Sodom - epitome of torture

Οι θεοι επιστρεφουν

tracklist

  1. My Final Bullet
  2. S.O.D.O.M.
  3. Epitome Of Torture
  4. Stigmatized
  5. Cannibal
  6. Shoot Today - Kill Tomorrow
  7. Invocating The Demons
  8. Katjuscha
  9. Into The Skies Of War
  10. Tracing The Victim

MIA ΓΕΥΣΗ ΕΔΩ

STIGMATIZED

SHOOT TODAY KILL TOMMOROW

Το Shoot Today Kill Tomorrow γαμάει και δέρνει γρήγορο και δολοφονικό. Επίσης το Stigmatized που διέρρευσε είναι και πιο Deathάδικο μετά από χρόνια που χαν να το κάνουν αυτό :slight_smile: Όλα δείχνουν ένα γαμηστερό δίσκο :wink:

Ομώνυμο, Cannibal, Into the Skies of War τα αγαπημένα και κορωνίδα για μένα το Katjuschka.

Ένας καλός δίσκος Sodom, τον βρήκα καλύτερο από τα δυο προηγούμενα και κατώτερο του M-16, πάντως κινείται ηχητικά σε αυτά τα πλαίσια. Μασίφ 7άρι πρωτοκλασάτο Σόντομ, το οποίο με τον καιρό εξελίσσεται σε 8άρι στο προσωπικό μου σύμπαν και σχεδόν σίγουρα βλέπει λίστα για φέτος. Τίποτα συγκλονιστικό αλλά άμα γουστάρεις Όνκελ Τομ βία και καφριλίκι, εδώ είσαι. Και εγώ γουστάρω Όνκελ Τομ, πολύ.

Ακούγοντας το Stigmatized (με την death χροιά του) και το Shoot today kill tomorrow, μάλλον πρόκεται για υπεργαμάτο δίσκο, στα γνωστά γρήγορα και κάφρικα πλαίσια των Sodom. Πιο πλήρη γνώμη βέβαια μόλις πέσουν οι πρώτες ολοκληρωμένες αυτιές.

…αυτό ακριβώς:papas:…θά’ναι άλλη μια δισκάρα, απ’την μπαντάρα:metal: :):!:

Katjuscha :smiley:

Πρώτη ακρόαση θετικότατη, οδοστρωτήρας μου φάνηκε. Περισσότερα εν καιρώ. Καλά σε κάτι stigmatized μου ήρθαν μέρες Tapping the Vein στο νου!

Ασταμάτητα έπαιξε το σου-κου. 10 κομματάρες, ό,τι πρέπει.

To καλυτερο Sodom εδω και 12 χρονια

…τέτοια να ακούω-διαβάζω:):!:

Το αλμπουμ ειναι καργα γκρουβατο και βαραει οπως θα πρεπε.

Μ κανε την ιδια αιφνιδιαστικα καλη εντυπωση με το Μ16 οταν ειχε βγει. Φοβερο σερι με τα Stigmatized, Cannibal και Shoot Today Kill Tommorow. Τo Into The Skies of War φουλ συναυλιακο κομματι ισως οχι τοσο δυνατο οσο τα προαναφερθεντα αλλα και παλι μετρησε.Το Τracing The Victim μ φανηκε καπως περιεργο για κομματι Sodom (ισως υπερβολικα μελωδικο) αλλα περιεργως μ αρεσε.

Το μονο αδιαφορο κομματι ειναι το Ιnvokating the demons (με το μειντενικο κουπλε) που ως filleraki απλα συμπληρωσε τη δεκαδα.

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απ το In War and Pieces το οποιο μ αρεσε παρα πολυ, ξερω ομως οτι σιγουρα δε θα ξεχαστει ευκολα.

Εχω ακουσει μονο το Stigmatized και το Shoot Today Kill Tomorrow. Καλα και τα 2, το Stigmatized deathιζει με ωραιο τροπο, το Shoot Today Kill Tomorrow ακομα καλυτερο, κλασικο Sodom κομματι-δυναμιτης, μονο ξυλο… Το In War And Pieces μου αρεσε πολυ και τα 2 δειγματα μεχρι τωρα με προετοιμαζουν για δευτερο σερι δισκο που θα γουσταρω τρελα.

Καινούρια βιντεάρα που τα σπάει

http://bloody-disgusting.com/news/3229093/exclusive-watch-the-nsfw-uncensored-sodom-stigmatized-video-here/

Καλουτσικο το βιντεο αλλα ως εκει.

Κομμάτια όπως το Invocating The Demons είναι ότι πρέπει για την αϋπνία!

Σε παιρνει δλδ ο υπνος? :stuck_out_tongue:

Ναι :stuck_out_tongue:

…αν δεν σαρέσει η μουσική που ακούς, δεν μπορείς να κοιμηθείς:p :slight_smile: :!:

Aλμπουμ-δυναμιτης , σιγουρα μεσα στα 2-3 καλυτερα των Sodom και γενικα απο τις καλυτερες thrash κυκλοφοριες των τελευταιων ετων . Τα παντα ειναι αψογα απο την παραγωγη και το παιξιμο των μουσικων μεχρι τα φωνητικα του Angelripper που γινονται καλυτερα με τον χρονο . Πολυ ευχαριστη εκπληξη η φρεσκαδα που αποπνεει το αλμπουμ , εχεις την εντυπωση οτι το εχουν βγαλει εικοσιπενταχρονοι .

Ωπα, κοψε πραγμα…