Πω, δεν είχα ιδέα, νόμιζα μάλιστα στην αρχή ότι μία μπάντα “Sofa King” έπαιζε σε κάποιο club Αττικόν… Ελπίζω να πάνε όλα καλά, συμφορουμίτη @Sofa_King, και σύντομα σιδερένιος! Εύχομαι σε λίγες μέρες όλα αυτά να αποτελούν παρελθόν και να απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς άλλες τρομάρες.
Μεσα στην αναμονή μου προσπαθώ να διακωμοδωτην κατάσταση αλαφρυνοντας το όσο μπορω
Τίποτα νεώτερα, σταθερα καλά πάντως. Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές!
Υπομονη και περαστικα!
Υπομονή, όσο το δυνατόν καλή διάθεση και ταχεία και γρήγορη ανάρρωση !!!
Περαστικά φίλε! Και όλα θα πάνε καλά!!
Όσα περιστατικά έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια ,από σχετικά κοντινό μου κύκλο, πήγαν όλα καλά και οι άνθρωποι συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά.
Η ψυχολογία είναι το πρώτο που βοηθάει, να είσαι αισιόδοξος!!!
Update. Η βιοψία η πρώτη ένδειξη δείχνει ότι είναι νευρίνωμα. Λέγοντας πρώτη ένδειξη είναι ότι την πήρε προφορικά την ενημέρωση και όχι εγγράφως. Εν εν αναμονή της εγγραφής λοιπόν για να προχωρήσει η επέμβαση, με προγραμματίζουν για 21.10, με αφαίρεση του όγκου και λέϊζερ στο σημείο για να αποκλείσουμε να ξαναβγεί στο μέλλον.
Αυτά παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας σκέψεις που βρήκαν πρόσφορο έδαφος και είχα θετικά νέα. Είναι το καλύτερο σενάριο που είχα σκεφτεί, και μου μένει να τη παλέψω πλέον με τον χρόνο και την έλλειψη ντοπαμίνης από το φαγητό.
Ραχατι λοιπόν
Φιλε @Sofa_King σου στέλνω και εγώ τις καλύτερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη σε εσένα και όσους σε στηρίζουν.
Ελπιζω οτι η αγαπη που παίρνεις απο το φόρουμ μας, να σε συντροφεύσει.
Καλή δύναμη, πάντα γερός και δυνατός ! Και τύχη, πάντα χρειάζεται. Το Metropolis έχει όντως ιαματικές ιδιότητες, άρα εξαιρετική επιλογή !
Μέσα σε όλη την ταλαιπωρία, είναι σημαντικό που ξέρουμε όλοι ότι είναι κάτι περαστικό
Μακάρι ολα τα νέα να είναι θετικά! Ολα καλά
Βλέπω ωστόσο ο εγκλεισμός σε επηρέασε, μη βασανίζεις έτι περισσότερο τον εαυτό σου, κλείσε τον λαμπρή
Κουράγιο φίλε! Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά! Υπομονή και να μείνει μια κακή ανάμνηση όλο αυτό που θα την ξεχνάς όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός!
Μπράβο, ωραία νέα από το μέτωπο. Άντε, με το καλό να ξεμπερδεύεις και να επιστρέψεις στην καθημερινότητα. Είναι αυτές οι στιγμές που λες “καλύτερα στη βαριεστημένη ρουτίνα μου”. Και ένα kind reminder σε όλους (μας): να προσέχουμε λίγο τον εαυτό μας.
Καλη δύναμη φιλε μου. Περαστικα σου.
Εχεις αναφαίρετο δικαίωμα στο κακό γούστο. Από ανθρωπιστική σκοπιά το ανέφερα
Καλά νέα με ολοψυχες ευχές για ακόμα καλύτερη συνέχεια!!
Φιλιά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε σένα και την γοργόνα σου. Σύντομα όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση.
Το μόνο που μένει είναι να σκάσουν μύτη οι DT στα μέρη μας, να στήσουμε γλέντι τρικούβερτο. ;Ρ
Υπομονή κι όλα καλά!