φιλε,Παναγο…
εχουν ξεκινησει με τη παρτη του απο το 2003…δεν ξερω αν ο Ξηγας και ο Underground ειναι το ιδιο ατομο αλλα ΟΚ το κλιμα γενικα ειναι στραβοεδω και καιρο.Μαλλον δεν γνωριζαν αρκετοι οτι αυτος ο “ασφαλιτης” ηταν ο ιδιος που εκανε τις συναυλιες.
Ας τον βρουν αυτοι που το ξερουν/συναντουν/συναναστρεφονται και ας κανουν οτι καταλαβαινουν…εγω βλεπω να γινονται μπαχαλα στη συναυλια και μαλιστα για ακυρο λογω, αφου οτι εχει γινει με αυτο το τυπο ΔΕΝ ειναι σχετικο με τη συναυλια ή τη μπαντα…
Τουλαχιστον, αν ειναι σκατα ο χωρος ή ο ηχος, να ειμαστε λιγοτεροι απο τον “προυπολογισμο” μπας και δουλεψει ηχητικα υπερ μας!:lol:
Επειδή ακούω διάφορα, περί τσαμπουκάδων και καταστροφών που θα γίνουν στα λάιβ του Ξήγα,θέλω να πω κάτι.
Όποιος πάει εκεί για να κάνει φασαρίες είναι απλά ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ!!!Για τους εξής λόγους:
α)Δεν φταίνε σε τπτ αυτοί που θα έχουν πληρώσει εισιτήριο για να δούν το όποιο συγκρότημα παίζει(σε όποια συναυλία του Ξήγα)
β)Δεν φταίει σε τπτ το εκάστοτε συγκρότημα να ζήσει τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις
γ)Δεν φταίει σε τπτ το μαγαζί…
Όποιος έχει θέμα με τον συγκεκριμένο τύπο,ας πάει να τον βρει στο μαγαζί του,να λύσουν τις διαφορές τους.Και φαντάζομαι ως σωστός άντρας, θα πάει μόνος του, και όχι με άλλους 20,κρυμμένος και ανώνυμος μέσα στο πλήθος…
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, τον Ξήγα ούτε που τον ξέρω και δεν έχω πατήσει στο μαγαζί του ούτε 1 φορά!Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η μουσική με όλα αυτά.Στον πούτσο μου ποιος τους φέρνει.Γουστάρω?Πάω.Δεν γουστάρω?Δεν πάω…Δεν είναι οτι θα βγάλει και τα εκατομμύρια με αυτές τις συναυλίες και θα ενισχύσω τους σκοτεινούς του σκοπούς!
Αν γούσταρα το συγκρότημα, και ΔΕΝ χρησιμοποιούσαν την συναυλία για να προωθήσουν την πολιτική τους ατζέντα,ΝΑΙ θα πήγαινα.
Δεν έχει καμμία σχέση αυτό που λες πάντως…Άλλο 1 άτομο με μία συγκεκριμένη ιδιότητα,και άλλο μία ομάδα με καθαρά πολιτικούς και άλλους προσανατολισμούς.Τα μπέρδεψες λίγο.
Φασιστες οι μεν,ρουφιανομπατσος ο αλλος.Και τους 2 τους ενισχυεις/υποστηριζεις σ’αυτη τη περιπτωση,απλα τα πραγματα.Μη κολλας στο ποσο μοιαζουν τα παραδειγματα,να δω αν εχεις συνειδηση ηθελα.
Μ’αρέσει που τα καταλαβαίνετε όλα από μία πρόταση.Και βγάζετε και δικά σας συμπεράσματα.Το θέμα μου ήταν να ΜΗΝ γίνουν φασαρίες στα live για τους λόγους που προανέφερα!Οι οποίοι μου φαίνονται απόλυτα λογικοί…Δεν πήγα να προστατέψω τον Ξήγα.Χεσμένο τον έχω.Αλλά δεν είδα κανέναν να λέει κάτι για αυτούς τους λόγους…Πάτε το θέμα εκεί που θέλετε να το πάτε,κι όχι εκεί που ήταν ο σκοπός του να πάει…
Σημερα το πηρα χαμπαρι το θεμα και εχω φρικαρει… Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω παει και σε συναυλια του…
Το θεμα ειναι ακριβως οι σκοποι του. Και η μουσικη εχει μεγαλη σχεση γιατι μεσω αυτης τους προωθει. Διοργανωνει συναυλιες και κινειται στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ στο underground κυκλο. Προφανως συλλεγει πληροφοριες και τις δινει εκει που τις ζητανε. Γι αυτο και το παιζει καλος και φιλικος κλπ κλπ. Κλασικος ασφαλιτης. Αλλωστε ειναι τελειως παραλογο να φερνει τετοιες μπαντες με τοσο φτηνα εισιτηρια και να μπορει να κανει ακομα συναυλιες. Προφανως εχει χορηγο την ΕΛΑΣ και αυτο ειναι ενα πολυ εξυπνο σχεδιο της για να μας παρακολουθει. Ο τυπος ειναι επικινδυνος. Πολυ επικινδυνος… Μακρια απο τις συναυλιες του και το μαγαζακι γιατι μας ρουφιανευει ολλους κανονικατα!
Να στο πω πιο απλά.
Αν εσύ για παράδειγμα ανήκεις στον Χ πολιτικό χώρο.Και διοργανώσεις μια συναυλία για την καύλα σου,ΧΩΡΙΣ πολιτικές φανφάρες και ηθικά διδάγματα.Ούτε μοιράζεις φυλλάδια του χώρου σου ούτε τπτ.Απλά το όνομα σου φαίνεται στη διοργάνωση και τπτ άλλο.Εγώ για παράδειγμα που θα είμαι πολιτικών πεποιθήσεων Ψ,δεν θα πρέπει να έρθω στο λάιβ επειδή διαφωνούμε πολιτικά?Και ΔΕΝ σε κάνω και πλούσιο ερχόμενος στην συναυλία…
Δεν μιλάω για συναυλίες με σκοπιμότητα.
Και ο Γρηγόρης της eat metal φέρνει φτηνά και καλά συγκροτήματα.Όπως και το Up the hammers.Άρα κι αυτοί έχουν χορηγό την ΕΛ.ΑΣ??Που ακούστηκε φεστιβάλ με 7 και 8 συγκροτήματα με 25 και 28 ευρώ…
Από τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει.Η Ελληνική αστυνομία χρηματοδοτεί το heavy metal!:lol:#-o
Για όλα τα άλλα που λες, μπορεί και να είναι αλήθεια,αλλά νομίζω το παράκανες…
Τι παει να πει δε τον κανεις πλουσιο?Η λογικη η δικη σου(που θα ακολουθηθει κι απο ποσους αλλους)συνολικα και σε μακροχρονια βαση μια χαρα φραγκα του αποφερει.
Και οσο για το αλλο…πρεπει να αναγραφεται ο σκοπος της συναυλιας δηλαδη η το που θα διατεθουν τα εσοδα για να πεις “οχι δε παω”?Καποια πραγματα σε απωθουν απο μονα τους…