Βρε κόσμο μπορεί να έχει? αλλά θα είναι όλοι οι ξεφτίλες μαζεμένοι!!! Η χαρά του ασφαλίτη!!! :lol:
εννοειται οτι μιλουσα για παλιοτερα.
το τριγωνο 3ης Σεπεμβριου,Πλατειας Κανιγγος και η Ομονοια ηταν τα πιο μαλακισμενα μερη για κατι τετοιο.Αν κι εμενα προσωπικα οτι μου ειχε συμβει ηταν στην Κανιγγος.
Ιντιφερεντιαλ, το οτι δηλωνουμε ή πιστευουμε κατι τετοιο δεν μας κανει “φακ δε πολις” ανθρωπους και ισως για εσενα να μην ειναι κανονας.
Ισως γιατι δεν σου εχει τυχει:wink:
Ισως γιατι μικρος εδειχνες “νορμαλ”/λουλης:p
Ισως γιατι δεν γυριζες συγκεκριμενες ωρες σε συγκεκριμενα μερη.[-X
Μισο…μιλας για τροχομπατσο?Κληση γιατι πραγμα?
Και πιο σου ειπε εσενα οτι ειναι κανονας να ακουνε Γονιδη οι μπατσοι?
Πεφτεις σε λαθη.
ολα ειναι συνομωσια…μεχρι να σου τυχουν.
δεν ειμαι μεγαλος σε ηλικια για να ξερω για παλιοτερα.
δε μου εχει τυχει, αλλα ουτε και εχω ακουσει κατι απο γνωστους μου.
δε δειχνω ‘‘normal’’/λουλης.πληρω τα κριτηρια του metalhead (:p).
ναι, μιλαω για τροχομπατσο.
αν δεν ειναι κανονας, τοτε γιατι ενοχλει πολλους να διοργανωνει συναυλιες αστυνομικος?(εκτος αν το προβλημα ειναι οτι ειναι ασφαλιτης κι οχι γενικα μπατσος)
δε λεω οτι δε συμβαινουν.λεω οτι δεν ειναι απολυτο.
ειμαστε off topic και δε μπορω να ακουω τη γκρινια των mods.
oi mods στο κλιμα του θρεντ θα επρεπε να το ειχαν λοκαρει αυτο εδω!!
τεσπα, για τον μπατσο/ασφαλιτη γινεται το ολο θεμα καθως ειναι “κοντρα” στα οσα εχει πει/τραγουδησει η μπαντα παλιοτερα.
στα μπολντ με εκανες τριπλα Χατζημπαναγη και χρειαστηκα σακουλα!
δεν πιανω το νοημα.αν δεν ειναι κανονας ,τι πραγμα?
μπερδεψαμε τα μπουτια μας.
αν δεν ειναι κανονας να ακουει γονιδη, τοτε τι πειραζει στο να διοργανωνει metal live?
μιλαω γενικα κι οχι για τον συγκεκριμενο.
επισης, αν καποιος με ιδεολογια αντιθετη με αυτη της μπαντας, ψοφαει για τη μουσικη της, γιατι να μην μπορει να την ακουει?
το οτι η μπαντα εκφραζει κατι, δε σημαινει οτι απαραιτητα βαζει ορια στους ακροατες.
ειναι στα ορια της τεχνης αυτο.
ετσι το αντιλαμβανομαι εγω και δε νομιζω να ειμαι ο μονος.
ελπιζω να με καταλαβαινεις.
το να κουνε οτι γουσταρουν,δεν ειναι το θεμα.
Ας ακουνε και μεταλ.
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ:wink:
γκεγκε?
ας το παρουμε αποφαση οτι δε θα συμφωνησουμε λοιπον.
παντως, τρεις φορες πιο αντιδεοντολογικο θεωρω να οργανωνουν τετοια live πρεζεμπορες και λοιπα λαμογια.
τελοσπαντων.
βασικα το ιδιο ειναι.
απλα εγω αναγνωριζω το “θελω” και το “δεν θελω” της φασης.
η πρεζα ειναι αρρωστεια την οποια κολλας μονος…η αστυνομια ομως σου επιβαλλεται.
και στο παραδειγμα σου καλα θα κανει ο μπατσος να μαζεψει τον πρεζεμπορο και να αφησει τις συναυλιες σε κανενα αλλο!
το οποιο ειναι ατοπο αφου ο αποκατω μας δειχνει οτι για να συμβει αυτο θα επρεπε να αυτο-συλλαμβανονται
Άρα ούτε συ θες να οργανώνουν μπάτσοι συναυλίες. :lol:
εχεις δικιο σ’αυτο
:-s
παιδια τι λετε? πρωτα απ ολα ενας κανονικος μπατσος δεν μπορει να διοργανωνει συναυλιες. δευτερον, δεν ειναι οτι μας χαλαει που ειναι μπατσος, το θεμα δεν ειναι ιδεολογικο ουτε “ηθικο”. ειναι απλο. μιλαμε για εναν ασφαλιτη τον οποιο πηρανε χαμπαρι επειδη πηγε να βγαλει ΟΠΛΟ σε πορεια (η μαλλον πηγε να το βγαλει αφου τον καταλαβαν). και συ πας και τον στηριζεις οικονομικα. δεν εχει σχεση με το αν δεν κολλαει η ιδεολογια της μπαντας, δεν εχει σχεση με το αν συμπαθουμε η οχι τους μπατσους, δεν εχει σχεση με το αν μας εχουν σταματησει για ελεγχο λογω εμφανισης (που αυτο γινεται καθημερινα και σημερα ειδικα με το μακρυ μαλλι).
Δηλαδή το FUCK THE POLICE δεν είναι ένα όριο??? Το άσμα δεν λέει FUCK THE POLICE εκτός από τον ξήγα που είναι καλό παιδί? νομίζω???:-k
Εκτός από μουσική υπάρχουν και λογάκια τα οποία εσύ δεν κάνεις κόπο να τα τσεκάρεις? ή μήπως ακούς μόνο instrumental??? Ακούς δηλαδή και ρατσιστικά άσματα (και ας είσαι πχ ιδεολογικά αντίθετος? αλλά γουστάρεις την μουσική)???
Κάποιος με ιδεολογία αντίθετη με αυτή της μπάντας που ψοφάει για τη μουσική της? απλά δεν ξέρει τι του γίνετε. Είμαι δηλαδή κουμουνιστής αλλά η χρυσή αυγή έχει γαμάτα άσματα και ομορφόπαιδο πρόεδρο. Άρα πηγαίνω στις συναυλίες τους και τις ομιλίες!!! Φστ? μπόινγκ!!!#-o
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο ή το πέταξες έτσι να αιωρείται στον αέρα??? Αν ξέρεις κάτι πες το να πράξουμε ανάλογα. Ο ασφαλίτης πάντως περισσότερες πιθανότητες έχει να είναι πρεζέμπορας? λαμόγιο είναι στάνταρ!!!
Εγώ θέλω? αλλά να μην πατάει κανένας σ? αυτές!!!:lol:
ρε παλι το ξεχειλωσατε?
ακουστε το ρητο που θα σασ πω και οκαθενασ θα κρινει για τον εαυτο του\
η μονη υποχρεωση σου στη ζωη σου ειναι να εισαι ο εαυτοσ σου
το να εισαι καποιοσ αλλοσ η κατι αλλο οχι μονο ειναι αδυνατο
αλλα αποτελει και το γνωρισμα του ψευτικου μεσσια!!
richard bach και γαμω τα βιβλια
μερικοι εδω ντυνεστε μεταλααδεσ\και το παιζετε μεταλ
μεταλ να ακουτε για παρτη σασ και για κανεναν αλλον …π…στη
να κανετε αυτο που λεει η καρδια σασ και οχι αυτο που σασ \πλασαρει ο καθενασ ειτε αυτοσ λεγεται ξηγασ\ειτε sodom \ ειτε εγω\η οποιοσδηποε αλλοσ!!
o φιλοσ μου ο ANTHRAX καλο θα ηταν να αφησει τισ παπαρδελεσ του τυπου οτι αυτοι που θα πανε ειναι ΡΟΜΠΕΣ γατι ετσι γινεται πιο ΡΟΜΠΑ!!στο forum πεσ την αποψη σου αλλα πεσ τη κοσμια ρε φιλε!!δεν βγηκε κανεισ απο αυτουσ που θα πανε να σου πει οτι εισαι χεστησ για παραδειγμα επειδη δεν θα πασ
δηλ αμα βγαινω και λεω οτι εισαι ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ δεν ειναι ωραιο ρε φιλε μου
ειπαμε οτι ολοι εχουμε δικιο\ και αυτοι που θα παμε και αυτοι που δεν θα πανε
ειναι ενα προβλημα η συναυλια \αυτη αλλα πρεπει να ξερεισ οτι μεσα απο ενα προβλημα υπαρχει ενα δωρο
1)μεσα απο αυτο μπορει να καταλαβεισ ισωσ οτι οι sodom δεν αξιζουν μια \αλλα θα ξερεισ οταν θα πασ στην επομενη τουσ δεν θα αξιζεισ ουτε και συ
εγω προσωπικα θα παω
γιατι τα λεφτα τα εδωσα
αλλα μαλλον θα ειναι και η τελαιυταια\πιστευω η πασ τωρα sodom η ποτε ξανα
βεβαια αν την ακυρωναν θα ηταν το καλυτερο!!
στηριζω προ το παρον sodom γιατι ετσι γουσταρω!!
πωωωωω ρε μαστορα…
ΠΗΓΑΙΝΕ !!!
τι να σου πει κανεις?Αφου ΕΣΥ ο ιδιος δεν βλεπεις το λαθος πουθενα, σιγα μην αλλαξεις γνωμη!
ΒΕΒΑΙΑ,αυτο με το “αλλα θα ξερεισ οταν θα πασ στην επομενη τουσ δεν θα αξιζεισ ουτε και συ” μας τα εκανες πουτανα ολα…
Δηλαδη αν ξαναερθουν και δεν την κανει ο μπατσος και παει καποιος…ειναι ΤΖΙΖ!!!
τι λες μωρε…ΤΙ λες?
επισης, δεν ειδα κανενα απο αυτους που πηραν εισητηριο και δεν θα πανε να ειπαν “θα πεσει ξυλο και δεν παω”…
ΑΛΛΟ ειναι το νοημα κι εσυ δειχνεις οτι δειχνεις πως το αναγνωρισες αλλα μαλλον δεν το εχεις “ψηλαφισει”.
Επισης,γιατι ή τωρα ή ποτε?
Ξερεις κατι που δεν ξερει ο απλος λαος?
Τους SODOM τους έχω δει την πρώτη φόρα που είχαν έρθει Ελλάδα (πριν καμιά 20αρίά) χρόνια.
Το ότι οι SODOM δεν αξίζουν μια είναι γεγονός μετά από αυτό και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί τους.
Οι απόψεις μου είναι προσωπικές και όσοι πάνε στο live είναι ξευτίλες (όχι ρόμπες)? εσύ αποκάλεσέ με κουκλοθέατρο (καλύτερα από ξευτίλας πάντως)!!!
Δώσε διεύθυνση να σου στείλω τα 25 ευρά? όχι ότι περισσεύουν? Με αυτό το deal είσαι διατεθειμένος να μην πας? Μιας που θα ικανοποιηθείς οικονομικά?:-k
^^^ξυνε πληγες εσυ…
Εκεινη η συναυλια ηταν το μαραζι μου για χρονια!
τη συζητουσαμε πιτσιρικαδες για να παμε…και τελικα ολοι καναμε τις παπιες!
τωρα που το σκεφτηκα…
λες να σπρωξω τα εισητηρια?
ή εστω το ενα…γιατι το αλλο θα ειναι ενθυμιο της πρωτης συναυλιας που πηρα αλλα δεν πηγα!
το πρωτο το αφηνω ασχολιαστο, γιατι ο, τι και να πω, με αυτα που γραφεις, μου δινεις την εντυπωση οτι δε θα πολυνιωσεις λεξη.
μηπως με γνωριζεις κιολας?ξερεις τι σημασια δινω στους στιχους?
ρωτα καποιους μη ρατσιστες εδω μεσα αν ακουν burzum ή naer mataron (ποσο σιχαινομαι τη συζητηση σε τετοιο επιπεδο δεν ξερετε, αλλα δεν μπορω να μην απαντησω).
δεν ξερω τιποτα συγκεκριμενο, αλλα πολλα ακουω.
ενταξει, αν ειναι στανταρ…κατι θα ξερεις εσυ μικρε θεουλη.
ειλικρινα sorry που ξεκωλιαστηκε το θεμα, αλλα δε μπορω να μην απαντησω.
τσκ…τσκ…τσκ…
πιπερι…
Megathirion? σε κανένα live SODOM πια? ΤΕΛΟΣ. [-XΝα πάνε να παίζουν για μπάτσους. Έχεις να τσοντάρεις κανένα 5ευρω να εξαργυρώσουμε το ticket του sodmaniac (να μην πάει στο live) γιατί με παίρνει/δε με παίρνει?:lol:
την πρωτη δεν προλαβα ! οντωσ αν πηγεσ εισαι τυχεροσ!παντωσ δε σε αποκαλεσα τιποτα δεν τα διβασεισ καλα παραδειγμα σου εφερα\και μη μου το παιζεισ πολυ μεταλ σου ειπα να εισαι για παρτη σου μεταλ!οσο για τα λεφτα τα καιω στα …ιδια μου sodom τα πεταξεσ τα cd?αν οχι λεσ καραγκιοζιλικια θα παω αν και ξερω οτι ειναι αντιθετο με αυτα που λενε\ μπορω να τουσ συνχωρεσω για πρωτη και τελευταια φορα!μετα δωσε μου τη διευθυνση σου να στα στειλω καμενα!