σιγα ρε μοντεχρηστο!!! Κατευθείαν αιντε σβήνω!!! Πως είναι άσχετο αφου θες δε θες είναι αλληλένδετα. Και δεν έβρισε κανείς μας…που θα έπρεπε αλλα τεσπά. Στο ψιλο μαυρο-χιούμορ το πήγαμε.
Μοντε σβήσε και κανα ποστ ρε.
lol
απλά συζητήστε το θεμα στο άλλο θρεντ που ειναι οντοπικ, μονο αυτό λέμε
Απαγορεύεται το μαύρο χιούμορ σε θρας συναυλία.
Επίσης εμείς θέλουμε να το συζητήσουμε εδώ.
Φυσικα και εχει σχεση το οτι ο διοργανωτης ειναι ρουφιανος.
ε γι αυτο θα πέσουν μάπες θέλω να ελπίζω
Τον κόβω να τα ακυρώνει τα λαηβ, το κλίμα είναι ανασφαλές.
Εννοείται ότι θα πέσουν μάπες αφού θα είναι ΘΡΑΣ LIVE!
εγω πιστευω πως ο “Ξηγας” θα κλεισει και τα 2 μαγαζακια, θα ακυρωθει και το λαιβ και ουτε που θα τον ξαναδουμε… δυστυχως ουτε οι μαπες θα πεσουν, ουτε ντου κλπ
ας γίνει κ ετσι
Εγώ τα διέγραψα, αμέσως να φάτε το μόντε και να μη μου δώσετε εμένα τα credits. Όσα ποστ είναι ον τόπικ θα μένουν. Όσα αφορούν τους mods και το πως κάνουν τη δουλειά τους θα φεύγουν. Μετά το lunch μου θα κοιτάξω ξανά τα διεγραμμένα για αν μου ξέφυγε κάτι.
Παρακαλώ μην ποστάρετε φώτος άλλων. Μη γίνεστε ίδιοι και σεβαστείτε τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι πολίτες (ή θα έπρεπε να έχουν, αλλά τέσπα).
εφοσον ο Underground ειναι online αυτη τη στιγμη γιατι δεν κανει καποιο ποστ να μας διαφωτισει με τι θα “παιξει”…
Συμφωνω με destroyer
Σωστόοος. Επίσης δε σβήστηκαν μόνο post που έκραζαν mods, το ξέρω πολύ καλά. Ως επι το πλείστον μιλάμε για ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ με τη συναυλία απόψεις μετά απο συγκεκριμένα γεγονότα. Το thread στο λαό ρε! Βία στη βία των mods:p
Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο κύριοι… Δε γουστάρετε να λέμε την άποψή μας. Θέλετε κάτι σχετικό με τη συναυλία; Fuck the police. Δεν το λέω εγώ…
εγω πιστευω πως θα γινει το live…κανονικα…,αλλα μετα απο το live δεν θα υπαρχει πια onstage
Το δικαίωμα της ρουφιανιάς πχ;
Καλησπερα σε ολουσ!!!
Η συναυλια θα γινει κανονικα!!!
Οσοι πιστοι προσελθετε!!!
Δεν πιεσαμε ποτε κανενα να ερθει σε συναυλια που διοργανωνουμε… :lol:
Μήπως είσαι λίγο ΘΡΑΣύς;