Αγαπημένη soft rock μπάντα!

-Ακόμα κ΄αν πολλοί προτιμάτε τα…“βαρέα μέταλλα” κάποτε θα έχετε κάνει μια στάση στην αρχή ή μια στροφή στο τέλος κ΄σ΄αυτή την rock σκηνή…Οπότε επιλέξτε(ή προσθέστε εννοείται)![ul]-Air Supply[/ul][ul][/ul]-Alan Parson’s Project[ul][/ul][ul]-America[/ul][ul]-Asia[/ul][ul][/ul]-Boston[ul][/ul]-Bread[ul][/ul]-Chicago[ul][/ul]-Creedence Clearwater Revival[ul][/ul][ul]-Fleetwood Mac[/ul][ul][/ul]-Foreigner[ul][/ul][ul]-Huey,Lewis and The News[/ul][ul][/ul]-Jefferson Starship[ul][/ul][ul]-Journey[/ul][ul][/ul]-Reo Speed Wagon[ul][/ul][ul]-Steely Dan[/ul][ul]-Toto[/ul][ul]-Yes[/ul][ul][/ul]

Fleetwood Mac kai Yes.

yes
colplay
cure

Plus

Simon & Gurfunkel (Σε όποιον δεν αρέσουν είναι gay)
Roxette
Heart
Supertramp
David Bowie
Cutting Crew
Neil Young
Tom Petty
και Bon Jovi
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ ρε παιδιά πειράζει που δεν έχω ακούσει τίποτα απ όλα αυτά? Δεν το λέω προσβλητικά αλλά μόνο και μόνο από τον χαρακτηρισμό soft rock θα τα απέφευγα και σίγουρα θα λεγα gay κάποιον που τα ακούει!

προσωπικα πιστευω οτι οι yew, CCR,steely dan δεν εχουν τοσο σχεσηγ με το “soft rock” για τους fleetwood mac ελπιζω να ενοεις την δευτερη περιοδο γιατι η πρωτη ειναι ΣΑΠΙΑ! :smiley:

εγω θα ελεγα Foreigner(ο πρωτος δισκος τους ειναι πολυ prog παιζει κ ο Ian Mcdonald apo toyw king crimson αλλα μετα χαλασαν…

Tο soft rock δεν αποτελεί κάποια φλώρικη επιλογή όποιου αυτοαποκαλείται rocker,αλλά κυριάρχησε στα τέλη των 70’s κ’ στα 80’s ακόμα κ’ σε αρκετούς "σκληροπυρηνικούς"πριν κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους οι hard rock μπάντες τύπου Bon Jovi,Def Leppard κ.λ.π.Είναι αναπόσπαστο μέρος της rock σκηνής κ’πολύ γνωστό κ΄με τρελλές πωλήσεις στο παρελθόν…Αλλά ακόμα κ΄αν δεν γουστάρει κάποιος ν΄ακούει-Δημοκρατία έχουμε(λέμε τώρα!)-δεν μπορούμε αυθαίρετα να κατατάσουμε τους οπαδούς του σε κατηγορίες τέτοιου τύπου…Ενδεικτικά σου προτείνω ν’ακούσεις για αρχή τα Separate Ways(Journey) k’ Hot Blooded(Foreigner),έτσι για ν’αναθεωρήσεις…τον ορισμό των gay.

To rock έχει την εξής πρωτοτυπία… Σερνικώνεις ή εκθυλήνεσαι ανάλογα με το volume της παραμόρφωσης…
Εγώ επείδη είμαι διπλή προσωπικότητα είμαι by…
Ακούω και In flames και Toto…

Με βρίσκεις σύμφωνη!Όσο για τους Steely Dan k’ CCR(πρόσθεσε κ Chicago),όσες rock συνθέσεις συνδιάζουν κ΄στοιχεία jazz ανήκουν στην soft rock σκηνή…

soft rock oi Cure?

soft rock oi Cure?[/quote]

giati ti ine hardcore???
ok den ine akrivos pano ston orismo tou soft alla …plisiazoun arketa

AIR SUPPLY re paidia!!! Poli glikanalatoi alla super!!!

Making love out of nothing at all! MEAGLO ASMA!!!

Oi CURE den einai soft rock, einai DRUG rock! Diki tous katigoria monoi tous…

:? :? ksexasa na po tous journey pou ine apo ta agapimena group tou idous

Oi Journey apexoun arketa omws apo ton oro SOFT ROCK. Exoun polla stoixeia apo diaforetika mousika eidi. Akoma kai blues, kai jazz stoixeia mexri progressive ta teleutaia xronia.

Gia na leme tin alithia to AOR den einai soft rock. To soft rock omws mporei na exei mpantes tou AOR!

oi Cure einai new wave/pop kai isos ligo post punk

jefferson airplane
stranglers
madrugada
radiohead
coldplay
eagles

Δεν το εχω ψαξει .Οι def Lepard π.χ. δεν μου αρεσουν καθολου προχθες ομως ακουσα ενα κομματι των Journey (Don’t stop believing) και μ’αρεσε αρκετα.Προτεινετε τιποτα απο δαυτους.

Simon & Garfunkel

greatest hits
frontiers
raised on radio
arrival
trial by fire

να συμφωνησω οτι aor δεν ειναι κατα αναγκη soft rock ,αφου πολλα aor group ,ειδικα live ο ηχος τους ειναι hard rock .Οπως οι αναφερομενοι .
Ο ορος aor ,παιρνει διαφορες αποκλισεις , απο πολλους .Στην Αμερικη οτιδηποτε
απο air supply και πανω ειναι aor ,ενω εμεις θεωρουμε μελλ metal επισης aor
π.χ edguy ,ten . Οι οροι βεβαια δεν μετρανε , μονο η καλη μουσικη ,και τα περισσοτερα απο τα group που αναφερθηκαν ειναι εκπληκτικα .

foreigner