Sonisphere Festivals

Καλά ρε παιδιά, κάντε λίγη υπομονή! Ετσι κι άλλιως χαμένοι δεν βγαίνουμε (μόνο οικονομικά :p)

Εκτός κι αν είστε πλεονέκτες! Εμένα προσωπικά they had me at: “Metallica will headline…etc”!!

Μ.

Να υποθέσω ότι στην Ελβετία (που το festival είναι 1 ημέρα) θα υπάρχει και 2η σκηνή για heaven & hell και motorhead? Φαντάζεστε εκτός του big four να έχει και επιπλέον μπάντες? Real Μαδρίτης με φίγκο, ζιντάν και μπέκαμ μου θυμίζει.

μονο με την σκέψη οτι υπάρχει περίπτωση να δω live σε μια μερα mastodon metallica megadeth slayer και anthrax μου έρχονται δάκρυα χαράς και συγκίνησης :D:D

• heaven and hell
    και rammstein δεν θα με χάλαγε

αφου δεν προκειται να εχουμε ανακοινωση συντομα,καλυτερα να κλειδωθει το θρεντ για λιγο,γιατι οποτε βλεπω καινουργιο ποστ “αγχωνομαι” πως θα εχει βγει οι ανακοινωση :stuck_out_tongue:
και οταν ανοιγω το θρεντ βλεπω “ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ”…

ανακοινωση συντομα δεν θα εχουμε μονο απο το site των metallica, δεν ειπε κανεις πως δεν θα εχουμε απο αλλου καποια ανακοινωση…:wink:

Παντως, αυτο της Ελβετιας πρεπει να ειναι ανεπαναληπτο.

Η τετραδα, Sabbath (πρωτα ο θεος), Motorhead (8Ο) k Mastodon.

Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει τετοια μαζωξη.

Ασχετα με το οτι δεν μ’ αρεσει και τοσο το θρας, ασχετα που οι Motorhead με κουραζουν καπως (βεβαια θα ηθελα να τους δω live), ασχετα ασχετα ασχετα.

Δεν υπαρχει…

ι νοου,αλλα ετσι οπως το βλεπω δεν νομιζω να εχουμε σε 2-3 μερες τιποτα…και επειδη γινονται 5 ποστ το λεπτο το ειπα :stuck_out_tongue:
ας κλεισει μεχρι να εχουμε κατι νεοτερο τοτε!!!
(οχι οτι μου εκανε κατι το θρεντ :p)

Λέτε νάρθουν παιδιά τελικά οι Μετάλλικα?

lolzz Κριςπ :lol::lol:#-o

μπα μαλακια εγραψα

ποστ του μηνα!
:bow:
ελα πες τι εγραψες…

Ανακοινώστε το επιτέλους να τελειώνουμε ρεεεεεε…

οκ,εχεις pm

φατε το

http://www.avopolis.gr/news/

Ακόμα δεν ανακοινώθηκε δυστυχώς

σορρυ χαρηκα πριν την ωρα μου…

καλα αυτοι στο avopolis απο που το είδαν και το ανακοινωσαν??? :-s

Μπορει οντως να ξερουν 2 πραγματα παραπανω…αλλα αμα δεν το δω οφισιαλ ανακοινωση δεν ακουω κανεναν!

Αν μπλέξει η didi…Αν δεν τους δω στην σκηνή δεν πιστεύω κανέναν!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχα…απιστοι μεχρι το κοκκαλο! :stuck_out_tongue: