ισχυει… βασικα λεει οτι αυτο θα αντικατασταθει απο θεωρημενο εισητηριο στην εισοδο…
αλλα δεν νομιζω,τουλαχιστον mayhem αυτο δεν εγινε
Παρατηρησατε οτι στο κατω μερος του εισιτηριου της Θεσσαλονικης εχουν γραψει λαθος 2 απο τα 5 συγκροτηματα οι τραγικοι ?? :lol:
Τσιμπήσαμε εισιτήριο σήμερα, c u there 8)
Ρε μη λέτε τέτοια, δε θέλω να μείνω απέξω!
και να γινει…θα ειναι το “θεωρημενο” του ΑΝ…δλδ ΠΙΠΕΣ απο εισητηριακη αναμνηση! :lol:
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”][COLOR=“DarkRed”]SODOM ΡΕΕΕΕΕΕΕ[/COLOR][/SIZE][/FONT]
http://www.youtube.com/watch?v=3AzilIlgEQA&feature=related
:bounce:\:D/:dance::yahoo:
Aυτο…:vibrate::vibrate:
και γώ απ’την πόρτα θα πάρω. άμα δεν βρώ ντου.
Ναι…με τιγκα το Αν…εσεις καντε “ντου”.
(αυτο βεβαια ΑΝ αναφερεσαι για το λαϊβ στο ΑΝ! )
καλα να περασουμε ολοι!ιδρωτας κ πιτ!!!
Περιμένουμε να μας πείτε εντυπώσεις από σήμερα το βράδυ οι της Αθήνας!
σετλιστ και εντυπωσεις παιδες!!
εμεις θα περιμενουμε μεχρι αυριο για το THRASH ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ
σε λιγο ξεκιναω!!!:twisted:
Λοιπον!τρομερο live!
γαματα κ τα 2 σαππορτ!
ο Angelripper εκανε κατι μαλακιες με τις μπουκαλες κτλ το οποιο το βρηκα ηλιθιο!
κ ειδικα εκεινοι που το ‘‘αποδεχτηκαν’’!οσοι ηταν εκει ξερουν!
αλλα νταξει καμια κοκα θα ειχε παρει!
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που εκανε το τουτουτούν του raining blood ο bobby σε καποια φαση που τελειωσε καποιο τραγουδι κ τον ειδε ο Angelripper καπως ‘‘αγρια’’ κ αυτος εκανε μια γκριματσα τελειως με ενα wtf υφος!!! :lol::lol::lol:
το σετλιστ γ οσους θα πανε αυριο ειναi: χωρις σειρα αλλα τα θυμαμαι ολα
- Τhe saw is the law
- The vice of killing
- Agent orange
- Remember the fallen
- Ausgebombt
- Napalm in the morning
- Eat me!
- Proselytism real
- Iron fist (Motorhead cover)
- Witching metal
- Blasphemer
- Outbreak of evil (σε fast tempo!!!επδ στα τελευταια live το παιζαν με αργο intro)
- Sodomy and lust
- Aber bitte mit sahne!
- Die stumme ursel
- Εδω εχει ακομα ενα γερμανικο που δεν το ήξερα αλλα λογικα ειναι το καινουριο του νεου αλμπουμ ‘‘Knarrenheinz’’(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!)
- Der Wachturm
- Fuck the police
- Bombenhagel
αυτα!
ξενερα λιγο που επαιξαν 3 γερμανικα στη σειρα(πλην του Wachturm)δεν περιμενα με την καμια να τα παιζαν εκεινα ειδικα το Aber bitte mit sahne!
αλλα νταξει γαματα ηταν!κ του χρονου
8)
απροσδοκητα καλο live (σε σχεση με mmd που τους ειχα δει) και πολυ καλος ηχος για τα δεδομενα των sodom και του an…
πολυ καλο set list…
o tom ηταν κομματια…
γενικα πολυ καλες εντυπωσεις για 2η φορα - αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηταν καλυτερα σε αλλο χωρο (μεγαλυτερο)…
πολυ ωραιο λαιβ. ξυλο θρας και τα γνωστα…
το μισο σετλιστ ηταν απο Persecution
αν ηταν γκαγκαριν θα ηταν πολυ καλυτερα βεβαια. δεν μπορουσε να γινει λιγο πιτ της προκοπης
η καλυτερη φορα που εχω δει τους Ζοντομ, εξαιρετικος ηχος ( ω ναι!) και πολυ καλο σετ λιστ
κατα τα αλλα, στο αν γινοταν το αδιαχωρητο, και ξερετε οι περισσοτεροι απο εσας τι σημαινει αυτο
μονο το νουκλεαρ γουιντε θα εβαζα εγω, στην φαση καμιας γερμανιλας (πχ επαιξε ενα απο Ονκελ Τομ), αλλα νταξ, λεπτομερειες
Περασα γαματα! Σε φορμα οι Σοντομ, ηχος υπερανω προσδοκιων (να σας πω την αληθεια, ειχα αρκετες επιφυλαξεις πριν το λαηβ για το αν θα ακουσω τα κομματια ή μια βαβουρα), αρκετος κοσμος, θρας συναυλια οπως επρεπε. Outbreak Of Evil, Witching Metal, Sodomy And Lust, Νapalm In The Morning, Agent Orange, Remember The Fallen μεγαλες στιγμες!
Α και περιμενα αρκετα πιο αποπνικτικη ατμοσφαιρα. Δεν λεω πως ηταν εντελως ανετα, αλλα συγκριτικα με Mayhem που ηταν μακραν η πιο αποπνικτικη συναυλια που εχω παει, εδω ημουν κομπλε.
Y.Σ. Ρε συ Destroyer, το μισο Persecution? Μονο Iron Fist και Bombenhagel (βγαζω τα μπονους γιατι δεν ανηκουν κανονικα εκει).
ειδα μονο ζοντομ ,μιας και τελειωσα αργαμιση απο δουλεια.:roll:
Το setlist του λαϊβ γαμευσε!
Ο Τομ καραγκιοζεψε αρκετα και επαιξε αρκετες φορες με την ηλεκτροπληξια!
Ο κοσμος πιστευω οτι τα εδωσε ολα και αφησε καλη εντυπωση στη μπαντα (ο Μπερντ εκανε σαν παιδακι και μας εφτιαξε!)
Ρισπεκτ στην πιτσιρικαρια για τη δυνατη παρουσια σε μια μπαντα που πλησιαζει τα 30 χρονια υπαρξης αλλα και για τα μπουζακια που φορουσε μεγαλη μεριδα αυτων!(καποτε θα κλεβαμε για τετοιες αγορες!)
ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΜΥΞΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΦΡΑΦΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.[-X
ΜΠΟ(Υ)ΜΠΙ, να μαθεις να υπολογιζεις την αναλογια δυναμη/αποσταση οταν θελεις να πεταξεις μια μπαγκετα!
ΔΕ με χαλασε!:lol:
Hταν το πρωτο μου crowdsurfing/stagediving σε αυτο το λαηβ btw και σε μερικα χρονια θα το σκεφτομαι με νοσταλγια
Αφηστε που συνηθως δεν τα κανω εγω κατι τετοια
Αληθεια, ο Τομ κατι πρεπει να ειχε παρει για να κανει τοσες μαλακιες (οχι πως με χαλασε, αλλα κουβεντα να γινεται.). +1 για τον Μεγκαθεριον απο πανω οσον αφορα τον κιθαριστα που νταξ, ΡΗΣΠΕΚΤ! Τον ειχα σχεδον face to face και παρακολουθουσα γκριματσες, επικοινωνια με το κοινο κτλ και γουσταρα πολυ
Α ειδα και Ιmperium (και πριν και στο λαηβ) αλλα δεν μιλησα :oops:
Εγώ είδα Ιμπέριουμ και μίλησα πάντως.
Το λάηβ το παρακολούθησα από τα αριστερά της σκηνής και πάνω, που είχαμε ωραιότατη άπλα για χεντμπάνκιν . Καλά τα λένε οι από πάνω, φοβερό σέτλιστ (που έκανε λίγο κοιλιά εκεί που παίξανε τα γερμανο-πανκικά τους), πολύ κέφι η μπάντα, αναπάντεχα καλός ήχος για “Sodom live στο ΑΝ”.
Όμως ντροπή και αίσχος στις ελληνίδες θρας κοπέλες, ένα πραγματάκι σας ζήτησε ο Τομ και σεις τίποτα. [-X