SODOM - Αθήνα 28/3/2020 - Θεσσαλονίκη 29/3/2020

Με την ανανεωμένη σύνθεσή τους, ως τετράδα πλέον, οι φοβεροί thrashers θα εμφανιστούν το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Αθήνα και το Fuzz Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) και την επομένη, Κυριακή 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater (26ης Οκτωβρίου 15) για δύο Special Anniversary Old School Shows , όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της μπάντας, Tom Angelripper . Τα support σχήματα καθώς και το πρόγραμμα των δύο συναυλιών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τιμή εισιτηρίου: Αθήνα: 27 ευρώ (προπώληση), 30 ευρώ (ταμείο)
Θεσσαλονίκη: 23 ευρώ (limited early bird), 25 ευρώ (προπώληση), 27 ευρώ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Αθήνα: Eat Metal (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Εξάρχεια), Sirens Records (Νικηταρά 14, Αθήνα - 210 3822304), Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13, Μοναστηράκι), Old School (Σολωμου 13, Εξάρχεια)
Θεσσαλονίκη: Nephilim Metal Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17), Musicland (Μητροπόλεως 102), 8ball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα), Stones Rock Bar (Αιγύπτου 20, Λαδάδικα)

3 Likes

Αθήνα δεν έχουμε early bird ε? Ωραια τα κανονίζουν

Αστείες οι τιμές.

3 Likes

Όντως 27€ για σκέτους, επι της ουσίας, Sodom. Βέβαια ψέμματα να μην λεω, θα παω με την ξηρασία που έχουμε σε συναυλιες, τουλαχιστον για τα γουστα μου, αλλα ειναι μια ακομα αρπαχτη οπως η περσινή των Destruction. Εντωμεταξύ στην Βουλγαρία γίνεται ενας μικρός χαμουλης με συναυλιες ακραίου μεταλ, ολοι πανε στη Σοφια.

1 Like

27 ευρώ? Γελάνε και οι πέτρες…
Πάνω από 300 άτομα θα είναι επιτυχία.

Οι Destruction ειχαν πολυ περισσότερους απο 300 άτομα με 23€ εισιτήριο. Βέβαια τον Μάρτιο έχει ενα σωρο συναυλιες αλλα θα δούμε.

Εδω στην Νότια Μακεδονια ειμαστε πιο φθηνοι… Τιμιοτατοι Sodom, 25€ και αν προλαβεις 23 early bird, μια χαρά! Τους ειδα πριν 6 χρόνια Θεσ/νικη και θα τους ξαναδω λογικά .
Φοβεροι στα live και δεν παραλειπουν να βριζουν και την αστυνομία, χα χα χα

2 Likes

“Τιμιότατο” ήταν το εισιτήριο στο 8μπολ (17-20-23€), το 25άρι είναι εντελώς αστείο στα μάτια μου (ινβ4 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ) και το πρίνσιπαλ δεν είναι δικαιολογία, πόσο κόσμο περιμένει να μαζέψει δλδ :confused:

Πάντως, Νοέμβριο του 2011 που είχαν έρθει κι εδώ στο πλαίσιο μιας…greek tour (γιατί όχι και τώρα;) το εισιτήριο είχε 22 € και ήταν τριμελές τότε το συγκρότημα, φαντάσου τώρα που έχουν άλλο ένα…“στόμα να θρέψουν”! Είχε μαζευτεί θυμάμαι πολύς κόσμος, γύρω στα 200 άτομα!

Μακάρι να μπορέσω να δώσω το παρών φέτος, έχω όλη την καλή διάθεση κι ελπίζω να βολέψει. Αξίζουν πέρα για πέρα οι “Ζόντομ” και τους έχω μεγάλη αδυναμία!

1 Like

Support στην συναυλία της Αθήνας θα είνα οι : Skull Koraptor και οι Fragments Of Despair

2 Likes

Θα γίνει λέτε η θα έχουμε εξελίξεις;

Ελα ντε.Ακουσα οτι ακυρωνονται συναυλιες κ εκδηλωσεις ανω των 1000 ατομων.Το fuzz ποσο χωραει? Απο την αλλη οι ιδιοι οι σοντομ μπορει να κανουν πισω μετα απο ολα αυτα. Εισιτηριο παντως δεν εχω παρει κ δεν θα παρω ακομα μεχρι να δω τι θα γινει.

Πάνω από 1500 άτομα…

1400 άτομα χωράει το Fuzz. Και 1200 το Gagarin.

2 Likes

Οντως? Εγω νομιζα το γκαγκαριν χωραει περισσοτερο.Τεσπα. Δεν νομιζω να καταφερνουν να το γεμισουν οι σοντομ. Οπως κ το οτι οι αρχες δεν νομιζω να παρουν υποψη τους την προπωληση.

“Δηλαδή, θα πρέπει μέσα στον συναυλιακό χώρο, να είναι ΜΕΧΡΙ χίλια άτομα.”
Υποθετω δεν θα μας αφηνουν να μπουμε μετα τα 1000 :sweat_smile:

Απλά οι χώροι από 1000 άτομα και πάνω θα σταματήσουν προσωρινά να λειτουργούν. Σιγά μην κάτσουν να μετράνε κεφάλια στην είσοδο.

Φυσικά αυτό σημαίνει (αν έχω καταλάβει σωστά) ότι οι μεγάλες σκηνές, τα μπουζούκια (Πάολα, Βανδή, Οικονομόπουλος κτλ) θα κλείσουν, έτσι δεν είναι;

Αυτο καταλαβα κι εγω.

Εστειλα στο Principal πριν απο λιγο στην Θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι δεν εχουν αποφασισει τι θα κανουν ακομα
ko

Μόλις ανακοινώθηκε ότι ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις για τις επόμενες 15 μέρες. Αν δεν επεκταθεί αυτό το χρονικό διάστημα, ίσως σώζεται οριακά το συγκεκριμένο live.

1 Like