οποιος ξερει για προπωληση Θεσσαλονικη ας ενημερωνει:)
Τσέκαρε εδώ τα σημεία προπώλησης…
εννοουσα για το πως παει η προπωληση μην εχω κανενα απροοπτο αλλα θενκς ενιγουει για τον κοπο σου:wink:
Marianna i propolisi kai stis dio poleis pigainei poli kala… pame gia sold out opote viasou!
το απόγευμα πάω να πάρω εισιτήριο (ελπίζω να προλάβω). Με μισή καρδι δλδ, το πιο πιθανό είναι να γίνεται τέτοιος χαμός στο ΑΝ που θα είναι δύσκολο να το ευχαριστηθώ το live.
σορρυ για το οφτοπικ αλλα ρε συ Πάνο,δηλαδή σε Sodom πας,θες λίγο κόσμο και να μην σε ακουμπανε?Η καταλαβα λάθος?
Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει τιγκαρισμένο ΑΝ! Δεν μπορείς ούτε να ανασάνεις! τους Sodom τους έχω δει ήδη 2 φορές, τη μία σε φεστιβαλ του 99 που δεν ήταν χεντλαηνερς - την άλλη με Kreator και Destruction το 2002 σε μπουρδελο-χώρο οπότε πάλι δεν το ευχαριστήθηκα. Και μου έχει μείνει παράπονο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χαμό, ακόμα και τα γυαλιά μου έχω σπάσει και έχω συνεχίσει να χτυπιέμαι. το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός ο χώρος δεν κάνει για αυτό το συγκροτημα.
α οκ λάθος μου πάω πάσο.
Απλά για μια στιγμή νόνιζα πως ήσουν απο τους μιγιαγκιχτους που πάνε στην συναυλία και δεν θέλουν ουτε να τους ακουμπαν την αυρα…:p8)
:lol::lol::lol:
Ρε τι σου φταίω και με βρίζεις; :lol:
Καταλαβαίνω τι θέλει να πεί ο Παναγιώτης, κάτι ανάλογο ένιωσα και γώ στους Lamb Of God στο Fuzz. Γαμήσανε, έγινε χαμός, αλλά είχα παράπονο την έλλειψη εξαερισμού που έκανε τη ζέστη αποπνικτική. Το ίδιο ισχύει και για το An, παρότι δε το χω πετύχει τέρμα τιγκαρισμένο (Municipal Waste, Behemoth, Suicidal Angels είχαν το περισσότερο κόσμο που έχω δεί εκεί μέσα).
μιλάει και ο μυγιάγγιχτος που θέλει να μπαίνει στο μετρό και όλοι να του χαμογελάνε!
Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο για να ευχαριστηθεί μια συναυλία…αν θέλεις να χτυπηθείς τράβα μπροστά.
δεν ενοώ μόνο mosh pit ή stage dive ,ενοώ πως πας σε θρας συναυλία ρε φίλε είναι δυνατόν να απαιτείς να μην σε ακουμπάνε?φυσικά και θα χτυπηθείς και δεν εννοώ μπουνιες κιετσ,ούτε ξύλο.
πηρα κι εγω! ερχομαστε:twisted::twisted:
Το θέμα είναι ότι στο ΑΝ έχει μόνο μπροστά (σχεδόν). :lol:
Ελπίζω να μην παιχτεί μαλακία γιατί θα πάω να πάρω εισιτήριο απ την πόρτα.
Δεν ξέρω αν είναι ενδεκτική η προπώληση στο μαγαζί nuclear blast, αλλά σήμερα το πρωί πήρα ένα από τα τελευταία εισιτήρια που είχαν εκεί (σύμφωνα με τον υπάλληλο).
Πλακα κανεις??? :?
Ω, νταξει θα λιωσουμε… Βλεποντας
Άσχετο αλλά είναι μακράν από τα πιο τραγικά εισητήρια που έχω δεί ποτέ μου :D:D:D
όσοι από εδώ πάτε στο λαηβ της θεσσαλονίκης θα τα πούμε .
Γεια σου ρε Δισκοβολε αρχοντα !!! :drunk::drunk::drunk: