[quote="“manos76,post:574,topic:9697”]
Της μοίρας ΣΟΥ? εμείς απέχουμε από τέτοια πανηγύρια. Και αν το έκανες και εσύ δεν θα υπήρχαν ξίγκια στον χώρο!!!
[quote="“manos76,post:574,topic:9697”]
Της μοίρας ΣΟΥ? εμείς απέχουμε από τέτοια πανηγύρια. Και αν το έκανες και εσύ δεν θα υπήρχαν ξίγκια στον χώρο!!!
Πόση ώρα έκανες να το σκεφτείς αυτό?
Συνειδητοποιησες τι είπες? Τώρα έχετε πληροφορηθεί για το ποιόν του διοργανωτή. Άμα όμως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ο ιδιοκτήτης του An ήταν ασφαλίτης και διοργάνωνε συναυλίες και δεν το χε μάθει κανείς, πως δε θα υπήρχαν Ξήγες στον χώρο?
Να σκέφτεστε πριν να μιλήσετε.
Τράβα πες του του ιδιοκτήτη του ΑΝ ότι παίζει να είναι και ασφαλίτης να δεις τι θα σου πει :lol:
:lol:
δεν υπαρχει…
Δεν κατάλαβες μια απ? αυτό που είπα και βγήκες 25 μέτρα off side!!! #-oΓνωρίζεις κάτι για το ΑΝ??? Πες το άμα είναι και μην πετάς αερολογίες? [-X
Να σκέφτεστε πριν να μιλήσεις:-k
κρητικος κ μαντιναδα μου μυριζει!!!
Ο λιτης θα φοράει κουκούλα??? 8) Έχει βάλει για το ξεκάρφωμα πάντως SHOW YOUR FACE για support ?:lol:
να παμε σαν τον Παπαχρηστο να του τη βγαλουμε!
“ΕΠ! ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΟΣ!ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ!”
α ρε νουμερα…
πω ρε πούστη και να λεγα ότι δεν έβαλα το “π.χ.” να είναι ευδιάκριτο. ΡΕ ΓΑΜΩ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ??? Και ντάξει εσύ, αλλά ρε zouglau τον ιδιοκτήτη του An τον πήρα μόνο ως ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… ντάξει από την άλλη, εσύ παίζει να κατάλαβες τι εννοούσα.
Αnthrax άμα δεν είσαι fake account και τα γράφεις επίτηδες, ΛΥΠΑΜΑΙ #-o
Βγες από το off side πρώτα… μετά θα σου πω για το fake και ότι άλλο θέλεις…
pige kaneis sto live??
Είχαμε απόλυες? Έπεσαν εκπυρσοκροτήσεις, εξοστρακισμοί??? Οι SHOW YOUR FACE φορούσαν κουκούλες??? Στο Fuck The Police δέσανε κόσμο??? :lol:
εγώ έχασα την όρασή μου απ το δεξί μάτι. μόλις :p.
ρε πηγε κανενας να μας πει τι εγινε τελικα με το πιο διαφημισμενο live της χρονιας?:lol:
Αύριο που θα πάμε, θα ενημερώσουμε!! Σήμερα δύσκολο λόγω δουλειάς!!!
Και για να τελειώνουμε, όποιοι θέλουν να πάνε ας πάνε, όποιοι δεν θέλουν ας μην πάνε… απλά πράματα!!!
βρήκα αυτό…
Dark Vision… την πόρνης ρεεεεε…
Μα γινεται να πανε καποιοι που δε θελουν να πανε?:-k
κοίτα, αυτό που εννοώ είναι πως όσοι δεν θα έρθουν, δε χρειάζεται να λένε διάφορα όπως σε προηγούμενα ποστς!! Αυτό ήθελα να πω και μπορεί να μην το έγραψα σωστά… σόρρυ…
Λες να τους δέσανε όλους???:lol: Λες να μην πήγε κανένας???