Αγαπημένος Sodom δίσκος

για πέιτε το ep το έβαλα μαζι με το πρώτο αλμουμ για να χορέσουν όλα,και εξαλλου πλέον κυκλοφορούν μαζι.Για ψηφίστε δεν έβαλα τα κλασσικά γιατι ολοι αυτα θα βάλουν.Αντε να δουμε.

Ο πάνκης μέσα μου λέει Γκετ Γουατ γιου ντηζερβ, ο θρασάς λέει Μπέττερ Οφφ Ντέντ. Τελικα ψήφισα Μπέττερ οφφ ντεντ. Βασικά όλα γαμούνε φλώρους, (μόνο το Μαsquarade είναι ψιλο μούφα, όπως και το μέτριο Obssessed By Cruelty). τι να λέμε τώρα. Βασικα όλα πανκ είναι μωρέ. ΜΟΝΟ ΖΟΝΤΟΜ + ΜΟΝΟ ΠΑΝΚ.

Τι θα πει μετα τα 2 κλaσσικα? ολα επρεπε να υπαρχουν!! τεσπα για μενα tapping the vein.

better off dead για συναισθηματικους λογους.
μετα πανε Get what you deserve,M16,Code red,Tapping the vein με αυτη τη σειρα.
σε γενικες γραμμες, εχω αναγκη να ξανακουσω κατι καλο απο αυτους πριν το διαλυσουν.Μη μεινουμε με το ομωνυμο στο χερι…

Μεταξυ Better off dead και get what you deserve, ψηφισα το δευτερο

Τα Απαντα :smiley: !!!
Μ εξαιρεση το αδυναμο til death … δεν υπαρχει αλμπουμ σε μια τετοια δισκογραφια που να υστερει !!!

Better Off Dead φυσικά. Μετά πάει Code Red το οποίο ειδικά την εποχή που βγήκε μετά την ψιλοκοιλιά που είχαν κάνει δισκογραφικά ήταν σοκ και δέος. Μετά Tapping και μετά όλα τα άλλα. In The Sign Of Evil/Obsessed By Cruelty όσο γαμάτα και κλασσικά κι αν είναι, ο ήχος τους είναι πολύ χάλια και δεν τον παλεύω (βέβαια το ομπσεσντ ακούγεται κάπως), χίλιες φορές καλύτερο το The Final Sign Of Evil ή τα κομμάτια παιγμένα live.

Get What You Deserve!! :metal:

better of… get what… ειναι κορυφαια ψηφισα το Μ16 γιατι πιστευω οτι το πολεμικο βιετναμ κονσεπτ του δισκου ταιριαζε τελεια με τη μουσικη που ηταν σε γενικες γραμμες πιο midtempo αλλα πολυ ποιοτικη.

To φλωροκτόνο tapping the vein…(με τον απολυτο υμνο wachturm)

και γω στο tapping the vain η ψηφος μου

Beeter Off Dead:metal::):!: