Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Να μάθουμε στα παιδάκια εκεί πάνω τι εστί Έλλην!!! :smiley:

Μετράμε αντίστροφα guys!!! 8)

Ρε παιδια για να καταλαβω, τι ακριβως παιζει με τα εισητηρια, που εχει διαθεσιμα και ειναι αναγκαστικο να μας τα στειλουν?

Αν θες τα παραλαμβάνεις και από κει χωρίς καμία χρέωση.

λοιπον ειδα οτι εχουν κανει προγραμμα με 190 ευρο το 3ημερο και τα παντα πληρωμενα…απλα δεν εχω παρεα να παω :frowning: θα παει κανενας τελικα?

Ποιοί?
Πόλλοι θα πάνε…και γω λέω να πάω με εκδρομή από Θεσ/νίκη αλλά δεν έκλεισα ακόμη γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος-και γω παρέα δεν βρήκα(κωλοεξεταστική)
Από τη μια δεν λέει μόνος…από την άλλη δεν χάνεται τέτοιο event :metal:

Ποιός το διοργανώνει αυτό;
Από εισητήρια ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμα;

Από σέρρες θα πάει κανένας; Δρομολόγια και τέτοια έχετε υπόψη; Απ’ ό,τι είδα διοργανώνει εκδρομή το music breakpoint, αλλά είναι μόνο για την πρώτη μέρα κι εμείς οφείλουμε να δούμε και MANOWAR :smiley:

εντιτ: στο σάητ τους δεν βλέπω να λέει κάτι ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια οπότε μάλλον υπάρχουν ακόμη.

Άνετα8)

επειδή ο μπαμπάς μου δεν έρχεται μαζί μου από το Κιλκίς καμιά εκδρομή? :? ?

σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, από σέρρες το κτελ έχει δευτέρα τετάρτη σάββατο δρομολόγιο για σόφια στις 10:30. 19 ευρά. κι εδώ δρομολόγια του οσέ. δχτχτχτ, απ’ το κιλκίς την θες την εκδρομή ρε; σέρρες σαλονίκη δε σαρέσουν; =ρ

Στα εισιτήρια γράφει πλέον Front of the stage σκέτο(για 2ήμερο) χωρίς να λέει left ή right:-k
Δηλαδή δεν θα είμαι μαζί με τους υπόλοιπους που είναι left ε?

Τι εννοεις?

Σου ηρθε το εισητηριο χωρις να διευκρυνιζει αν θα ειναι left η right, ή το βλεπεις απο το site, σαν σκετο front of stage?

Στο site

Στο site δεν διευκρυνιζει, αν θα ειναι left η right. Ουτε σε εμενα ελεγε οταν το παρρεγιελα,και μου ηρθε left.

Eμένα όσες φορές μπήκα έγραφε…αν πάρω τελικά θα τους στείλω email να είναι left!:lol:
thanks anyway!:slight_smile:

αφού μένω κάπου στη μέση… θα τρέχω μέχρι Σόφια να τρέχω και στα Σερρας!
άσε τελικά θα ανέβω με το αμαξάκι μου!!! να βάλω και φθηνη βενζίνη!!!

Aπο Αθηνα θα ανεβει κανεις αλλος?:-k

Το πήρα απόφαση τελικά…θα πάω έστω και μόνος τί να κάνω?Δεν χάνεται το festival!:metal:
Ελπίζω να βρω στη διαδρομή παρέα8)
Θα πάει κανείς άλλος με το 8ball?
Μόνο τα tickets μου έμειναν να πάρω