Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 - Αθήνα, Fuzz Club
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 - Θεσσαλονίκη, Principal Club Theater
Δεν εχω καταλαβει ποιοι ειναι οι headliners.
Θα παμε για stratovarius ν ακούσουμε τα καταπληκτικα νεα τραγούδια.
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 - Αθήνα, Fuzz Club
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 - Θεσσαλονίκη, Principal Club Theater
Δεν εχω καταλαβει ποιοι ειναι οι headliners.
Θα παμε για stratovarius ν ακούσουμε τα καταπληκτικα νεα τραγούδια.
Co-headliners είναι.Αλλα αν κρίνουμε απ την αφίσα οι Stratovarius θα βγουν τελευταίοι.
Μιάς και το σαββατοκύριακο μάλλον θα βρέχει και θα κόψω 2 μέρες από το μάζεμα ελιάς, δε με χαλάει να πεταχτώ Αθήνα 2 μέρες να ξεσκάσω.
Ξέρω 1-2 κομμάτια από την κάθε μπάντα, εκτός από τα σετλιστ που είναι στάνταρ τι άλμπουμ να τσεκαρω για να είμαι λίγο ον τόπικ;
Το τελευταίο stratovarius επειγοντως.
Σήμερα το γονατο με προδωσε μετα απο 1 βδομάδα αναρρωτικης. Θα γινει τεστ στο Χαριλάου.
Απλα λεω τον πονο μου.
Μετά τα 4 πρώτα Sonata τους εγκατέλειψα. Μακάρι να τα τιμήσουν Full moon, Don’t say a Word, Wolf and Raven, Replica, San Sebastian κλπ. Έχουν πολύ ζουμί.
Stratovarius όντως το τελευταίο πολύ καλό. Τσέκαρε και το best και είσαι πιστεύω καλυμμένος.
General admission 50 ευρώ λέει
Άστο καλύτερα
Για Θεσσαλονίκη το πήρα 35, τι 50 ρε μλκες, είστε εντελώς χαζοί;
Άντε και τα μπλουζάκια 60, “γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι περιοδείες”
και 50 και εξαντλημένα στο viva ?
Κώστα (άσχετο αλλά αφού δεν πήγα γήπεδο ας το πω εδώ ) γερά παρτους τα λεφτά
Σαλονικα 40 + 3 euros viva
Σαλόνικα έχει και με 60 εξώστη!
Sold out!
Η Αθήνα;;;
Καλησπέρα! Έχει κανείς 2 εισιιτηρια sonata arctica για αθήνα; Αν ναι ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά.
Υ.Γ Προορίζονται για δώρο .
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κ εγώ για ένα εισιτήριο για Αθήνα αν υπάρχει
Δυστυχως ρε πουστημου δεν μπορω να παω στη συναυλία λογο του γονατου. Περιμενα μεχρι τελευταία στιγμη. Φοβαμαι δεν θα αντεξω κ αν με ακουμπησει κάποιος εκεί θα σωριαστω κατω. Ειδα κ την φωτο απο amorphis κ τρομαξα. Γιατι τα γράφω αυτα; γιατι στεναχωρεθηκα κ θελω να πω τον πονο μου καπου τι θελετε τωρα;
Καλα να περασετε. Κ γραψτε κ κατι περα απο 3 λεξεις.
Πήγαινε με πατερίτσες…αν σε δουν με πατερίτσες θα προσέχουν ολοι οι γύρω σου.Επίσης θα σ αφησουν να σταθεις οπου σε βολευει.
Ουτε να σταθω θ αντεξω.
Τεσπα.
Χθες ολα καλα; θα μας πει καποιος;
Η τωρινη ενσαρκωση του Principal δεν εχει και κατι τραπεζια στο πλαι; Αραξε εκει.
Έχει και μπάρα με σκαμπό στο κέντρο πίσω, αράζεις εκεί και βλέπεις όλο το λάιβ άνετος