SOLSTICE- Wrathblade live in Athens/ 25-1-2015

Δεν εχω κατι σπεσιαλ να πω, μονο —>https://www.youtube.com/watch?v=id73aXnhOM4&feature=player_detailpage#t=506

Καλυτερη μερα εβερ απο θεμα ανακοινωσεων οπως φαινεται.

Δυστυχώς, μετά από εκείνη την απογοητευτική (επιεικώς) εμφάνιση στο Up the Hammers πριν τέσσερα χρόνια, θα το σκεφτούμε πολύ περισσότερο απ’ όσο αξίζει το όνομα της μπάντας.

Τι ειχε συμβει?

ήταν πρρρρρτςςςςς (ήχος κλανιάς από στόμα)

A) Ηταν χαλια
Β) Ηταν κλασμενοι

?

Ήταν χάλια

ήταν πολυ αδιάφοροι

ήταν ο ορισμός του boner killer - στην αρχή ήμασταν όλοι καβλωμένοι, μετά από δυο-τρία τραγούδια οι περισσότεροι ήμασταν σε φάση “πάμε για καμιά μπύρα, για κάνα σουβλάκι, κάτι τέτοιο”

…δεν ήμουν, και δέχομαι τον λόγο σας στον απόλυτο βαθμό…αλλά για όσους δεν τους έχουμε δει και έχουμε λιώσει τις δυο δισκάρες και το ep δύσκολα δεν θα πάμε…είναι και οι Wrathblade, που μπορούμε να τους δούμε και μόνους τους, αλλά όσο νά’ναι η παρουσία τους είναι ένα έξτρα κίνητρο :):!:

Αυριο το απογευμα τα εισιτηρια στο No Remorse

Gates of Valhalla open: 19:45
DOOMOCRACY: 20:10 ? 21:00
BATTLEROAR: 21:15 ? 21:45
SOLSTICE: 22:00 ? 23:20

Χειρότερο ήχο και απο τα συνηθισμένα σήμερα στο ΑΝ.
Οι Doomocracy μου αρέσουν αρκετά, αλλά το εξυπνο έντεχνο solitude aeturnus/ memento mori heavy doom τους αδικήθηκε από τον ήχο. Παίξανε και μια διασκευή στο dark reflections των candlemass.

Βattleroar δεν 'ακουγα ποτέ και δεν μου αρέσει και το ύφος αυτό, αλλά οι οπαδοί ικανοποιήθηκαν από το σπέσιαλ και έκτακτο σετάκι που παίξανε.

Και πάμε και στον λόγο που μπήκα βραδιάτικα στον κόπο να γράψω 5 γραμμές. Αυτή την κακή μπάντα διασκευών στους Solstice. Μόνο έτσι μπορώ να τους παρομοιάσω. Σε πολλά τραγούδια, σημεία ήταν αλλαγμένα. Απουσίαζαν σόλο κτλ. Αυτός ο Englander που εχουν για τραγουδιστή είναι επιεικώς απαράδεκτος. Φαίνεται συμπαθέστατος τυπάκος, αλλά για τραγουδιστής δεν κάνει με τίποτα. Μονότονος, άτονος, άρρυθμος. Ο,τι να ναι γενικώς. Σε κάποια φάση έδωσε το μικρόφωνο σε έναν οπαδό να σιγοντάρει στο ρεφρέν του Cimmerian Codex και ευτυχώς το ακούσαμε για λίγο σωστά δοσμένο…Σετλιστ ως συνήθως απαράδεκτο. Τους έχω δει 3 φορές και παίζουν πάντα λίγη σχετικά ώρα. 6-7 τραγούδια και όπως πάντα κανένα από το Lamentations και το Halcyon. Σκεφτόμουνα βέβαια ότι καλύτερα που δεν τα παίξανε, γιατί θα τα εξολοθρεύανε. Όποτε τους βλέπω ή ακούω τα νέα και απίστευτα ανεμπνευστα και φλατ τραγούδια που βγάζουνε πλέον κατ εμέ, αναρωτιέμαι αν όντως είναι η ίδια μπάντα που έβγαλε το Lamentantions, το Halcyon και το New Dark Age…Πάμε για αλλα.