Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

diladi gia 85ari eisitirio na ypologizw peri tis 9 pleon , apo ekei p ypologiza gia 7:30 ? h einai pali ypervoliko?

μπορεις να πας και ταπογευμα…δεν πιστευω να γινει και οοοοο χαμος…:wink:

θα γινει χαμος ρεεεεεε στις 24!!!αν και ηταν αναμενομενο,πολυ χαρηκα χθες με την ανακοινωση…μας ειχαν σκασει τοσο καιρο…:D…τα λεφτα ειναι πολλα βεβαια…αλλα δν πειραζει,τα εχουμε ξανασκασει κ Μetallica κ ΑC/DC οποτε τι να κανουμε…θα βρουμε απο δω κ απο κει…:p…δν χανονται αυτα…:D:D:D:D

ara mallon tha prepei na afisw ton ypermetro en8ousiasmo mou kai na paw kamia wra prin to opening gia sigouria , allh kai gia th fash entaksi , olo kai kanenas allos core fan tha einai ekei na perasw tin wra mou :wink:

Πω πω εκτος απο το καλυτερο λαιν απ που σκαει και φεστιβαλαρα ειναι και καταθεση ψυχης στο φορουμ απο ολους ο καθενας για τον λογο του γουσταρω

[SIZE=“6”]μπιγκ φορ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE] :p:p:p

απογορευεται να γραφεις αγγλικα γραψε στα ισπανικα

σωστα , ξεχαστικα ! ε μεσα στον ενθουσιασμο … καταλαβαινεις :slight_smile:

θελω να σε παραπεμπσω σε ενα απο τα πολλα κολακευτικα ποστ του νομιστερακη

Γεια σας ρε μαγκες!

Ειμαι ενας πωρωμενος 17αρης απο Βεροια και θελουμε με την παρεα να παμε στο φεστιβαλ.

Σιγουρα θα εχει λεωφορεια απο Θεσσαλονικη πηγαινε-ελα. Μπορει κανεις που ξερει να μου δωσει πληροφοριες για το πως να κλεισουμε απο εκει?

Ευχαριστω πολυ!

εγινε αδερφε!!! :wink::slight_smile:

και το rock radio k to alone θα εχουν σχεδον σιγουρα εκδρομες…βασικα αν ψαξεις λιγο θα βρεις σιγουρα…

οι anthrax θα ναι με bush η με τον αλλον τον γκασμα τον nelson?

+10000000000000000000000000000000000000000000000000

Συμφωνω απολυτα σε ολα, μα σε ολα με ChrisP… Και για την τιμη και για Ramstein και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ λογους που θα πρεπει να κατηγορουμε την Didi… Τα υπολοιπα ειναι ‘‘σε δουλεια να βρισκομαστε’’…

πολυ καλη ερωτηση.
εχουμε απαντηση??

Ψάξε για το τωρινό lineup κ θα δείς μάλλον…

  • Τα group οσα και να ζητανε ειναι ΗΔΗ πληρωμενα και δεν περιμενουν ποτε θα κυκλοφορησουν εισητηρια και ποσο θα κοστιζουν για να παρουν αυτα που συμφωνησαν.Τα λεφτα που πληρωνεις εσυ & γω ειναι για εξοδα χωρου, εξοπλισμου & διαφορων αλλων παραγοντων!. Μην ξεχνας οτι με τοσους σπονσορες που εχει ο didis καθε χρονο , δεν φανταζεσε το κερδος που εχει!

  • Αν δεν σου κανει αυτο της Πολωνιας εχω επισης απαντησει με μια χωρα μεγαλυτερου βελινεκους απο τη δικη μας, και με μεγαλυτερους μισθους ακομα.

  • Οταν γνωριζεις το μεσο ορο ηλικιας, ΝΑΙ φροντιζεις να εχεις οσο μεγαλυτερη προσελευση γινετε, εχοντας προσιτη τιμη, και μη σε νοιαζει τα βγαζεις και απο τα εξοδα μεσα στο χωρο αν εισαι μαγκας.

  • Για rammstein εχω πει οτι ειναι πιο ευκολο ναι παιξουν γιατι αυτα που ζητανε ειναι λιγοτερα απο Metallica (πηγη didi και αν θελεις ψαχτο)

  • Και για το τελος, ειδες να κλεινουν το event αυτο σε ενα καθως πρεπει χωρο και να παραπονεθει κανεις??? Χρειαζετε να αναφερουμε την ποιοτητα προσβασης ή ηχου για τo Malakasa Camp? (:p) Τοσα χρονια δε το μαθαμε???

τωρα ειδα οτι θα σκασει μυτη ο
bush στα festivals.ελπιζω να μην αλαξει αυτο το line up.

απλα θεος!!!
κλειδωστε το τελος!

  • απειρο!!! απλα.

Lol, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!!! :lol:

  1. Tα γκρουπ από ποιον πληρώνονται, από τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη? Από αυτούς που διοργανώνουν τη συναυλία. Βάλτο λίγο να δουλέψει. Oι σπόνσορες είναι χορηγοί επικοινωνίας, διαφημίζονται και σε αντάλλαγμα διαφημίζουν το live.

  2. Ποια?

  3. Ε, τότε για είναι πιο μάγκες να τη βάλουν δωρεάν ρε! Και να δίνουν και ένα cd από κάθε συγκρότημα δώρο για την τιμή που τους κάναμε να παραβρεθούμε. Σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ζεις αγορίνα. Προσφορά, ζήτηση, κέρδος και όλα έχουν μια τιμή. Αν θες να το αλλάξεις αυτό κάνε κάτι εκτός από το να γκρινιάζεις. :wink:

  4. Έγραψες ότι για Ράμσταην θα είναι πιο λογικό να έχουν ακριβό εισιτήριο επειδή θα έρθουν για πρώτη φορά.

  5. Εφόσον λοιπόν τα ξέρεις, γράψε γι αυτά αντί να γκρινιάζεις για ένα εισιτήριο το οποίο παρότι ακριβό είναι λογικό για ένα τέτοιο lineup.