυ καυλωμενος και ο κοσμος, που ομως θελαμε εναν καλυτερο χωρο για να κανουμε moshing! Κατα τα αλλα crowd surfing και δωσε ΘΡΑΣ, χαχα.
Χαρηκα για τα πολλα νεα προσωπα που φανηκαν πραγματικα καυλωμενοι, απλα να ξερουν πως το θρας δεν ειναι μονο οι sodom και οι καθε sodom αλλα ο δρομος :wink:

απολογισμός:

ένα γαμάτο λάηβ
μια εκπλήρωση παλιάς επιθυμίας να έβλεπα ζόντομ μόνους τους
η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο αποπνικτική όσο περιμενα
ένας τόμ που το παράκανε σε σημεία με τα καραγκιολιζίκια με τα νερά
ο bobby για άλλη μια φορά μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι "διεκπεραιωτικός"
ο bernemann είναι θεός και ποζεράς με την καλή έννοια - οι γκριμάτσες του ήταν απίστευτες
κάποιες μικρο-απουσίες στο σετλιστ (ε όλοι περιμέναμε nuclear winters κλπ)
πολύ γέλιο όταν κάποια φώναξε “blasphemer” λιγό μετά αφού το είχαν παίξει
μια ανοιγμένη μύτη κάπου στη μέση του σετλιστ που με έκανε να δω το υπόλοιπο μισό λίγο πιο κουλ
γενικώς μόνο πανκ.

ΞΕΚΙΝΑΩ!!! αντιο κοσμε

Για τις βλακειες του τομ νταξει ηταν λιγο σουρωμενος, χαβαλες εστω κι αποτυχημενος

[B]UNKEL TOM!!![/B]

Ε, όχι τόσο!

Σαλόνικα, Sodom, thrash, κσύλο…
Τίποτα άλλο…

πο ενταξει τι να λεμε. ΓΑΜΗΣΑΝ? ΓΑΜΗΣΑΝ! τοση εκρηξη ενεργειας δεν εχω ξανανιωσει σε λαιβ. Η αληθεια ειναι οτι οι Overgarven ηταν αυτοι που παρακολουθησα περισσοτερο απο τα σαπορτς. Δεν ειχα ακουσει αλλα μετα το χτεσινο σιγουρα θα τους ψαξω. Μας επαιξαν και διασκευη lamb of god(laid to rest) και sepultura( slaves of pain)!! fuck yeah. Με το που ξεκινησαν οι Σοντομ ολοι κινουνταν σαν θαλασσα και σε καποια στιγμη νομιζα θα παθω ασφυξια. ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙ! γενικα ενα μεγαλο ρισπεκτ για τις χτεσινες μοναδικες στιγμες. πραγματικα δεν νομιζω να εμεινε καποιος που να μην εριξε η να εφαγε σπρωξιμο, οπως δεν νομιζω να εφυγε καποιος παραπονεμενος. γεια μας μαλακες
:drunk: :lol:

Γάμησε το λαιβ και Θεσσαλονίκη.Εδώ παίξανε επιπλέον και τα Tired and red,obsessed by cruelty και in war and pieces γιατί ο Tom έπαθε πλάκα,ετσι για να ζηλεύετε:pΑπό τα Γερμανικά πρέπει να παίξαν μόνο τα aber bitte mit sahne και der wachturm αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Απίστευτο live, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ομως.
Στα support να πω τη αλήθεια βαρέθηκα, αλλά με αποζημίωσαν οι Sodom και με το παραπάνω.
Τέτοια ενέργεια καιρό είχα να νιώσω.
Πραγματικά τίμιο Live με τα όλα του, δεν έχω παράπονο για κανένα κομμάτι, ειδικά εκεί που έπαιξαν Tired and Red έμεινα μαλάκας.
Τα αξίζανε τα λεφτά τους, και ακόμα παραπάνω, μακάρι να παίζανε όλες οι μπάντες έτσι.
Ακόμα είμαι ενθουσιασμένος από χτες, μόνο SODOM.

απιστευτο το live της παρασκευης!σε φοβερη φορμα η μπαντα κ τρελο κοινο!χαμοςςςςςς

Το αγαπημενο [SIZE=“4”][B]ΧΑΟΣ[/B][/SIZE] των Sodom… :hippy::vibrate::vibrate::vibrate::hippy:

Γκαριζα, γκαριζα και ξαναγκαριζα ‘‘TIRED AND REΕΕΕD’’ και ναι ρε πουστη το επαιξαν αποφασιζοντας το εκεινη τη στιγμη !!! Παρακρουση !!! :bounce:

Και παρε και City Of God μετα με την εθιστικη ριφφαρα !! :bow:

Πολυ καιρο ειχα να ζησω [B]τοσο εντονα[/B] μια συναυλια… Σημερα η φωνη μου ειναι σαν του Λεμμυ. :smiley:

σε ειδα μετα το λαιβ που οδευες προς την εξοδο αλλα κατι που προσπαθουσα να συνελθω κατι που κολωσα τελικα δεν μιλησα:p

Ρε, και πριν το Live μου φάνηκε πως σε είδα, και μετά που ξαναμπήκα κλπ, αλλά κόλωσα as well.
Καλή καρδιά δεν πειράζει, οι Sodom ενώνουν τους ανθρώπους :stuck_out_tongue: