Aν ειναι δωστα σε μενα
Ρε για πήγα για χέσιμο και ξεσπαθώσατε; Θέλω κι εγώ μερτικό! 50-50? Αν έχει πρόβλημα ο cynic πάντως δε με πειράζει, όλα δικά του. Χαλάλι, ήταν ωραίο χέσιμο.
Έχει γίνει άνετα Thread of the year αυτό εδώ!
δεν ειχε πολυ κοσμο\ αλλα ουτε ηταν γεματο \λεπτομεριεσ θελετε βγηκε ο ripperkai milage kai oξηγασ εκανε μεταφραση εμεισ λεει ο ripper σεβομαστε τα συμβολεα και ηρθαμε απλα να παιξουμε για τον κοσμο\οι sodom δεν παιζαν ασχημα\απλα εγω δεν ημουν στα καλα μου μετην ολη σταση τουσ\χαλι το λεω επειδη παιξαν
Ρε μάγκες θέλω κι εγώ μερτικό. Το εννοώ! Αν έχει πρόβλημα ο cynic πάντως it’s ok. Ας τα κρατήσει!
Το μέταλ ζει φίλε μου. Υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα συγκροτήματα που τιμούν τους εαυτούς τους και όσους πιστεύουν σ’ αυτά.
Τώρα ξέρεις πως την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι αντίστοιχο, δε θα πας στο λάιβ απλά. Πιστεύω δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί των Sodom που ένιωσαν όπως εσύ.
Χάρηκα που δεν έγιναν τίποτα επεισόδια. Ειδικά απο χώρους που εναντιώνονταν στο χθεσινό λάιβ. Η αποχή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη αντίδραση.
αν θεσ γραψε μου το email σου
sodomaniac, για αγοραπωλησίες δίσκων μπορείς να ανοίξει τόπικ στη κατηγορία “Μικρές Αγγελίες”.
Και για να επιστρέψουμε on topic, σήμερα είναι το δεύτερο λάιβ των Sodom, οπότε φαντάζομαι πως ίσως θα έχει περισσότερο κόσμο από χθες.
Ελα εγω πλακα εκανα και θα σου προτεινα να τα κρατησεις τα cd-ια… Tωρα αν ενδιαφερετε καποιος αλλος δνε μου πεφτει λογος!!
Σιγά ρε Ξανθόπουλε! Τους πέταξες και μπύρα? Τι επαναστατημένο νιάτο είσαι εσυ! Χαχαχαχα.
Και επειδή πολλοί έχουν συνδέσει το ΤΗRASH με την αναρχία, τον αντι-μιλιταρισμό και άλλα τέτοια χίππικα, για τους πραγματικούς Τhrashers που ξεκινήσαμε με “Ιn The Sign of Evil”, “Show No Mercy”, “Made in Hell”, “Kill 'em All”, “Power from Hell”, “None Shall Defy”, “Endless Pain”, “Bonded By Blood”, “Sentence of Death” etc. το Τhrash παραμένει πάντα Πολεμοχαρές, Ανδροπρεπές, Σατανικό και μουσική που υμνεί τη Βία! Mε αυτά καυλώναμε όταν αρχίσαμε να ακούμε! Αντε γεια!
War!
Nuclear warheads are ready to fight
Total destruction the only might
We are all suicide, without brain
People are running and dying in pain
Burst command til war!
The overkill is near
Nobody feel the heavy fear
Thousand megatons dynamite
Wait to kill one life
Burst command til war!
We live our life in grieved desire
Our hopeless is getting higher
You cry for freedom, but nobody hear you
The end of the world is true
Burst command til war!
War, war, war
Burst command til war
Burst command til war
War!
οκ ρε φιλε\εχεισ δικιο για τα cd\ και τιγκα να ειναι το μαγαζι δεν με ενδιαφερει\καλωσ να πανε οσοι πανε\
Εν τω μεταξύ μιλάμε για μια μπάντα με ορισμένα απο τα πιο χαρακτηριστικά αντιπολεμικά τραγούδια όλων των εποχών…
Αλλά μη όντας ειδικός στο thrash, δε θα σχολιάσω περισσότερο… Όχι τίποτ’αλλο, αλλά θα βγούμε και εκτός…
oi sodom ειναι επαναστατεσ???
Πέταξε τα τα cdακια σου. Έτσι κι αλλιώς σιγά την αξία που έχουν. Πλαστικούρα. Να πέταγα εγώ τα βινύλια του In The Sign of Evil και του Obssessed by Cruelty (εκδόσεις Steamhammer και Metal Blade), να πω μάλιστα.
οκ NocturnalSlayer, βρες κι ένα ημερολόγιο τώρα.
Δεν με νοιάζει τι είναι οι Sodom, και δεν δίνω δεκάρα γι’ αυτούς σαν άτομα…
Οχι ρε!Δεν ήταν ο Ξήγας αυτός!#-o Αν κατάλαβα καλά ήταν ο τύπος που έγραψε και το μήνυμα στα Ελληνικά στο site toυς.Αλλά και αυτός να μην ήταν, ούτε ο Ξήγας ήταν.Κάπου θα είχε κρυφτεί!
Άρχισε να λέει ο Tom οτι είχανε κάνει συμβόλαιο πριν το μάθουν αυτό και ότι τα συμβόλαια τα τιμούν(για όσους δεν ξέρουν, στα συμβόλαια μπαίνουν ρήτρες για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που ακυρωθεί η συναυλία.Και αναλόγως ποιος ήταν ο υπαίτιος ακύρωσης, υπάρχουν και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.Γιατί διάβαζα πολλούς που έλεγαν να μην έρθουν κλπ).Και οτι αφού έγινε αυτό, ήρθαν ,μόνο και μόνο για τους οπαδούς τους.Και μετά-next song is…FUCK THE POLICE!!:lol: Εκεί έριχνα ματιές δεξιά κι αριστερά μήπως πετύχω τον Ξήγα να χτυπιέται, να τον βγάλω φωτογραφία και να την στείλω στην ΓΑΔΑ μπας και τον διώξουν! :lol: Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου φάνηκε αληθινό αυτό που είπε.Και έδειχνε και μια αμηχανία του στυλ-τι να κάνουμε ρε παιδιά, το είχαμε υπογράψει το γαμημένο-.Μπορεί να είμαι και 100% λάθος βέβαια.Απλά λέω πως μου φάνηκε.
Την συναυλία δεν μπορώ να πω οτι την φχαριστήθηκα.Χάλια ήχος, το κοινό μία έτσι μία αλλιώς.Ήταν και 2 κα…εεε γκόμενες πίσω μου και μετά το τέλος κάθε τραγουδιού ουρλιάζαν σαν ρουβίτσες #-o και μας είχαν σπάσει τα…νεύρα!Ευτυχώς μετά από κάποια ώρα σταμάτησαν.
Επεισόδια εννοείται δεν έγιναν.Γλίτωσα και το ξύλο που μου είχε υποσχεθεί κάποιος μαμιάς του πληκτρολογίου από εδώ μέσα.Κρίμα.
Άντε να περάσει και η σημερινή συναυλία να μην χαλάνε τις καρδιές τους μερικοί.
βγηκε ο ripperkai milage kai oξηγασ εκανε μεταφραση
Περιμένω πως και πως βιντεάκι γι’ αυτό και μόνο.
Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου φάνηκε αληθινό αυτό που είπε.Και έδειχνε και μια αμηχανία του στυλ-τι να κάνουμε ρε παιδιά, το είχαμε υπογράψει το γαμημένο-.Μπορεί να είμαι και 100% λάθος βέβαια.Απλά λέω πως μου φάνηκε.
λολ
Συγγνώμη ε!Την επόμενη φορά θα σε ρωτάω πριν έχω άποψη…