Sofa_King @Αττικον

Καλημέρα! Είπα να ανοίξω ένα topic, να είναι συγκεντρωμένα εδώ για να μην απασχολω και τα υπόλοιπα διάσπαρτα topic
8η μέρα σήμερα στο Αττικόν, αναμένοντας την πρωινή επίσκεψη των γιατρών.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε τα αποτελέσματα της βιοψίας για να προχωρήσει η εγχείρηση.
Την Παρασκευή είδα τον γιατρό που από ότι κατάλαβα θα κάνει την εγχείρηση μου είπε ότι θα πρέπει πρώτα να μου κάνουν τραχειοστομεια για να μην με χάσουν από οξυγόνο. Επίσης κατέβηκα στο εξωτερικό ιατρείο, για ενδοσκόπηση σε ένα χώρο γεμάτο φοιτητές για να τους δείξει την περίπτωση και αρχινωντας από τη φωνή να την θυμουνται ως hot potato voice.
Ο όγκος στην γλώσσα μου με τις αντιβιωσεις, κορτιζόνη κτλ είναι λίγο καλύτερα, μπορώ να μιλήσω και να με καταλάβουν από εκεί εκεί που δε με καταλάβενανε. Επειδή ο όγκος είναι εύκαμπτος, θεωρούν ότι είναι νευρίνωμα (έχω νευρωινωματωση τύπου β), όμως ιδανική είναι να έρθει η βιοψία πρωτα.
Πονάω για να φάω η για να πιω, συνέχεια η σιτηση είναι από το levin , πεινάω αρκετά όμως και φτάνω τα 76 κιλά από τα 82 που μπήκα και τα 86-87 που είμαι κανονικά.

Κατά τα άλλα ξάπλα, βόλτα προσπάθω να κάνω 6000-8000 βήματα την μέρα, καμία ταινία, πολύ μουσική, βιβλίο και αναμονή.

59 Likes

Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα. Δυναμη κ επιμονή.

13 Likes

Νασαι καλά φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ.

8 Likes

Φίλε, κάποιες φορές είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις τί ακριβώς να γράψεις από άλλες.
Είμαι σίγουρος πως όλοι εδώ μέσα ευχόμαστε όλα αυτά να είναι περαστικά και να περάσει η περιπέτεια σου όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο.

13 Likes

Όλα θα πάνε καλά :pray:

11 Likes

Ο,τι έχω γράψει σε άλλο νήμα, ισχύει στο ακέραιο. Είμαστε εδώ αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος και να λέω “όλα καλά” όταν τα πράγματα είναι στον έλεγχό μου (βοηθάει στο mood μου). Στην προκειμένη περίπτωση θα πω υπομονή και δύναμη, για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη αυτή η κακή περιπέτεια. Περαστικά.

13 Likes

Μέσα από την καρδιά μου, όλα να πάνε καλά φίλε. Λίγη θετική σκέψη, πολλή υπομονή και επιμονή και ακόμα περισσότερη δύναμη.

12 Likes

Μέχρι στιγμής στο Αττικόν από προσωπική εμπειρία γνωρίζω 2/2 επιτυχημένα περιστατικά με όχι απλές περιπέτειες υγείας. Εύχομαι και περιμένω να είσαι εσύ το 3/3.

14 Likes

Ευχαριστώ παιδιά, είμαι αισιόδοξος η αναμονή και η πείνα πλέων (χαχαχα) με “σκοτώνει”
Πέρασε επίσης ομάδα φοιτητών σήμερα για να τους δώσω ιστορικό να κρατησουν την περίπτωση προφανώς για το μέλλον

18 Likes

Το έχω περάσει ανάλογα πριν 28 χρόνια, με μιας μορφής εγκεφαλίτιδα. Ο διευθυντής κλινικής με έδειχνε στους βοηθούς του κι έλεγε “το έχετε ξαναδεί αυτό;”. Με ανέφερε και σε συνέδρια.
Το θέμα είναι ότι δεν έμαθα ποτέ τι απέγινα…

(για να το αλαφρύνουμε λίγο)

14 Likes

Καλά αποτελέσματα να έχεις και σύντομα σπίτι σου και στους δικούς σου :metal:

13 Likes

Δεν είχα ιδέα, γιατί δεν παρακολουθώ όλα τα topics και μάλλον κατά σύμπτωση δεν πήρα πρέφα τίποτα.

Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου δύναμη και να διατηρήσεις το όλο attitude σου που, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά λένε ότι παίζει και αυτό τον σημαντικό ρόλο του.

8 Likes

@Sofa_King οι σκεψεις μας μαζι σου ! Σου ευχομαστε ολοψυχα ολοκληρο το φορουμ να πανε ολα καλα. Η μεγαλη σου ορεξη και διαθεση ειναι ζηλευτη ! Σου στελνουμε θετικες σκεψεις και ενεργεια διαδικτυακε φιλε, και ειλικρινα με το καλο να περασει αυτη η μεγαλη δοκιμασια.

11 Likes

Τα λόγια είναι περιττά, έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια και στήριξη σε όποια πράξη θελήσεις. Γρήγορα υγιής και σπίτι σου💚

9 Likes

Περαστικά και καλή δύναμη αδελφέ. Εύχομαι όλα να έρθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

9 Likes

Τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν φορές που δεν βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια και νιώθεις ότι ό,τι και να πεις θα ακουστεί ανόητο. Φίλε μου, να βρίσκεις πάντα τη δύναμη να σηκώνεσαι. Κάθε μέρα. Θα πάνε όλα καλά και σύντομα θα είσαι στο σπίτι σου και στη ζεστασιά της οικογένειάς σου :mermaid: και όλα αυτά θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Θα είμαστε κοντά σου. :pray:

13 Likes

Ολα καλα να πανε αδερφέ, να επιστρέψεις σύντομα πίσω υγειής.

9 Likes

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι. Δεν υπάρχει χειρότερο από αναμονή αποτελεσμάτων η εξέτασης που κρύβουν πιθανότητα για κάτι πολύ άσχημο, εκ πείρας κι εγώ φυσικά.
Όλα καλά θα πάνε αυτό να σκέφτεσαι

10 Likes

First things first όπως λέμε εδώ στα ορεινά, να ευχηθώ λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου στον αγαπητό φίλο @Sofa_King ταχεία ανάρρωση και κατά το δυνατόν ανώδυνη.
Μπράβο και σε όσους φίλους συμφορουμίτες έσπευσαν να γράψουν δυο ενθαρρυντικά λόγια ή/και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν επιβεβαιώνοντας έτσι μια αίσθηση κοινότητας, με την συγκεκριμένη οπωσδήποτε ανεπιθύμητη αφορμή.

8 Likes

Φίλε όλα καλά να πάνε, όλα να είναι περαστικά! Να περάσει, να τελειώσει και να γίνει μόνο μια κακή ανάμνηση εύχομαι.

5 Likes