Sodom - Καβάλα (Jazz Rock) - 8/10/2011

Tον Μάϊο στην Καβάλα οι… SODOM!!! ΖΤΝΟΙΝΓΚ!!!

Ακόμα δεν έχει κλείσει ημερομηνία αλλά μάλλον 21/5

Θα μας τρελάνει αυτός ο Τάσος!!!

Edit: Μπορεί κάποιος να κάνει το 2001, 2011? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε πουστη μου μεχρι και Καβάλα ρε πο΄συτη μοσυ,αργγκκ γαμώ γαμώ

Στηρίζουμε!! :smiley: :smiley:

άντε μωρή επαρχεία ! να τα κάνετε όλα μπάχαλο ! :wink:

ε αυτό και αν είναι… Μπράβο πάντως…

Μετά τους Manilla Road τώρα και οι Sodom. Αστειευόμενος ο διοργανωτής είπε επόμενη μπάντα οι Motorhead!!!

που είναι οι διάφορες φαρμακόγλωσες που κράζουν τους Scorpions για τις εκτός Αθηνών συναυλίες τους?

τι έγινε τώρα, ξεπουλήθηκαν και οι Sodom…???

Απίστευτο, αλλά μην ξεχνάτε ότι τους καβαλιώτες δεν τους κουνάς από την πολυθρόνα - τρεντοκαφετέρια εύκολα… Άμα έρθουν οι Μετάλλικα, μπορεί να το συζητήσουν. Ευτυχώς είναι και η Ξάνθη κοντά. :?
Φύγαμεεεεε!!!

Καλά αν έχει 50 άτομα θα είναι πραγματικά επιτυχία… Έχουμε γεμίσει με τρέντουλες και τα σχετικά!

Υπάρχουν κάποια τραογύδια που μου αρέσουν αλλα οτι θα τους έβλεπα στην Καβάλα δεν το πιστευα!!

Βασικά γνώμη μου είναι και πιστέυω ότι όποιος γενικά ασχολείται με την φάση rock,metal και όοοολα τα παρακλάδια θα πρέπει να είναι εκεί μόνο και μόνο για να στηρίξει τον διοργανωτή έτσι ώστε να μπορεί να φέρνει που και που μεγάλες μπάντες!

έτσι!!! +1000

Ως παιδι της επαρχιας κατανοω και στηριζω και συγχαιρω Καβαλα για την κινηση.Μακαρι να γινουν κι αλλα.ΕΓΩ παλι αν κ Βολιωτης λεω ας ειναι καλα κι η Λαρισα τοσο καιρο για τις μπαντες που βλεπουμε.Εχουμε δει Tankard στη Λαρισα.Μηπως να βλεπαμε και Sodom?:-k

πραγματικά πιστεύω πως θα πρέπει να στηριχτεί το ιβεντ κ μόνο για να στηρίξετε τον διοργανωτή ! ποιος ξέρει ? μπορεί τον άλλο μήνα να φέρει την αγαπημένη σας μπάντα .

Motorhead καβάλα ! ψήσου ! :wink:

Εγώ πάντως προσπαθώ να πήγαίνω σε ότι live κάνει ακριβώς γι’αυτό το λόγο.

Ψήθηκα και για Motorhead… αυτό να δω και πηδάω από τον 4ο που είναι το μαγαζί! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε 'σείς, τι παίζει με αυτό τελικά;
Ισχύει;
Τί ξέρουμε;

Χμμμμ το είχα ξεχάσει εντελώς! Το live μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο (μάλλον στις 8) επειδή τους φάνηκε πολύ λίγος ο καιρός από τις τελευταίες τους εμφανίσεις στην Ελλάδα!

Μάλιστα.
Καλά εδώ θα 'μαστε (μάλλον!), αν υπάρχει καμιά εξέλιξη μας ενημερώνει ο πολεμικός ανταποκριτής Astaldo 8)

Ας φτάσει με το καλό ο καιρός και ελπίζω να μην στραβώσει πουθενά η φάση!

Επίσεις mods επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω edit το 1ο post μπιορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία σε 8/10 μην μπερδευόμαστε τζάμπα;

Thx

Τωρα το ειδα αυτο. Πολυ ωραιο, ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται και μακαρι να συνεχισουν να φερνουν μεγαλα ονοματα και στην επαρχια…