Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

καλα, η μπαντα ειναι Η μπαντα!
δεν ξενερωνουμε για τα υπολοιπα!! (αντε, οκ…λιγακι!)
αλλα δεν μπορεις να πεις οχι σε ενα τετοιο λαϊβ!!:smiley:

απλα αν ειναι ΓΤΠ το μερος (θα ξερω ΑΦΟΥ βρεθω εκει)…το κανεις να “ακουστει” και “παραεξω”!
γιατι, ΟΚ, καλη η “θεληση” για τετοιες φασεις (γαμώ!) αλλα οταν κατι το “χαλαει” δεν πρεπει να επαναλαμβανεται!

παμε και βλεπουμε!:stuck_out_tongue:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1076022

Δειτε το ποστ με αριθμο 1076699

Εκτος απο τον Χακο, μας διαβαζει και το Indymedia! :smiley:

τωρα θα ανοιξουμε παρτιδες και με τους αναρχικους…
θα μας ψαχνουν γιατι παμε σε τετοια μαγαζια!

γιατι στηριζουμε τον μεταλλα διοργανωτη…:lol:
ημαρτον ρε…

τον έπιασε τον παλμό το παιδί στο ινδυ, εύγε.

Πραγματικά όμως, αν μιλάει για εμάς, πιο fail post δε μπορούσε να κάνει! :lol:

Στο από κάτω ποστ κάποιος υποστηρίζει πως μίλησε με Sodom και πως αυτοί δε χαίρονται αλλά για νομικούς λόγους θα έρθουν κανονικά. (προς τον white zombie πήγαινε που αναρωτιόταν τι θα πουν οι Sodom αν ενημερωθούν)

#-o

το ξερετε οτι στο indymedia γραφει οποιος θελει…ε ?

παντου δεν γινεται αυτο?

Ναι. Και εδω το ιδιο :stuck_out_tongue:

ε τοτε μην λες οτι θα σε ψαχνουν οι αναρχικοι επειδη θα πας σοντομ και ηματρον και αλλες τετοιες αστειοτητες…

μηπως πρεπει να θυμηθουμε οτι το metal ειναι μουσικη και οχι ιδεολογια?
τι φασιστες και αναρχικους λεμε?αηδια κανονικη ρε πουστη μου…
σκετη παρακμη με αρωμα ελληνικο!!!

HEAVY METAL ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ναι, ρε φιλαράκι, η απάντηση σε όλα ΗΕΑVY METAAAAAAL REEEEEEEEEE.

Έτσι είναι. Χαζοί είμαστε να καθόμαστε να προβληματιζόμαστε τώρα;

λεγεται ΕΙΡΩΝΙΑ, φιλε μου…ΕΙΡΩΝΙΑ!
:wink:

εχει καταντησει γραφικο και αηδια οι συζητησεις γυρω απο τη μουσικη να εχουν κανουν με φασιστες, αναρχικους, κομμουνιστες και μαιμουδες!
δεν προβληματιζονται μονο στο indymedia.και καποιοι αλλοι ανθρωποι προβληματιζονται νομιζω.
δεν ειναι εκει το θεμα ομως.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να σταματησουν καποιοι να κανουν σαν τις πουτσογριες και να βαζουν ταμπελες στους ανθρωπους οσον αφορα τη μουσικη που ακουνε.
μια πουτανα μουσικη ειναι, τιποτα παραπανω…και η πλειοψηφια των μουσικων της αλκοολικοι και τελειωμενοι…ουτε φασιστες, ουτε αναρχες…ετσι το βλεπω εγω!
ειμαστε offtopic ομως.

Κανείς δεν πήγε να ταμπελοποιήσει μουσικές, μεγάλε. Για συγκεκριμένα άτομα μιλάμε. Τέλος off topic.

Το γάμησες και ψόφησε!!!

μη βάζεις ταμπέλες

κουβέντα για την μουσική έχει γινει πολλές φορές και κάποιοι χάνεται το νόημα μάλλον του ροκ. Τελοσπάντων

τελευταιο μου ποστ για το παρον ζητημα.
οντως μπορει να υπερεβαλλα για τη λεξη πλειοψηφια, αλλα το οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ειναι καμμενοι συνεχιζω να το πιστευω.αυτο δεν μειωνει εννοειται την καλλιτεχνικη τους αξια!
δεν εβαλα ταμπελα.το ανεφερα ως γεγονος.δεν ειπα ‘‘ειναι μεταλλας, αρα και αλκοολικος’’.
τελος.

οκ…μαλακια μου που ποσταρα εδω τα σχετικα με αυτο το ατομο…
Βεβαια (καθως δεν ηταν οπως μου ειπαν η πρωτη φορα που λεγεται αυτο) μπορει και να μην ειναι τελειως ασχετα με τη συναυλια,καθως ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παιχτει σε μια τετοια εκδηλωση.
Οπως και να’χει ,μαλλον λαθος μου!

στο τοπι:

αν εχουν μεινει σχεδον 200 απουλητα και για τις 2 μερες, προβλεπω ΠΑΝΙΚΟ!:stuck_out_tongue:

Opws fainetai poloi dn exoun provlima me tin douleia aytou tou tipou alla koitane ti kanei sxetika me to metal.
k na pw tin alitheia dn exw dei kanenan allo na asxoleitai toso me tin underground skini.
as vriskotan enas exipnos-mi batsos-na kanei ayta pou kanei o xigas,k xwris idiaitero ofelos kiolas

oute egw goustarw pou einai batsos alla xerw pollous pou ton xeroun k dn exoun provlima giati tous exei ferthei mia xara.
k ama ithele tha eixe fakelwwsei poli kosmo alla dn to kanei…
alla dn simferei i apopsi oti dn einai oloi oi batsoi idioi,k o sigekrimenos tipos apotelei exairesi
ipostirizei mia sigekrimeni mousiki,opoios dn goustarei as min pigainei sta live tou!

giati dn iparxoun dexioi klp pou akoune metal k pigainoun se live?mi trelathoume,
k ti simainei ayto?
na tous skotwsoume?
ti mousiki goustaroun

(k kati allo tosoi roufianoi kikloforoun sta exarxeia eidika.o idioktitis tou undreground einai batsos.giati dn exei kanei kaneis tpt?)

alla fainetai oti polloi exoun pseftoantilipseis k ayto telika einai to provlima…:-k

Την επόμενη φορά μη γράψεις με greeklish σε παρακαλώ. Διάβασε επίσης τους κανόνες του φόρουμ μας. Ευχαριστώ